محفل مذهبی
-
فقط یه لحظه تصور کنید که شکل گیری و تداوم تمام جهان اتفاقیه
مگه میشه میلیارد ها کهکشان و ساکنین اونها همه اتفاقی به وجود اومده باشن؟
بزارید مثال بزنم:
همه میدونیم که بارون میباره بعد همون بارون از روی زمین تبخیر میشه و ابر تشکیل میشه و دوباره میباره
خب دوست عزیز اون بارون اول که این چرخه رو شروع کرد از کجا اومد؟ اون مولکولای اب از کجا اومدن؟
هیدروژن و اکسیژن از کجا اومدن؟ الکترون از کجا اومد؟اولین انسانی که وجود داشت از کجا اومد که نسلش میلیارد میلیارد داره رو زمین گشت میزنه (◉‿◉)
خب قطعا یکی هست که اینارو به وجود اورده دیگه
و اون کسی نیس جز رب هستی -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۴ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
@roghayeh-eftekhari سلام عزیزم
خب اصن کی اون سدیم و کلرو به وجود اورده
کی الکتروناشونو اورده که اتم تشکیل بده
کی این خاصیتارو بهشون داده؟ -
سلام بچه ها موضوع جالبیه
دیدگاه من اینه که حتی اگر هم نظریه بیگ بنگ به طور کامل اثبات بشه باز هم پشتش خدایی وجود داشته که حاصل اون انفجار، جهانی با این نظم و زیبایی بوده. و گرنه انفجار رو چه به این کارها
منبع هم بخوام معرفی کنم کتاب الاحتجاج رو میگم. یه کتاب سنگین ولی خوب که پر از مناظره و مجادله و استدلال هست از جانب پیامبر (ص) و ائمّة (ع) و اصحاب در مقابل مخالفان و پیروان ادیان غیر اسلامی نسبت به اصول دین اسلام. در مورد اثبات اینکه این جهان خالقی داره هم مطلب داره ولی چون خیلی سنگینه بیشتر برای بعد کنکور مناسبه. -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to monirs on ۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
monirs سلام به شما
دقیقا
@roghayeh-eftekhari ایشون پاسختونو دادن -
@n-n-good اين چيزي كه شما گفتيد برهان نظم با برهان نظم ميشه اثبات كرد خدارو ولي بازم اونجا ميشه ايرادي وارد كرد اما با برهان فقر و غنا كاملا ميشه اثبات كرد خدا
ما فرض رو براين ميذاريم كه موجود بي نيازي نيست
خب در اين حالت دو تا اتفاق ميوفته يكي تسلسل يكيم دور
دور يعني اينكه من براي وجودم به تو نياز دارم و تو براي وجودت به من نيازداري پس درنتيجه تا من نباشم تو نيستي.تا تو نباشي من نيستم پس درنتيجه تو هم بايد نباشي هم بايد باشي
تسلسل يعني اينكه من براي وجودم به تو نيازدارم تو براي وجودت مثلا به زهرا بنده خدا نياز داري و .......
مثلا من فقيرم ميام پيش تو ، توام ميايي ميگي اي باب منم فقيرم و... تا يه غني نباشه كه نميتونه دست مارو بگيرهجوابت خيلي درست بود فدات @N-n-good
پس درنتيجه اگه موجود بي نيازي نباشه هرگز هيچ وقت چيزي به وجود نمياد
پس ما نياز به يه ناظم داريم كه اون ناظم همون خداست
جواب سوال خودم، مثلا براي درست كردن يك كيك من آرد و شير و تخم مرغ و... ميريزم تو كاسه ميذارمش تو يخچال هرگز كيكي بوجود نمياد پس اين اين يه هوشي يه نظمي ميخواد كه اونم خدا داره
و يه موضوع ديگه ديدم ميگن چندتا خدا داريم!!! ما همين ثابت كرديم اگر موجود بي نيازي نباشه پس هيچ چيزي نيست پس در نتيجه اگر چندتا خدا باشه يعني اين خداها هركدوم يه چيزي كم دارن كه نياز به اون يكي هست پس موجود بي نيازي نيست ديگه. خدا اينقدر كامله كه ديگه جاي براي نفر دوم نميذاره.
