خدا
-
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود)
اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا -
قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ(یوسف۸۶)
گفت:من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم،و از خدا چیزهایی میدانم که شما نمیدانید.
بدان که خداوند اندوهگینان را نه به قدر اندوهشان، بلکه به اندازهی مهربانى و رحمت خود گشایش میدهد. -
پروردگارا.
ما بنده توئیم و بنده را
جز اطاعت نشاید!
بی نگاه لطف تو،
هیچ کار به سامان نمی رسد!
نگاهت را از ما دریغ نکن...
کلید همه بسته ها دست توست..
دوای همه خسته ها دست توست..
به احسان و لطف خود
درها و مشکلات همه را باز کن.. -
خدایا
ممنونم که کنارم هستی️شکرت️
-
بهترین
و من جز تو کسی رو ندارم️
یا رفیق من لا رفیق له️️
خداجونم منو به حال خودم تنها نزار🥺 -
بهترین
رفیق️ -
يَعْلَمُ خَآئِنَةَ الْأَعْيُنِ، وَ مَا تُخْفِي الصُّدُورُ، وَ غَيْبَ مَا تَأْتِيَ بِهِ الْأَزْمِنَةُ وَ الدُّهُورُ،
اى آنكه بر نگاه گوشه چشمها و اسرار پنهان در دلها و حوادث آتيه سلسله زمان و دور روزگاران بر همه آگاهى
-
أَنْتَ كَهْفِي حِينَ تُعْيِينِي الْمَذَاهِبُ فِي سَعَتِهَا، وَ تَضِيقُ بِيَ الْأَرْضُ بِرُحْبِهَا، وَ لَوْ لاَ رَحْمَتُكَ لَكُنْتُ مِنَ الْهَالِكِينَ،
اى خدا تويى پناهم هرگاه طرق زندگانى با همه وسعت بر من مشكل شود و زمين با همه فراخى بر من تنگ گردد اگر رحمتت شامل حالم نگردد مسلم از اهل هلاكت خواهم بود. ️
-
يَا مَنْ لا يُتَوَكَّلُ إِلا عَلَيْهِ
اى که توکل نشود جز بر او
️️️️️
-
الهی!
این بنده چه داند که چه می باید جُست؟
داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده -
-
نمیخام کفر بگم
ولی دیگه بهت امید ندارم -
-