مشکلات
-
Fatemeh Ahmadi سلام عزیزم
میتونی از استخاره آنلاین استفاده کنی خیلی هم خوبه بامتن سوره قرآن هم میادنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFariba Arbabi به نظرتون زیاده روی نمیکنین؟؟
خانوم اومده ازتون کمک میخواد بعد همه دارین ارجاعش میدین به استخاره و غیره؟؟
منطقیه؟؟ قبل از اینکه یه پیامی رو به اشتراک بزارین قبلش فکر کنین! -
Fariba Arbabi به نظرتون زیاده روی نمیکنین؟؟
خانوم اومده ازتون کمک میخواد بعد همه دارین ارجاعش میدین به استخاره و غیره؟؟
منطقیه؟؟ قبل از اینکه یه پیامی رو به اشتراک بزارین قبلش فکر کنین!خانومِ_دوست_داشتنی
قشنگم خودشون گفتن من بلد نیستم استخاره بگیرم منم گفتم از استخاره آنلاین استفاده کن:( -
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi بله متوجه شدیم که کامنت های آلا محدود شده
زیبا نیست..! -
Fatemeh Ahmadi بله متوجه شدیم که کامنت های آلا محدود شده
زیبا نیست..!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی چی ؟ متوجه نشدم
-
Fatemeh Ahmadi سلام عزیزم
میتونی از استخاره آنلاین استفاده کنی خیلی هم خوبه بامتن سوره قرآن هم میاددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFariba Arbabi سلام ممنون انجام دادم
-
Fariba Arbabi سلام ممنون انجام دادم
-
خانومِ_دوست_داشتنی چی ؟ متوجه نشدم
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi گذشته مثل یه سنگه که اگه همینطوری بکشیش دنبال خودت سنگین و سنگین تر میشه تا جایی که دیگه نمیتونی حرکت کنی
باید هرچه زودتر از دستش خلاص شین وگرنه یه روزی از پا درتون میاره
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی پاک کردم
-
Fatemeh Ahmadi گذشته مثل یه سنگه که اگه همینطوری بکشیش دنبال خودت سنگین و سنگین تر میشه تا جایی که دیگه نمیتونی حرکت کنی
باید هرچه زودتر از دستش خلاص شین وگرنه یه روزی از پا درتون میاره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi درست میفرمایید
-
خانومِ_دوست_داشتنی پاک کردم
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi درخواست هات رو چک کن
️
-
F Fatemeh Ahmadi marked this topic as a regular topic on ۲۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