يك شبهه ديگه اينكه خدا يك روزي به وجود اومده و يك روزي ميره. اصلا اينطور نيست ما داريم ميگيم خدا بي نياز پس درنتيجه محدود به زمان يا جسم نيست. خدا نه به وجود اومده نه از بين ميره يا به قول معروف ازلي و ابدي است.اينم يك كتاب كه خيلي قشنگ خدارو با علم اثبات كرده به نظرم حتما بخونيد خالي از لطف نيست
مردي در آينه.pdfو يك چيز ديگه از نظرم نظريه بيگ بنگ درست نيست و قبولش ندارم ولي متاسفانه كتاب شيمي خيلي از اين نظريه استفاده كرده
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
@roghayeh-eftekhari عالی
-
Amaryllis Heshmatireplied to Sachli on ۵ شهریور ۱۴۰۰، ۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۱۴۰۰
۱۰۹۸
به نام خداوند بخشنده مهربان
آیا مشود همه چیز اتفاقی این قدر منظم باشد ، -
Amaryllis Heshmatireplied to Sachli on ۵ شهریور ۱۴۰۰، ۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari قطعآ نمیشه همه چیز اتفاقی این قدر منظم باشه؟
کافیه قران رو بخونیم ، قرآن بیش از ۱۴۰۰ سال پیش بر پیامبر نازل شد یعنی در زمانی که علم خیلی اندک بود اما به مفهوم عمیق قرآن از لحاظ علمی امروزه بشر پی برده ، مثلا در آن زمان مردم از قوانین جهان آگاهی نداشتند اما با علم امروزه به اثبات آنها پرداخت برای مثال :- سوره لقمان آیه 10 و سوره رعد آیه 2 اشاره به «جاذبه عمومی بین اجرام آسمانی» دارد.2- سوره "یس" آیه 38 اشاره به حرکت خورشید و داشتن مستقر و محل معین دارد و امروزه حرکت خورشید به سوی یک محل کاملاً مشخص به نام آپکس [1] خورشیدی نزد ثابت "نسر واقع" [2] (آلفا lira ) که در حدود 19 کیلومتر در ثانیه حرکت به آن سو دارد، امری اثبات شده است.
3- سوره فاطر آیه 9 و روم آیه 48 و اعراف آیه57 اشاره به «ابرها و رابطه آنها با باد» شده است که دریافتهای جدید علمی با آن مطابق است و در سوره رعد آیه 12 و اعراف آیه57 از «ابرهای زایا و آبستن» سخن به بیان آمده است که امروزه نیز این امر ثابت شده که بعضی از ابرها بارور نیستند و به علت نداشتن هسته انجماد باران زا نمیباشند. این گونه از ابرها را سترون مینامند. بشر توانسته است با ریختن مواد مختلفی بر روی ابرهای سترون که نقش هسته انجماد و یا ایجاد هسته انجماد را ایفا میکنند، این ابرها را بارور نماید و از آن باران بگیرد.
4- سوره نور آیه 43 تناسب منطقی بین تکوین ابرهای گرانبار از باران و تگرک و تولید صاعقه را بیان می کند.
5- سوره انبیاء آیه 30 خلقت هر چیز زنده و سوره نور آیه 45 خلقت همه جنبندگان را از آب می داند که کلمه «ماء» را بکار برده است، اینکه منشأ حیات آب بوده است، از مسلمات علوم امروزی است و این درحالی است که در عصر نزول قرآن اساطیری در مورد منشأ حیات معروف بوده اند که قرآن به هیچ کدام از آنها اشاره نمی فرماید.
6- در سوره طه آیه 53 اشاره به «تولید مثل با لقاح نباتات» دارد و مسئله «زوجیت گیاهان» را در سوره رعد آیه 35 (و سوره یس آیه 36) هم اشاره کرده است.
7- قرآن کریم «منشأ حیوانات» را نطفه نر و ماده می شناساند و در آیات 45 ـ 44 سوره نجم آن را تذکر می دهد .
8- در آیات 68 و 69 سوره نحل راجع به« زنبور عسل» نکات زیبا و بدیعی را بیان می کند و به فرمانِ راه سپردن، بر طرق پروردگار اشاره شده است و اکنون ما در یافتهایم که زنبورهای عسل با سازمان عصبی خارق العاده شان که مبنای رفتار آنهاست و با نوعی حرکت خاص که رقص زنبور نامیده شده، وسیله ارتباط با هم را فراهم آورده و به همنوعان خود امتداد و فاصله گلها را گزارش می دهند. [3]
برای بررسی بیشتر میتوانید به سایت حوزه نت، گزینه قرآن، بحث اعجاز علمی قرآن مراجعه نمایید. )
خب قران وقتی آمد که بشر به این علوم نرسیده بود ،پیامبر (ص)هم که فرمودند که قرآن از جانب پروردگار است ، آیا باز هم می گید اینها اتفاقیه ؟ -
Amaryllis Heshmatireplied to Amaryllis Heshmati on ۵ شهریور ۱۴۰۰، ۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نام خداوند بخشنده مهربان
قطعآ نمیشه همه چیز اتفاقی این قدر منظم باشه؟
کافیه قران رو بخونیم ، قرآن بیش از ۱۴۰۰ سال پیش بر پیامبر نازل شد یعنی در زمانی که علم خیلی اندک بود اما به مفهوم عمیق قرآن از لحاظ علمی امروزه بشر پی برده ، مثلا در آن زمان مردم از قوانین جهان آگاهی نداشتند اما با علم امروزه می توان به اثبات آنها پرداخت برای مثال :- سوره لقمان آیه 10 و سوره رعد آیه 2 اشاره به «جاذبه عمومی بین اجرام آسمانی» دارد.2- سوره "یس" آیه 38 اشاره به حرکت خورشید و داشتن مستقر و محل معین دارد و امروزه حرکت خورشید به سوی یک محل کاملاً مشخص به نام آپکس [1] خورشیدی نزد ثابت "نسر واقع" [2] (آلفا lira ) که در حدود 19 کیلومتر در ثانیه حرکت به آن سو دارد، امری اثبات شده است.
3- سوره فاطر آیه 9 و روم آیه 48 و اعراف آیه57 اشاره به «ابرها و رابطه آنها با باد» شده است که دریافتهای جدید علمی با آن مطابق است و در سوره رعد آیه 12 و اعراف آیه57 از «ابرهای زایا و آبستن» سخن به بیان آمده است که امروزه نیز این امر ثابت شده که بعضی از ابرها بارور نیستند و به علت نداشتن هسته انجماد باران زا نمیباشند. این گونه از ابرها را سترون مینامند. بشر توانسته است با ریختن مواد مختلفی بر روی ابرهای سترون که نقش هسته انجماد و یا ایجاد هسته انجماد را ایفا میکنند، این ابرها را بارور نماید و از آن باران بگیرد.
4- سوره نور آیه 43 تناسب منطقی بین تکوین ابرهای گرانبار از باران و تگرک و تولید صاعقه را بیان می کند.
5- سوره انبیاء آیه 30 خلقت هر چیز زنده و سوره نور آیه 45 خلقت همه جنبندگان را از آب می داند که کلمه «ماء» را بکار برده است، اینکه منشأ حیات آب بوده است، از مسلمات علوم امروزی است و این درحالی است که در عصر نزول قرآن اساطیری در مورد منشأ حیات معروف بوده اند که قرآن به هیچ کدام از آنها اشاره نمی فرماید.
6- در سوره طه آیه 53 اشاره به «تولید مثل با لقاح نباتات» دارد و مسئله «زوجیت گیاهان» را در سوره رعد آیه 35 (و سوره یس آیه 36) هم اشاره کرده است.
7- قرآن کریم «منشأ حیوانات» را نطفه نر و ماده می شناساند و در آیات 45 ـ 44 سوره نجم آن را تذکر می دهد .
