مشکلات
-
Fatemeh Ahmadi عزیز دلم مسئله آرمیتا با شما خیلی تفاوت داره.
من تمام دیروز به شما فکر میکردم و به این نتیجه رسیدم باید بگی.
خودت خانوادهت رو بهتر میشناسی.
هرچه زودتر اقدام کنی زودتر همه چیز درست میشه.
و این نگرانیها شما درباره آینده غلطه.
اتفاقی برا شما رخ داده که حتی یک درصد هم درش مقصر نبودید.این اتفاق برای خیلیا پیش اومده.
من خودم یکی رو میشناختم که همین موضوع براش پیش اومد.سالها بعد ازدواج کرد و الان خیلی خوشبخته.
بنظرت کسی که دوستت داشته باشه و تو باهاش رو راست باشی و حرفای دلت رو همون اول بهش بزنی،بخاطر اتفاقی ک تقصیر تو نبوده ترکت میکنه؟یا محکوم میشی؟
الان با گذشته خیلی فرق کرده.
بنظرم اگه برادری داری که رابطش باهات خوبه و میتونه روحیاتت رو درک کنه باهاش درمیون بذار
امیدت رو از دست نده خوشگلم.
خدا همیشه نگات میکنه و دوستت داره.پس بهش توکل کن و کاری که بنظرت درسته رو انجام بدهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhaneh golmohamadi ببخشید که درگیرتون کردم
بله مسئله آرمیتا با من فرق داره اما ممکنه مرگ من مثل اون باشه و من ترسم اینه که من محکوم بشم وگرنه میتونستم بگمش -
Fatemeh Ahmadi
سلام دوست عزیز
شما هیچ کسی رو ندارین که راحتر باشین باهاش؟ دوست؟ فامیل؟
دوتا برادر دارید! هر دو شون نمیتونن درک تون کنن بنظرتون؟
بالاخره برادراتون هستن یکم باید نسبت به بقیه توقع بیشتری از شون داشت از نظر من البته
دوست من شما راه دیگه ای نداری جز این که بگی!
این موضوعی نیست که بگیم زمان درستش میکنه! نه بدتر میشه لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم در حق خودت یه خوبی بکن بگو لطفا
بعدشم شرایط شما خیلی با ارمیتایی که با داس توسط پدرش کشته شد فرق میکنه!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi بله
-
Fatemeh Ahmadi
ی سوال دوست من بچه که بودی سعی نکردی به مامانت بگی؟
یا رفتارت جوری نبود که خانواده مشکوک بشن!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi خواستم بگم به اسم دوستم این حرف رو کشیدم وسط اما گفت حرفش و نزن چون بابات غیرتیه و ممکنه سرت رو ببره
-
به نظرم گفتش خیلی خیلی سخته و اصلا منطقی نیست الان ایشون دوتا برادر دارن و یک پدر دارن به گفته فاطمه خانوم خیلی غیرتی و آبرودار هست بالاخره موقع فهمیدین این موضوع سریع میگن کار کی بوده و یک نزاع بسیار بزرگ بین خانواده ها بوجود میاد چون از لحاظ منطقی موقع فهمیدن این مسئله مطمئنا خونسرد نخواهند بود. اگه یکی در سر این مسئله چیزیش بشه چی؟ کار به زندان و ... میکشه. و اونموقع دیگه به نظرتون آبرو میمونه.
به نظرم راه منطقی اینکه موقع ازدواج این مسئله رو به همسرشون بگن اگه از فاطمه خانم خوششون اومده باشه درکشون میکنن که تقصیر ایشون نبوده و خوشبخت میشن ولی اگه جوابشون منفی باشه میرن.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab درست میگین
-
Maryam Nateqi خواستم بگم به اسم دوستم این حرف رو کشیدم وسط اما گفت حرفش و نزن چون بابات غیرتیه و ممکنه سرت رو ببره
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهFatemeh Ahmadi
به برادرا تون چی؟ سعی نکردی بگی؟فقط اینکه بنظر خودت برای ازدواج هم پدر و مادرت سخت گیرن یعنی ممکنه خواستگار هاتون هم غیرتی باشن و کسی که خونواده تون میخواد؟
(برای این میپرسم چون بعضی از دوستان گفتن با خواستگار آینده تون در میون بزارید، بنظر من اگه خواستگار هاتونم مثل خوانواده تون باشه این اصلا به صلاح نیست) -
Maryam Nateqi خواستم بگم به اسم دوستم این حرف رو کشیدم وسط اما گفت حرفش و نزن چون بابات غیرتیه و ممکنه سرت رو ببره
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدوست عزیزم من و شما و اینجا همه، هم رو نمیشناسن ولی واقعا من خوبی شما رو میخوام. اگه واقعا خانوادتون حتی نمیتونه این مسئله رو در دوستون که فردی ناشناس نسبت به خانوادتون محسوب میشه رو تحمل کنه اصلا به نفعتون نیست که این موضوع رو باز کنید چون به نظرم در خانوادتون عواقب جبران ناپذیری رو خواهد داشت.
