یه تست قشنگ دیگه از سهمی
-
سلام سلام
نظرتون چیه؟ جواب گزینه 4 میشه. خودم راه حل رو بلدم میخواستین بدونین بگین اپلود کنم
بچه های دهمی هم برای راهنمایی اینو بدونن :
Y = Ax^2 + Bx + C
که ضرب دو ریشه سهمی مساوی هست با P=C/A که اگر + باشه یعنی دو ریشه هم علامتن و اگر منفی باشه یعنی یه ریشه + و یه ریشه - هست (اگر ریشه ای باشه)و جمع ریشه ها مساوی است با : S = -B/A. دیگه تحلیل + - بودنش با خودتون
@miss-Mir1381 شما هم گفته بودی سوال قشنگ پیدا کردم تگت کنم. اینم سوال قشنگ
-
سلام سلام
نظرتون چیه؟ جواب گزینه 4 میشه. خودم راه حل رو بلدم میخواستین بدونین بگین اپلود کنم
Y = Ax^2 + Bx + C
که ضرب دو ریشه سهمی مساوی هست با P=C/A که اگر + باشه یعنی دو ریشه هم علامتن و اگر منفی باشه یعنی یه ریشه + و یه ریشه - هست (اگر ریشه ای باشه)و جمع ریشه ها مساوی است با : S = -B/A. دیگه تحلیل + - بودنش با خودتون
amirmohammad shakeri سلام
مطمئنید جواب گزینه ۴ میشه؟
پاسخنامه رو دیدید؟ -
پاسخنامه رو دیدید؟Yegane Dehqan در یه تست قشنگ دیگه از سهمی گفته است:
پاسخنامه رو دیدید؟بله
-
سلام سلام
Y = Ax^2 + Bx + C
amirmohammad shakeri
سلام
خیلی ممنون که تگم کردی
تحلیل سوالش عالی بود :
اگر کم و کاستی توی تحلیل هست یا کسی تحلیل ساده تر یا بهتری بلده ، ممنون میشم به اشتراک بذارن که منم یاد بگیرم -
amirmohammad shakeri
سلام
خیلی ممنون که تگم کردی
تحلیل سوالش عالی بود :
اگر کم و کاستی توی تحلیل هست یا کسی تحلیل ساده تر یا بهتری بلده ، ممنون میشم به اشتراک بذارن که منم یاد بگیرم@miss-mir1381 در یه تست قشنگ دیگه از سهمی گفته است:
amirmohammad shakeri
سلام
خیلی ممنون که تگم کردی
تحلیل سوالش عالی بود :
اگر کم و کاستی توی تحلیل هست یا کسی تحلیل ساده تر یا بهتری بلده ، ممنون میشم به اشتراک بذارن که منم یاد بگیرمgood job gal. این دقیقا تحلیل خودم بود
یه سوال. تو سال کنکورت به نظرت چنتا تست حسابان حل کردی؟ چون اصن ندیدم تست حسابانی باشه (تو انجمن) و تو نظری ندادی باشی و همیشه هم تا حالا درست بوده
-
@miss-mir1381 در یه تست قشنگ دیگه از سهمی گفته است:
amirmohammad shakeri
سلام
خیلی ممنون که تگم کردی
تحلیل سوالش عالی بود :
اگر کم و کاستی توی تحلیل هست یا کسی تحلیل ساده تر یا بهتری بلده ، ممنون میشم به اشتراک بذارن که منم یاد بگیرمgood job gal. این دقیقا تحلیل خودم بود
یه سوال. تو سال کنکورت به نظرت چنتا تست حسابان حل کردی؟ چون اصن ندیدم تست حسابانی باشه (تو انجمن) و تو نظری ندادی باشی و همیشه هم تا حالا درست بوده
amirmohammad shakeri
در طول سال؟
یا سر جلسه کنکور؟
مرسی بابت لطفت ولی منم خیلی بی دقتی داشتم حتی توی سوالایی که تو انجمن حل کردم ، حقیقتا زحمتای آقای ثابتیه
من در طول کل سه سال حداقل ۶۰۰۰ تست حسابان فقط حل کردم (سالی میانگین ۲۰۰۰ تا)
درصد ریاضیمم تو کنکور ۱۴۰۰ ، ۵۳ درصد بود ، بیشتر توقع داشتم ولی اکثرا واقعا وقت گیر بود -
amirmohammad shakeri
در طول سال؟
یا سر جلسه کنکور؟
مرسی بابت لطفت ولی منم خیلی بی دقتی داشتم حتی توی سوالایی که تو انجمن حل کردم ، حقیقتا زحمتای آقای ثابتیه
درصد ریاضیمم تو کنکور ۱۴۰۰ ، ۵۳ درصد بود ، بیشتر توقع داشتم ولی اکثرا واقعا وقت گیر بود@miss-mir1381 در یه تست قشنگ دیگه از سهمی گفته است:
amirmohammad shakeri
در طول سال؟
یا سر جلسه کنکور؟
درصد ریاضیمم تو کنکور ۱۴۰۰ ، ۵۳ درصد بود ، بیشتر توقع داشتم ولی اکثرا واقعا وقت گیر بودماشالا. 53 زدی بعد توقع بیشترم داشتی؟
