این جمله شما رو یاد چی میندازه؟
-
sohrab یاده کسایی که شرایط که عوض میشه دیگ به کل عوض میشن و همه چیو یادشون میره
این الا پشت این جور پستاش یه چیزی داره
چی شده اقا سهراب خبریه؟ -
اوه
فکر کنم فهمیدم قضیه رو. جدا حیف
اونایی که پیج اساتید آلا رو دنبال میکنن احتمالا موضوغ رو میدونن
-
N. ABreplied to amirmohammad shakeri on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri خب بگید ماهم بدونیم
-
amirmohammad shakerireplied to N. AB on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
N. AB در این جمله شما رو یاد چی میندازه؟ گفته است:
amirmohammad shakeri خب بگید ماهم بدونیم
ترجیح میدم نگم
-
ابوالفضل ریسیreplied to Amirbernosi on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi الکی حاشیه درست نکنیم بهتره
ببینیم خود آقا سهراب چی میگن -
ابوالفضل ریسیreplied to amirmohammad shakeri on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri همون چیزی که من دیدم
-
Amirbernosireplied to ابوالفضل ریسی on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی هجمه درست میکنین :|
آقا خبری نیست
-
Amirhossein Asadireplied to amirmohammad shakeri on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri آقا حسینی و یاری و حسین خوانی و چیذری و ثابتی و طلوعی کازرانیان و موقاری و رضایی بقا مشکلی نداشتن
کی میمونه -
Nassimreplied to amirmohammad shakeri on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه چیزی هست به منم بگید
اگه چیزی نیست این چی بود گفتید؟ -
ابوالفضل ریسی
شما چی دیدید؟ -
sohrab من که در جریان اتفاقاتی که افتاده و دبیرای آلا و اینا نیستم
ولی یاد یه انسان شریفی میافتم که میگفت
یا رب مباد آن که صدا معتبر شود
صدایی که یک ساله از صفر صد پله مرتفع شود -
mahan alizadehreplied to sohrab on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
sohrab
میدونی اقا سهراب؟
من یاد چند دسته ادم میوفتم
اونایی که همچیشونو از یه بنده ی خدا(حالا میخواد شما باشه من باشم هرکی دیگه باشه) دارن و اون ادمه که باعث رشدشون و احیای زندگیشون میشه
ولی وقتی واسه خودشون کسی میشن و دورشون رو تریبون و پول میگیره مثل جوگیرا همه رو فراموش میکنن و غرور برشون میداره و فک میکنن که خودشون بدون کمک بقیه به اینجایی که الان هستن رسیدن
یادمه آرنولد(قهرمان افسانه ای بادی بیلدینگ) توی یکی از ویدیو هاش میگفت هیچ ادمی , هیچکی نیست که بدون لطف و مهربونی اطرافیانش به جایی رسیده باشه و من حتی یه شبایی نون شب نداشتم بخورم برای همین رفیقای باشگام به بهانه دور هم بودن پول جمع میکردن(با اینکه حتی خودشون نداشتن) شام میخریدن میومدن خونم تا شاید کمکی به من کرده باشن
اونکه ارنولده همچین حرفی میزنه بقیه که توهم اینو دارن که خودشون تنهایی به جایی که الان هستن رسیدن هم که جای خود دارن
دسته دوم اون ادمایی که همچیشون رو از مال و ثروت باباشون دارن ولی هر شب توی اینستا و فضای مجازی و تفریحاتشونو ماشین و گوشیشون و ........ پز میدن و فخر فروشی میکنن(هممون دور و اطرافمون از این ادما زیاد داریم) جوری که انگار اونا جای باباشون این همه سال زحمت کشیدن و تلاش کردن که دارن به همسنو سالای 17 18 سالشون پز میدن و حال هممون رو بد میکنن که شاعر میگه
گویند که پدر تو بوده فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟؟
دوس دارم 20 سال دیگه نتیجه این ادما رو ببینم که با پول باباشون به کجا رسیدن
یه متنی بود میگفت کسی که فقیر(از لحاظ فکری) باشه وقتی به پول میرسه مثل تازه به دوران رسیده ها بوی گند از دهنش بیرون میاد اما اون کسی که سالها جاش اون بالاها بوده حتی بعد ورشکست شدن و اتفاق افتادن بدترین مصیبت ها براش تا 100 فرسخی ازش بوی فرهنگ و تمدن رو حس میکنی
من به شخصه یاد این چند نوع ادم میوفتم و سعی میکنم باهاشون در ارتباط نباشم چون کسی که از لحاط فکری کوته بین و فقیر باشه دوستاش و اطرافیانش از دستش خیلی اسیب میبینن
واقعا ببخشید اینقد طولانی شد -
Nassim خودتون رو درگیر نکنید
بیخیال
خبری بشه همه جا میپیچه -
sallar savadkoohireplied to Amirhossein Asadi on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirhossein Asadi
استاد پویان نظر هم به لیستتون اضافه کنید
کی میتونه باشههه -
Mr.Fantasticreplied to ALI MI on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
ALI MI
اینطوری بگم که 99درصدش سیاسته
یک درصد مابقیش لیاقته! -
هر چی بوده
امیدوارم سناریوم غلط باشه:|
همچین تاپیکی نباید راه میوفتاد:/ -
حس بدی دارم
انگار همه یه چیزیو میدونن ولی نمیخوان به من بگن :(( -
Mr.Fantasticreplied to Infinitie. A on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
کاراگاه ابوالفضل|مسئول ارشد دایره جنایی -
ابوالفضل ریسیreplied to sallar savadkoohi on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi خداکنه از کادر آلا(اساتید و....) به در باشه
الان هممون میشیم کارآگاه
آقا سهرابم که رفتن -
Infinitie. Areplied to Mr.Fantastic on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr.Fantastic
مظنونی هستی که با خیارشور نسبت داری، حس میکنم:|
52/103