سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
معلمم گفت هیچی قبول نمیشی
-
چ معلم بیخودی:/
-
Shqw yeqq سلام اصلا اصلا به حرفش اهمیت ندین خیلیا بودن که دیر تر از شما شروع کردن و موفق شدن بهتون قول میدم اگه از مهر شروع کنین و تلاش کنید بهترین نتیجه رو کسب میکنید
-
سلام
به خودت و توانایی هات اعتماد داشته باش
من کلاس ششم بودم برای آزمون نمونه دولتی معلمم بهم گفت فکر نمیکنم قبول بشی ... شاید .. لب مرزی
و من تو آزمون رتبه ۴ شهر شدم
کلاس نهم بودیم برای تیزهوشان (البته تیزهوشان یه شهر دیگه امتحان دادیم) و نمونه هیچکس روم حساب باز نمیکرد و انگار نا دیده گرفته میشدم و هیچوقت تو لیست قابل پیش بینی برای قبولی هاشون نبودم
تیزهوشان رو با اختلاف ۱۰۰ امتیاز قبول نشدم
و نمونه دولتی ۷ ام شهر شدم
سال کنکور یه عده بودن خیلی خودشون رو میگرفتن انگار که آسمون باز شده همینا فقط افتادن زمین و خودشون رو نخبه میدونستن
مدیر مدرسه همش اینا رو میزد تو سر من و میگفت اینا تو خونه درس میخونن معلومه زیر ۲۰۰ میشه رتبه شون ولی تو و امثال تو نمیتونید مدرسه نیاید باید بیاید که معلما بهتون یاد بدن
شما نمیتونید بدون معلم کنکور بدید
بعد از اعلام نتایج اسمی از هیچکدومشون نبود و فقط یک نفر رتبه منطقه اش ۶۰۰ تا از من بهتر شده بود همین!
امسالم که وایستادن باز از پارسال بدتر شدن
خلاصه که میخوام بهت بگم آدمای منفی باف زیادن و آدمایی که میخوان به هرقیمتی شده تو رو پایین بکشن و اعتماد به نفست رو داغون کنن چه خواسته چه نا خواسته
ولی تو هیچوقت نا امید نشو .. همون راهی که میدونی درسته رو برو و من بهت اطمینان میدم به بهترین چیزی که میخوای میرسی
با خودت نگو من همه تلاشم رو میکنم که به اون معلم ثابت کنم که میتونم! این غلطه چون هم باعث درگیری ذهنت میشه هم اینکه احساس غرور بدی میده به آدم
تو فقط راه درست رو برو.. خدا بالاسرته و حواسش خیلی بهت هست طوری که اصلا فکرش رو نمیکنی... من اینو بارها حس کردم مخصوصا زمانی که دلم شکسته شده بود(: -
Amaryllis Heshmatireplied to Shqw yeqq on آخرین ویرایش توسط Amaryllis Heshmati انجام شده
Shqw yeqq خودت چی فکر می کنی؟؟؟
تو خدایی داری که آتش را بر حضرت ابراهیم علیه السلام ،گلستان کرد
تو خدایی داری که حضرت یونس علیه السلام را از شکم نهنگ بیرون آورد و نجات داد
تو خدایی داری که ...
او بر هر کاری تواناست ، کافیه تمام تلاشتو بکنی بقیه رو بسپر به خودش ، ما مأموریم به وظیفه نه نتیجه
پروفسر توفیق موسیوند رو همیشه به یاد داشته باش او کسی بود که آرزوی معلمی داشت اما الان متخصص قلب و عروق است و مخترع قلب مصنوعی ...
آیا جایگاه امروز او کمتر از دبیری است؟ -
تو میتونی
-
Shqw yeqq شقایق خانم سلام.
درسته من تازه ورودی دبیرستان هستم و با فضای کنکور آشنایی چندانی ندارم اما به حرف هایی که می زنم اطمینان دارم!!!!
ببینید تو هررر موضوعی که شما فکر کنید، نگاه به گذشته فقط برای اینه که شما برای حال و آینده تون برنامه ریزی کنید و عیار دستتون بیاد بفهمید تا الان چیکار کردید و برای رسیدن به هدف باید چه کار های دیگه ای رو انجام بدید.
خب شما الان برگشتید پشت سرتون رو نگاه کردید و کم کاری هاتون رو دیدید، تو این شرایط به نظرتون بهتره با خودتون بگید "ای بابا تا اینجا خوب کار نکردم پس بقیه اش رو هم نمی تونم" یا تصمیم بگیرید که به جبران گذشته بقیه را محکم تر و پر قدرت تر ادامه بدید و بیشتر تلاش کنید؟!!!! ی لحظه فکر کنید!بگذریم از اینا... اجازه بدید یک مثالی رو براتون بزنم
من توی توییتر دختر خانمی رو دیده بودم که به گفته خودش مشاوراش بهش گفته بودن که تو نمی تونی نتیجه خوبی بگیری، ولی این خانم ناامید نشده بود و به مسیرش پر قدرت ادامه داده بود و برای کنکور تلاش کرده بود( شاید همون مسیر قبلی نباشه!!! اما مهم اینه که ادامه راه رو از صراط مستقیم بری)
فکر می کنید بعد از کنکور چیشد...؟
یک رتبه خیلی خوب تو کنکور آورده بود! و خطاب به همون دوتا مشاور هم گفته بود "دیدید تونستم"اینو گفتم که بدونید اگر تلاش کنید و از خدای مهربون کمک بخوایید میشه! از اینجا به بعد هم میشه!
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to Anzw 18 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 بله دقیقا من خودم این مورد برام پیش اومده تو ازمونا ترازم خوب نمیشه یا تو درسم به خاطر یه سری مسائل افت داشتم و حتی میتونم بگم اصن نمیفهمیدم درس چیه و یه جورایی رفتار معلمین و همکلاسیام باعث شده بودد فک کنم کنکور چیز پیچیده ای و باید خیلی هوش داشته باششچی در حالی که وقتی الان دارم فیلمای آلا رو میبینم. به خودم میگم واقعا من این مطالب ساده رو تو ذهنم گنده کرده بودم و باعث شد یه مدت حتی درسم نمیخوندم چون باور کرده بودم که نمیشه و باید از دهم شروع میکردم ولی دیدم نه اونایی هم که حتی از دهم شروع کردن تقریبا نزدیک اونام اگه یکم تلاشم بیشتر کنم میتونم از اونا هم سبقت بگیرم. درکل چون الان درگیر آموزش و فیلم دیدنم زیاد یا حتی هیچ نمیتونم تست بزنم و بعد تموم شدن فیلما و اموزش حداقلی میرم سراغ تستا و شخمشون میزنم و مطمئنم که موفق میشم و به رشته و دانشگاهیی که مدنظرمه میرسم . شما هم اصلا به هیچ وجه نا امد نشید چون ازش ضربه میخوری و همیشه به خدا توکل کنید
-
الکی گفته.
خواستن ، توانستنه -
Shqw yeqq در معلمم گفت هیچی قبول نمیشی گفته است:
سلام دوستان من رشتم تجربیه
تابستون زیست پایه فقط جمع کردم
یکی از معلمام گفت تابستون جمع نکردی کنکور چیزی قبول نمیشی
منم رشته تاپ نمیخوام
فرهنگیان هدفمه
بنظرتون واقعا اینجوریه
ینی منمهرماه شروع کنم نمیتونم به هدفم برسم؟اگه فرهنگیان رو میخوای، معلمت دروغ میگه! قبولی حتما
اما اگه رتبه ی زیر 200 میخوای، معلمت راست گفته!