هندسه و گسسته و امار احتمالتون هم به همین خوبی حسابانتون هست؟
و اینکه میتونم رتبتون رو بدونم یا نه؟
-
@miss-mir1381 در یه تست قشنگ دیگه از سهمی گفته است:
amirmohammad shakeri
در طول سال؟
یا سر جلسه کنکور؟
درصد ریاضیمم تو کنکور ۱۴۰۰ ، ۵۳ درصد بود ، بیشتر توقع داشتم ولی اکثرا واقعا وقت گیر بودماشالا. 53 زدی بعد توقع بیشترم داشتی؟
هندسه و گسسته و امار احتمالتون هم به همین خوبی حسابانتون هست؟
و اینکه میتونم رتبتون رو بدونم یا نه؟
amirmohammad shakeri
اره دیگه معمولا آدمیزاد هیچ وقت قانع نیست
هندسه و گسسته رو میفهمیدم ولی حل کردنی ... سوالای خیلی سختشو نمیتونستم حل کنم که اینارو یا با رد گزینه حل میکردم یا وصلشون میکردم به حسابان یا کلا بیخیالشون میشدم (کلا باید خدای ریاضیات باشی تا یه سری از تستای هندسه گسسته رو حل کنیبه خصوص هندسه)
ولی آمار و احتمال فقط دو تا فصل اولشو اوکی بودم
از فصل آخر متنفرم و هیچ وقت نخوندمش
رتبه رو اجازه بدید نگم حدودشو میگم (معذرت میخوام ولی دلیل منطقی دارم برای نگفتنش)
بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ -
amirmohammad shakeri
هندسه و گسسته رو میفهمیدم ولی حل کردنی ... سوالای خیلی سختشو نمیتونستم حل کنم که اینارو یا با رد گزینه حل میکردم یا وصلشون میکردم به حسابان یا کلا بیخیالشون میشدم (کلا باید خدای ریاضیات باشی تا یه سری از تستای هندسه گسسته رو حل کنیبه خصوص هندسه)
رتبه رو اجازه بدید نگم حدودشو میگم (معذرت میخوام ولی دلیل منطقی دارم برای نگفتنش)
بین ۱۰۰ تا ۱۲۰@miss-mir1381 سلام
چقدر خوب شده رتبتون
میشه بپرسم شما راه ابریشمی بودید؟( یعنی سال اخر رو با راه ابریشم پیش رفتید ؟)
و چند ساعت درس میخوندید؟
اگه اشکالی نداره بهمون بگید تا ما ابریشمی ها هم انگیزمون زیاد بشه🥲
-
@miss-mir1381 سلام
چقدر خوب شده رتبتون
میشه بپرسم شما راه ابریشمی بودید؟( یعنی سال اخر رو با راه ابریشم پیش رفتید ؟)
و چند ساعت درس میخوندید؟
اگه اشکالی نداره بهمون بگید تا ما ابریشمی ها هم انگیزمون زیاد بشه🥲
Yegane Dehqan
سلام
خیلی ممنون لطف دارید
نه حقیقتش من با راه ابریشم خیلی دیر آشنا شدم و در نتیجه دیگه نخریدمش به جاش از آرش ها استفاده کردم
فوق العاده عالی و جامع بودن (آرش که جمع بندی بود و خلاصه تر گفته میشد اینقدر عالی بود ، دیگه راه ابریشم که در طول سال به مرور گفته میشه و کنکورچه و پیش آزمونو ... داره چه چیز جذابیه رو خودتون حساب کنید)
راستش تا قبل از آنلاین شدن اصلا از آلا خبر نداشتم متاسفانه متاسفانه متاسفانه
اینکه چند ساعت درس میخوندم بستگی به خیلی چیزا داشت
ولی به طور میانگین روزی ده ساعت که از عید به بعد دوازدهم شد روزی ۱۶ ساعت و حتی بالاتر (البته دوماه مونده به کنکور و وسط امتحان نهاییا کرونا گرفتم که...، اون تایم واقعا گند زد به معدلم )
نه چه اشکالی داره من خیلی خوشحال میشم به کسایی که تو این سیستم آموزشی معیوب تنهان، کمکی بکنم -
amirmohammad shakeri
بین ۱۰۰ تا ۱۲۰@miss-mir1381
سلام
ماشاءالله
واقعا عالی هستید، بهتون تبریک میگم
ان شاءالله موفقیتتون روز افزون باشه -
@miss-mir1381
سلام
ماشاءالله
واقعا عالی هستید، بهتون تبریک میگم
ان شاءالله موفقیتتون روز افزون باشهAmir Shafie
سلام خیلی ممنونم
انشالله همه ی کسانی که مثل شما ها تلاش میکنن ، نتیجه زحماتشونو ببینن -
Amir Shafie
سلام خیلی ممنونم
انشالله همه ی کسانی که مثل شما ها تلاش میکنن ، نتیجه زحماتشونو ببینن@miss-mir1381
سلامت باشید
ان شاءالله که همه کسانی که زحمت میکشن، مزدشون هم بگیرند -
Yegane Dehqan
سلام
