محفل مذهبی
-
فکرنمیکنم
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
خیر -
این الان میشه یک سوال شرعی؟
-
@n-n-good جدید اسمشون رو شنیدم
-
من پیداش میکنم واستون هرجور شده
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
@n-n-good اها اقای امینی خواه
چون خیلی درباره nde صحبت کردن احتمالا درباره اینم یا صحبت کردن و یا میشه ازشون پرسید -
@n-n-good بله میگن اعتباری نیست به این کار ها اما عده ای دیدم که انجام میدم
و یه جا خونده بودم برای این کار باید مستقیم از خود مرجع تقلید اجازه گرفت که امکانش نیست -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی فک میکنم ینفر باشن که دربارش صحبت کنن
اسمشون یادم رفته
همون روحانی که شرح صوتی روی کتاب سه دقیقه در قیامت گفتن فک میکنم اگه یجور بتونیم راه ارتباطی پیداکنیم با ایشون جواب کاملتریو پیدا کنیم -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
@آرمان-میرانی
gomnam gharib -
خیلی بده هیچ کدوم از مراجع تقلید و صاحب نظر ها در این مورد بحثی ازشون نیست
-
@n-n-good
-
Mr.Lucky Banditreplied to gomnam gharib on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی من از مکارم انلاین پرسیدم جوابشونو الان میزارم
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
اینو حتمااا میپرسم بهت میگم
هفته بعد قراره برم پیش یک نفر که فرشنه ایه واسه خودش
پرستارم هست
حافظ کل قرانه
چندین بار بیت رهبری رفته
کتابای شهید مطهری همه رو خونده
وقتی خواستم برم قبلش اطلاع میدم که سوالتونو واضح بپرسید بگم بهشون -
@n-n-good من چند وقتی خیلی ذهنم در گیر شده اما قبلا که از گوشی و فضای مجازی دور بودم تمرکز هم بهتر بود پای گوشی که میام کلا ذهنم خسته میشه
-
@n-n-good خیلی ممنون
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی اجازه بدید الان پرسیدم بهتون میگم
-
Mr.Lucky Banditreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی وقتی از خود مرجع تقلید هم نمیشه پرسید؟
-
Mr.Lucky Banditreplied to gomnam gharib on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib این همین مکاشفه هست فک کنم
-
@n-n-good خب الان این حکمش چی میشه؟
پست 39 از 473