مشکلات
-
Abbas Zangaraky من خوبم ولی بعضی وقتا مشکلات اذیت میکنه ولی در هر حال نباید تسلیم شد باید جنگید تا پیروز شد
به قول برادران جنگ ( جنگ جنگ تا پیروزی)
Fatemeh Ahmadi دقیقا خوشحالم اینو میشنوم
-
Fatemeh Ahmadi مهم ترین موضوع اینه که با این رشته مستقل میشی
و اینکه یاد دادن لذت بخشه یکم که بگذره عاشق این کار میشید و یکی از بهترینادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky ممنونم از راهنماییتون
-
Abbas Zangaraky یه دکتر شیمی هم همین و گفت که دبیری برام رشته خوبیه و وکالت
اما برا وکالت من انسانی نیستم و برا دبیری ممکنه معلم خوبی نباشمنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه نظرم حداقل ۴ سال از مشکلات رهایی پیدا میکنید و در نهایت مستقل میشید. و این براتون خیلی خیلی خوب میشه.
-
Fatemeh Ahmadi دقیقا خوشحالم اینو میشنوم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky من آروم نیستم که بشینم غصه بخورم فقط بعضی وقتا اینجوریم بقیه روزا یه زلزله ۸ ریشتری میشم
-
siamak slamtalab بله ممنون
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخواهش میکنم
در یه چشم به هم زدن اینا هم میگذرن انشاالله و یه فصل جدید رو در زندگی تون آغاز میکنید.
-
خواهش میکنم
در یه چشم به هم زدن اینا هم میگذرن انشاالله و یه فصل جدید رو در زندگی تون آغاز میکنید.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab ممنونم جناب
-
Abbas Zangaraky من آروم نیستم که بشینم غصه بخورم فقط بعضی وقتا اینجوریم بقیه روزا یه زلزله ۸ ریشتری میشم
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهولی تو رو خدا به دارو پناه نرین. تا آروم شین که اصلا خوب نیست سعی کنید خودتون خودتون رو آروم کنید.
-
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
خودمو گذاشتم جات دیدم اره واقعا سخته
سخته خودت تقصیری نداشته باشی ولی به دوش بکشی
همه کنایه ها و ترسارو میدونم خودمم دخترم میفهممت
ولی دختر نباید بزاری اینا بزاره عوض شی و از خوده واقعیت فاصله بگیری کم کم نباید بزاری یهو بیخیال همه چی شیو و زندگیتو ببازی اول راهی حواست باشه
برای بهتر شدن حالت حتما باید با ی مشاور صحبت کنی
اگ امکانش هست اگ نیست با کسی ک بش اعتماد داری در میون بزاری که بتونه به بهتر شدن حالت کمک کنه
باید فراموشش کنی میدونم نمیشه ولی خب تو ممکنش کن
تو هر زمینه ای میدونی موفق میشی پا بزار و پیشرفت کن
و به خودت یاد اوری کن ک تو تقصیری نداشتی پس اونی ک باید الان حالش بد باشه اونیه ک باعثش بوده نه تو
چون مجازات سختی حتما تو همین دنیا میاد سراغش
در مورد اینده ام خدا خودش میدونه چجوری رقم بزنه و درستش کنه تو فقط نباید بزاری این حال بدت بعدا پشیمونت کنه و بگی چرا فرصتامو از دست دادم
امیدوارم زوده زود خوب شی و روزای درخشانی و برات ارزو میکنم -
به نظرم حداقل ۴ سال از مشکلات رهایی پیدا میکنید و در نهایت مستقل میشید. و این براتون خیلی خیلی خوب میشه.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab میگن اگر میم اول مشکلات و حذف کنی میشه شکلات پس ازش یه شیرینی بساز که واسه کسی که اذیتت میکنه بشه یه شیرینی تلخ که هیچ جوره با قند و عسل هم شیرین نشه
-
siamak slamtalab میگن اگر میم اول مشکلات و حذف کنی میشه شکلات پس ازش یه شیرینی بساز که واسه کسی که اذیتت میکنه بشه یه شیرینی تلخ که هیچ جوره با قند و عسل هم شیرین نشه
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاگه بتونین با این شعار جلو برین که احسنت بر شما. واقعا کیف کردم انشالله شما همه مشکلات تون رو همینطوری خواهید کرد.