خیلی ممنون لطف دارید
نه حقیقتش من با راه ابریشم خیلی دیر آشنا شدم و در نتیجه دیگه نخریدمش به جاش از آرش ها استفاده کردم
فوق العاده عالی و جامع بودن (آرش که جمع بندی بود و خلاصه تر گفته میشد اینقدر عالی بود ، دیگه راه ابریشم که در طول سال به مرور گفته میشه و کنکورچه و پیش آزمونو ... داره چه چیز جذابیه رو خودتون حساب کنید)
راستش تا قبل از آنلاین شدن اصلا از آلا خبر نداشتم متاسفانه متاسفانه متاسفانه
اینکه چند ساعت درس میخوندم بستگی به خیلی چیزا داشت
ولی به طور میانگین روزی ده ساعت که از عید به بعد دوازدهم شد روزی ۱۶ ساعت و حتی بالاتر (البته دوماه مونده به کنکور و وسط امتحان نهاییا کرونا گرفتم که...، اون تایم واقعا گند زد به معدلم )
نه چه اشکالی داره من خیلی خوشحال میشم به کسایی که تو این سیستم آموزشی معیوب تنهان، کمکی بکنم@miss-mir1381 خیلی امیدوارتر شدمممم
اره منم از سال ۱۱ام با آلا اشنا شدم و چقدر حیف که دهم بدون آلاء گذشت 🥲
حالا خداروشکر که حالتون بهتر شد و خوب شدید
فکر معدلم نکن دیگهاینکه رتبه ۳ رقمی شدی خیلی خیلی عالیه .
-
@miss-mir1381 خیلی امیدوارتر شدمممم
اره منم از سال ۱۱ام با آلا اشنا شدم و چقدر حیف که دهم بدون آلاء گذشت 🥲
حالا خداروشکر که حالتون بهتر شد و خوب شدید
فکر معدلم نکن دیگهاینکه رتبه ۳ رقمی شدی خیلی خیلی عالیه .
Yegane Dehqan
خیلی عالیه که از یازدهم با آلا شروع کردید
خیلی ممنون شما لطف دارید
انشالله شما هم به هدفتون چه تو کنکور چه تو زندگی برسید
موفق باشید -
Yegane Dehqan
خیلی عالیه که از یازدهم با آلا شروع کردید
خیلی ممنون شما لطف دارید
انشالله شما هم به هدفتون چه تو کنکور چه تو زندگی برسید
موفق باشید@miss-mir1381 مچکررر
️
-
amirmohammad shakeri
سلام
خیلی ممنون که تگم کردی
تحلیل سوالش عالی بود :
اگر کم و کاستی توی تحلیل هست یا کسی تحلیل ساده تر یا بهتری بلده ، ممنون میشم به اشتراک بذارن که منم یاد بگیرم@miss-mir1381 سلام ببخشید
یه سوال داشتم
نمیشه گفت چون aو c هم علامتن یا درواقع با توجه به منفی cتو عبارت، a و cمختلف العلامتن پس همین بس که بگیم سهمی از چهارناحیه عبور میکنه؟
یعنی میشه که ac<0 باشه و حالت دیگه ای بجز این داشته باشه که سهمی از چهار ناحیه بگذره؟ -
@miss-mir1381 سلام ببخشید
یه سوال داشتم
نمیشه گفت چون aو c هم علامتن یا درواقع با توجه به منفی cتو عبارت، a و cمختلف العلامتن پس همین بس که بگیم سهمی از چهارناحیه عبور میکنه؟
یعنی میشه که ac<0 باشه و حالت دیگه ای بجز این داشته باشه که سهمی از چهار ناحیه بگذره؟Mhdie Ft
سلام
بله دقیقا کل این سوال رو همین محور میچرخه
بذارید کلی بگم بعد تعمیم بدیم به هر سوال این مدلی ای:
اگر ax²+bx+c معادله ما باشه و ac منفی در بیاد
هم دلتا قطعا مثبته
و هم قطعا از چهار ناحیه میگذره (چون ac <0 پس c/a هم منفیه پس قطعا دو ریشه داره که یکی از ریشه ها مثبت و دیگری منفیه)
این الان نکته کنکوری این سواله و شما بهش اشاره کردید
ممنون بابت اشارتون من این نکته رو یادم رفته بود -
یه سوال داشتم
یعنی میشه که ac<0 باشه و حالت دیگه ای بجز این داشته باشه که سهمی از چهار ناحیه بگذره؟Mhdie Ft در یه تست قشنگ دیگه از سهمی گفته است:
یه سوال داشتم
یعنی میشه که ac<0 باشه و حالت دیگه ای بجز این داشته باشه که سهمی از چهار ناحیه بگذره؟درسته فرقی نداره همه اینا از یه جا میاد و هرکی یه جوری بهش میرسه. خیلی تو قید بند روش نباشید تو ریاضی
مثلا من خودم شخصا اومدم عبارت ac=b2 تقسیم بر a2 کردم. اینجوری c/a = (b/a)2 هست که همواره مثبته و ... ماجرا