محفل مذهبی
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
@آرمان-میرانی
gomnam gharib -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی فک میکنم ینفر باشن که دربارش صحبت کنن
اسمشون یادم رفته
همون روحانی که شرح صوتی روی کتاب سه دقیقه در قیامت گفتن فک میکنم اگه یجور بتونیم راه ارتباطی پیداکنیم با ایشون جواب کاملتریو پیدا کنیم -
@n-n-good بله میگن اعتباری نیست به این کار ها اما عده ای دیدم که انجام میدم
و یه جا خونده بودم برای این کار باید مستقیم از خود مرجع تقلید اجازه گرفت که امکانش نیست -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
@n-n-good اها اقای امینی خواه
چون خیلی درباره nde صحبت کردن احتمالا درباره اینم یا صحبت کردن و یا میشه ازشون پرسید -
من پیداش میکنم واستون هرجور شده
-
@n-n-good جدید اسمشون رو شنیدم
-
این الان میشه یک سوال شرعی؟
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
خیر -
فکرنمیکنم
-
یک سوالی هست که آدم نمیدونه اصلا باید از کی بپرسه که تو اون زمینه اطلاع داشته باشه
-
@n-n-good خیلی ممنون ببخشید زحمت دادم
-
Mr.Lucky Banditreplied to gomnam gharib on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib سپاس
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
خواهش میکنم -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی خیر میشه سوال اعتقادی
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی خواهش میکنم اگه به جوابی رسیدید اینجا بگید
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to gomnam gharib on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib شماهم همینطور عزیزم جوابی پیدا کردی اینجا بگو
-
@n-n-good
چشم -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to gomnam gharib on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib بی بلا
-
از سایت آقای رائفی پور و اگه شد از خودشون میپرسم و اگه به جوابی رسیدم میزارم
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
اقای رائفی پور متاسفانه خیییلی سرشون شلوغه
455/473