-
اما بنظرم یا الان باید بگه یا هیچوقت
اگر هم نگرانیش ازدواجه ک فقط باید اون شخص رو درجریان بزاره و اگر دید ریکشن خوبی نداره تمومش کنه
چون فاطمه نیاز به یه پارتنر فهمیده داره، کسی ک بتونه موقعیتشو درک کنه و اگر نتونست چنین شخصی رو پیدا کنه بهتره ک هیچوقت ازدواج نکنه
(البته همه آدما نیاز ب چنین پارتنری دارن، سوتفاهم نشه)دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSarah Ghanaatiyan حرفتون منطقی هستش
-
Fatemeh Ahmadi
به برادرا تون چی؟ سعی نکردی بگی؟فقط اینکه بنظر خودت برای ازدواج هم پدر و مادرت سخت گیرن یعنی ممکنه خواستگار هاتون هم غیرتی باشن و کسی که خونواده تون میخواد؟
(برای این میپرسم چون بعضی از دوستان گفتن با خواستگار آینده تون در میون بزارید، بنظر من اگه خواستگار هاتونم مثل خوانواده تون باشه این اصلا به صلاح نیست)نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه نظرم همینطور خواهد بود چون امکان نداره که همچین خانواده غیرتی دخترشون رو به فردی آزاد بدن حتما فشار میارن به اونی بله بگو که ما میگیم
-
به نظرم همینطور خواهد بود چون امکان نداره که همچین خانواده غیرتی دخترشون رو به فردی آزاد بدن حتما فشار میارن به اونی بله بگو که ما میگیم
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهsiamak slamtalab
بله منم نگران همینم در اون صورت قطعا طرف مقابل رفتار بهتری از خونواده اش نخواهند داشت
و ممکنه تهمت بزنن و.... -
به نظرم گفتش خیلی خیلی سخته و اصلا منطقی نیست الان ایشون دوتا برادر دارن و یک پدر دارن به گفته فاطمه خانوم خیلی غیرتی و آبرودار هست بالاخره موقع فهمیدین این موضوع سریع میگن کار کی بوده و یک نزاع بسیار بزرگ بین خانواده ها بوجود میاد چون از لحاظ منطقی موقع فهمیدن این مسئله مطمئنا خونسرد نخواهند بود. اگه یکی در سر این مسئله چیزیش بشه چی؟ کار به زندان و ... میکشه. و اونموقع دیگه به نظرتون آبرو میمونه.
به نظرم راه منطقی اینکه موقع ازدواج این مسئله رو به همسرشون بگن اگه از فاطمه خانم خوششون اومده باشه درکشون میکنن که تقصیر ایشون نبوده و خوشبخت میشن ولی اگه جوابشون منفی باشه میرن.
siamak slamtalab به نظرتون همسر آینده ایشون نمیپرسه چی کسی این کار رو انجام داده و یا بدونه به راحتی ازش میگذره (از اون نفر) ؟؟!!
-
siamak slamtalab به نظرتون همسر آینده ایشون نمیپرسه چی کسی این کار رو انجام داده و یا بدونه به راحتی ازش میگذره (از اون نفر) ؟؟!!
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
منظورم اینکه اول مسیر بگن اگه قبول و درک کرد که هیچ اگه هم نکرد خب میزاره و میره
-
@erfan-11
منظورم اینکه اول مسیر بگن اگه قبول و درک کرد که هیچ اگه هم نکرد خب میزاره و میره
siamak slamtalab ببینید اگه طرف واقعا ایشون رو دوست داشته باشه نمیره و به فکر انتقام میفته و صد تا اتفاق دیگه...
-
siamak slamtalab ببینید اگه طرف واقعا ایشون رو دوست داشته باشه نمیره و به فکر انتقام میفته و صد تا اتفاق دیگه...
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
دقیقا
-
Fatemeh Ahmadi
(برای این میپرسم چون بعضی از دوستان گفتن با خواستگار آینده تون در میون بزارید، بنظر من اگه خواستگار هاتونم مثل خوانواده تون باشه این اصلا به صلاح نیست)دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi ممکنه خواستگاری هم که میاد همین باشه چون پدر مادرم چند باری شنیدم از قوم خودشون یعنی طرف هم باید مثل خودمون عرب باشه و برای خواستگاری بیاد و این هم نشونه اینه که اون هم مثل پدر مادرمه
تا حدودی رو به برادر بزرگ ترم گفتم و همون واکنشی که انتظارش رو داشتم کرد گفت بگم اون شخص کیه اونو میکشه من الان بگم پدرم یا برادرام قاتل میشن و هم بچه برادرم هم بچه های اون شخص یتیم -
@erfan-11
دقیقا
siamak slamtalab پس اونوق راه چاره چیه؟
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده@erfan-11
بهترین راه اینکه با فرد خارجی ازدواج کنه که خانوادشون رو نمیشناسه.
یا هم اینکه کلا از ازدواج بیخیال بشن.
-
دوست عزیزم من و شما و اینجا همه، هم رو نمیشناسن ولی واقعا من خوبی شما رو میخوام. اگه واقعا خانوادتون حتی نمیتونه این مسئله رو در دوستون که فردی ناشناس نسبت به خانوادتون محسوب میشه رو تحمل کنه اصلا به نفعتون نیست که این موضوع رو باز کنید چون به نظرم در خانوادتون عواقب جبران ناپذیری رو خواهد داشت.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab بله
-
@erfan-11
بهترین راه اینکه با فرد خارجی ازدواج کنه که خانوادشون رو نمیشناسه.
یا هم اینکه کلا از ازدواج بیخیال بشن.
siamak slamtalab فرد خارجی از کجا میاد آخه
ببینید این موضوع رو به نظر من خیلی وقت پیش باید مطرح میکردن بدون در نظر گرفتن اون فرد کثیف و خانوادش... -
به نظرم همینطور خواهد بود چون امکان نداره که همچین خانواده غیرتی دخترشون رو به فردی آزاد بدن حتما فشار میارن به اونی بله بگو که ما میگیم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab درسته
-
siamak slamtalab
بله منم نگران همینم در اون صورت قطعا طرف مقابل رفتار بهتری از خونواده اش نخواهند داشت
و ممکنه تهمت بزنن و....دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده