فیلم
-
سلام
ی مشکل جدی پیدا کردم هرشب باید فیلم دان کنم ببینم مشکل اینجاس ک ساعت خوابم بهم ریخته
کسایی ک این مشکلو داشتن چجوری حلش کردن؟؟ -
سلام
ی مشکل جدی پیدا کردم هرشب باید فیلم دان کنم ببینم مشکل اینجاس ک ساعت خوابم بهم ریخته
کسایی ک این مشکلو داشتن چجوری حلش کردن؟؟Elham Hamed سلام دوست عزیز
من با گوشیم فیلم میدیدم و بنا به پیشنهاد بچه ها همون اوایل سال ADM نسب کردم(دانلود منیجر) و فیلم هارو جلو جلو دانلود میکردم و معمولا نمیذاشتم همون شبش دانلود کنم.
اینجوری لا اقل زمان کمتری میذارید برای فیلم دانلود کردن در طول هفته. -
Elham Hamed سلام دوست عزیز
من با گوشیم فیلم میدیدم و بنا به پیشنهاد بچه ها همون اوایل سال ADM نسب کردم(دانلود منیجر) و فیلم هارو جلو جلو دانلود میکردم و معمولا نمیذاشتم همون شبش دانلود کنم.
اینجوری لا اقل زمان کمتری میذارید برای فیلم دانلود کردن در طول هفته.@kosar-mortazavi
منم همین کارو میکنم کلی فیلم دانلود شده توی گوشیم هستمشکلی ک دارم اینه ی قسمت یساعته رو نگاه میکنم میشه ساعت ۱ هیجانش نمیزاره بخوابم و یهو میبینم ساعت ۴ صبح شده
-
@kosar-mortazavi
منم همین کارو میکنم کلی فیلم دانلود شده توی گوشیم هستمشکلی ک دارم اینه ی قسمت یساعته رو نگاه میکنم میشه ساعت ۱ هیجانش نمیزاره بخوابم و یهو میبینم ساعت ۴ صبح شده
Elham Hamed
مثل اینکه از آخرین فیلمی که میبینید تا بخوابید یه 2 ساعتی طول میکشه (فکر میکنم تا از حالت درس در بیاید و آروم بشید طول میکشه درست متوجه شدم؟) پس بهتره آخرین فیلمی که میبینید (آخرین ساعت درس خوندن) یکم عقب تر از ساعت 1 باشه تا بتونید بخوابید.
یعنی شاید برای شما بهتر باشه آخر شبا درس نخونید و از صبح زودتر شروع کنید(البته احتمالا اینکارو میکنید)
نظر خودتون چیه؟ -
Elham Hamed
مثل اینکه از آخرین فیلمی که میبینید تا بخوابید یه 2 ساعتی طول میکشه (فکر میکنم تا از حالت درس در بیاید و آروم بشید طول میکشه درست متوجه شدم؟) پس بهتره آخرین فیلمی که میبینید (آخرین ساعت درس خوندن) یکم عقب تر از ساعت 1 باشه تا بتونید بخوابید.
یعنی شاید برای شما بهتر باشه آخر شبا درس نخونید و از صبح زودتر شروع کنید(البته احتمالا اینکارو میکنید)
نظر خودتون چیه؟@kosar-mortazavi
میدونید من تا ساعت ۱۲ شب درس میخونم بعدش که میخوام بخوابم فیلم میبینم و باعث میشه دیر بخوابم و ... -
@kosar-mortazavi
میدونید من تا ساعت ۱۲ شب درس میخونم بعدش که میخوام بخوابم فیلم میبینم و باعث میشه دیر بخوابم و ...Elham Hamed میگن تا یه ساعت قبل خواب نباید به صفحه گوشی نگاه کنید. تا سردرد نگیرید و راحت خوابتون ببره.
بخاطر سلامتی خودتون و بخاطر اینکه بتونید تو دراز مدت بازده داشته باشید و خسته نشد با خودتون قرار بگذارید که این مورد رعایت کنید.
من براتون آرزوی موفقیت میکنمعیدتون هم مبارک باشه
-
Elham Hamed میگن تا یه ساعت قبل خواب نباید به صفحه گوشی نگاه کنید. تا سردرد نگیرید و راحت خوابتون ببره.
بخاطر سلامتی خودتون و بخاطر اینکه بتونید تو دراز مدت بازده داشته باشید و خسته نشد با خودتون قرار بگذارید که این مورد رعایت کنید.
من براتون آرزوی موفقیت میکنمعیدتون هم مبارک باشه
@kosar-mortazavi
مرسی ازینکه وقت گذاشتید
عید شما هم مبارک باشه براتون ارزوی موفقیت دارم -
@kosar-mortazavi بله کنکوری ام
-
@kosar-mortazavi
مرسی ازینکه وقت گذاشتید
عید شما هم مبارک باشه براتون ارزوی موفقیت دارمElham Hamed خواهش میکنم