8- در آیات 68 و 69 سوره نحل راجع به« زنبور عسل» نکات زیبا و بدیعی را بیان می کند و به فرمانِ راه سپردن، بر طرق پروردگار اشاره شده است و اکنون ما در یافتهایم که زنبورهای عسل با سازمان عصبی خارق العاده شان که مبنای رفتار آنهاست و با نوعی حرکت خاص که رقص زنبور نامیده شده، وسیله ارتباط با هم را فراهم آورده و به همنوعان خود امتداد و فاصله گلها را گزارش می دهند. [3]
برای بررسی بیشتر میتوانید به سایت حوزه نت، گزینه قرآن، بحث اعجاز علمی قرآن مراجعه نمایید. )
خب قران وقتی آمد که بشر به این علوم نرسیده بود ،پیامبر (ص)هم که فرمودند که قرآن از جانب پروردگار است ، آیا باز هم می گید اینها اتفاقیه ؟ -
دوستان خیلی ممنون از مشارکتتون توی موضوع قبلی
بنظرم موضوع دوم ما اثبات حقانیت اسلام باشه
نظرتون چیه؟
و اینکه چون موضوع مفصلیه چهار روز براش وقت بزاریم
اگه موافقید لطفا لایک کنید که شلوغ نشه -
موضوع دوم: چرا اسلام؟
از جمعه 5 شهریور
تا سه شنبه 9 شهریور -
همه انسان ها برای زندگی نیاز به برنامه دارن که این برنامه همون دینه
اما اینکه کدوم دین میتونه مارو به سعادت برسونه بحث زیادی لازم داره
اما نکته ای که برای خودم جالبه اینه که چجوریه ما توی هرچیزی دوس داریم جدیدترین ورژن رو داشته باشیم اما برای پذیرش بروز ترین دین بهانه میاریم؟ ️از اون گذشته با یه نگاه به احکام و تفاسیر ادیان مختلف میتونیم به کامل تر بودن دینمون پی ببریم
و اما یکی از مهم ترین عواملی که تعیین کنندس اینه که کتاب آسمانی ما تنها کتاب آسمانی هست که به هیچ عنوان تحریف نشده و قرآنی که الان چاپ میشه با قرآنی که 1400 سال پیش نگاشته شده مو نمیزنه
بد نیس یه نگاهی به نقل قول پایین بندازیم که بنظرم یکی از دلایل فوق العاده ای رو بیان میکنه که نشون دهنده پویا بودن دین و مذهب ماست
پروفسور فرانسوی هانری کوربن
یه بیان زیبا و دقیقی داره که میگه:همه ادیان با مرگ پیامبران خود ، یهودیت با مرگ موسی ، مسیحیت با مرگ عیسی و سنیها با مرگ محمد(ص) مردند و فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند ، همانطور که آنها نامزد مرگ نیستند ؛ چون آنها حسین را در ابتدای راه و مهدی را در انتهای راه قرار دادند ، امام حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و از آینده امام مهدی آنها را دعوت میکند تا بیایند.
چنین جامعهای نمیتواند بمیرد ، رهبری آن در حال حاضر است ، و آرمانهای آن حاضر و در حال تجدید شدن است.
-
@n-n-good به نظرم بعد اين بحث جدا جدا به بررسي اديان مختلف به پردازيم چطوره؟
من فقط يك چيزي ميخوام در جواب اون افرادي كه ميگن (موسي به دين خود عيسي به دين خود ، تو كار خودت بكن منم كار خودم هركسي با دين خودش حساب رسي ميكنن)بگم، عزيزان تو تمام اديان قابل قبول مهمترين درستورشون به پيروانشون اين بود پيامبري به نام محمد مياد وشما بايد به محمد(ص)و اهل بيت او روي بياريد و از اون ها پيروي كنيد وازدستور مهم بعدي اين بود همه پيروان به پيامبر بعديشون بايد ايمان مي آوردن تا ديگه حضرت محمد آخرين پيامبر بياد
هنوزم عيسي به دين خود موسي به دين خود؟!!!! -
@roghayeh-eftekhari
موافقم
اینجوری اگه با پیروان ادیان دیگه هم رو برو بشیم هم یه شناخت از دینشون داریم هم تو مباحثه باهاشون میتونیم با منطق تر حرف بزنیم -
خب بچها از کدوم دین شروع به بررسی کنیم؟؟؟
-
@roghayeh-eftekhari اره موافقم خب از مسیحیت شروع میکنیم
-
موضوع سوم: بررسی دین مسیحیت
از چهارشنبه 10 شهریور
تا جمعه 12 شهریور
27/473