انشالله
-
Fatemeh Ahmadi
خودمو گذاشتم جات دیدم اره واقعا سخته
سخته خودت تقصیری نداشته باشی ولی به دوش بکشی
همه کنایه ها و ترسارو میدونم خودمم دخترم میفهممت
ولی دختر نباید بزاری اینا بزاره عوض شی و از خوده واقعیت فاصله بگیری کم کم نباید بزاری یهو بیخیال همه چی شیو و زندگیتو ببازی اول راهی حواست باشه
برای بهتر شدن حالت حتما باید با ی مشاور صحبت کنی
اگ امکانش هست اگ نیست با کسی ک بش اعتماد داری در میون بزاری که بتونه به بهتر شدن حالت کمک کنه
باید فراموشش کنی میدونم نمیشه ولی خب تو ممکنش کن
تو هر زمینه ای میدونی موفق میشی پا بزار و پیشرفت کن
و به خودت یاد اوری کن ک تو تقصیری نداشتی پس اونی ک باید الان حالش بد باشه اونیه ک باعثش بوده نه تو
چون مجازات سختی حتما تو همین دنیا میاد سراغش
در مورد اینده ام خدا خودش میدونه چجوری رقم بزنه و درستش کنه تو فقط نباید بزاری این حال بدت بعدا پشیمونت کنه و بگی چرا فرصتامو از دست دادم
امیدوارم زوده زود خوب شی و روزای درخشانی و برات ارزو میکنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi ممنونم واقعا چشم
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده
دیگه زیاد سرتون رو درد نیارم فعلا.
انشالله تک تک مشکلاتتون حل بشه جوری که حتی خودتون هم ندونید که چطوری حل شد.
و مارو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارین.
-
@masoumeh-shokrollahi ممنونم واقعا چشم
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi خواهش میکنم
️
-
دیگه زیاد سرتون رو درد نیارم فعلا.
انشالله تک تک مشکلاتتون حل بشه جوری که حتی خودتون هم ندونید که چطوری حل شد.
و مارو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارین.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab تنها دعایی که میتونم براتون کنم توی هر لحظه از زندگیتون شاد و موفق و تندرست باشید و به هر چیزی که واستون بهترین چیزه دست بیابید
-
ولی تو رو خدا به دارو پناه نرین. تا آروم شین که اصلا خوب نیست سعی کنید خودتون خودتون رو آروم کنید.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab دارو واسه خودکشی فقط رفتیم سمتش همین اما افاقه نکرد
-
اگه بتونین با این شعار جلو برین که احسنت بر شما. واقعا کیف کردم انشالله شما همه مشکلات تون رو همینطوری خواهید کرد.
انشالله
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab انشالله ممنون از صبوریتون
-
Fatemeh Ahmadi خواهش میکنم
️
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
️
-
Abbas Zangaraky ممنونم از راهنماییتون
Fatemeh Ahmadi خواهش میکنم اگه رشتهتون ریاضی هست من میتونم کمک کنم بابت منبع که بشینی بخونی
-
Fatemeh Ahmadi خواهش میکنم اگه رشتهتون ریاضی هست من میتونم کمک کنم بابت منبع که بشینی بخونی
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شدهعه منم ریاضی و فیزیک هستم. خیلی هم عالی
-
Abbas Zangaraky من آروم نیستم که بشینم غصه بخورم فقط بعضی وقتا اینجوریم بقیه روزا یه زلزله ۸ ریشتری میشم
Fatemeh Ahmadi خیلی عالیه