گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza213 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
@dr-bernosi کلا سه ساعتو چطور فهمیدی؟!
هر موقع گردنم درد بگیره یه 5 دیقه سرمو میذارم رو میز، 1و نیم هم برای ناهار و شام!
-
هر موقع گردنم درد بگیره یه 5 دیقه سرمو میذارم رو میز، 1و نیم هم برای ناهار و شام!
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
برودوزل هستی مگه! مثلا دوساعت سخت شیمی خوندی بعد 5 دیقه استراحت و باز زیست یا...؟! شاید من نمیتونم انگ میزنم بهتون!
-
@dr-bernosi در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
برودوزل هستی مگه! مثلا دوساعت سخت شیمی خوندی بعد 5 دیقه استراحت و باز زیست یا...؟! شاید من نمیتونم انگ میزنم بهتون!
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
اولا بعد شیمی یه اختصاصی نمیخونن! یه درس سبک میخونن مغز باز شه :|بیشترم من تست میزنم! تست زدن ادمو خسته نمیکنه! شاید برا من اینطوری باشه
-
reza213 منم اوایل نمیتونستم روزی ۲ ساعت هم بخونم
الان دیگه کم کم داره میرسه به ۱۰ ساعت ، سخته ولی ادم مجبوره تحمل کنه ، یه مدت بگذره دیگه عادت میشه
تایم بندی هم بستگی به درس داره ، امروز تا الان مثلا :
۷:۳۰ تا ۹ ریاضی ۳
۹:۱۵ تا ۱۰:۴۵ روانشناسی
۱۱:۳۰ تا ۱۲:۱۰ آرایه
۱۲:۱۵ تا ۱۳ قرابت
ناهار
۱۳:۲۰ تا ۱۴:۱۰ جامعه شناسیتازه درس های من تست تو اولویت نیست معمولا باید هی بگی حفظ کنی بدتره ، تست باشه که اصلا گذر زمان حس نمیشه
@Dr-Bernosi واسه منم ساعت زیاد ملاک نیست ولی خب نوشتنش ضرر نداره -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه به زمان توجه کنین، اولا خوش یه حاشیس! دوما خودتونو محدود میکنین! به نظر من ادم تا انرژی داره میتونه بخونه! شما اگه به ساعت توجه کنین، مثلا ادبیات 2 ساعت تو برنامتون بوده، بعد میبینین همه درسا رو زود تموم کردم و مثلا 12 ساعتو گرفتین! بعد میگین 12 ساعت عالیه دیگه برم ....! من شبا هم لغات زبان موقع خواب میخونم از گوشیم! اصن بنظر من اهمیت نداره شما 5 ساعت بخونی یا 20 ساعت! مهم اینه که خوب بتونی بخونی و یه مطلبو تو یه زمان استاندارد یاد بگیری!
-
اگه به زمان توجه کنین، اولا خوش یه حاشیس! دوما خودتونو محدود میکنین! به نظر من ادم تا انرژی داره میتونه بخونه! شما اگه به ساعت توجه کنین، مثلا ادبیات 2 ساعت تو برنامتون بوده، بعد میبینین همه درسا رو زود تموم کردم و مثلا 12 ساعتو گرفتین! بعد میگین 12 ساعت عالیه دیگه برم ....! من شبا هم لغات زبان موقع خواب میخونم از گوشیم! اصن بنظر من اهمیت نداره شما 5 ساعت بخونی یا 20 ساعت! مهم اینه که خوب بتونی بخونی و یه مطلبو تو یه زمان استاندارد یاد بگیری!
@dr-bernosi برنامه هر روز رو همون روز معمولا تصمیم میگیرم من
مسئله زمان هم خب بستگی داره به خیلی چیزا ، من ساعت دقیق تعیین نمیکنم واسه شروع و پایان از قبل ،همون موقع تقریب میگیرم که چقدر نیاز داره
بعد هم با توجه به تعداد درس ها نمیشه غرق شد تو یه درس و ساعت رو نگاه نکرد ، حواست به ساعت نباشه به قول خودت ۱۲ ساعت میشه میبینی ادبیات نخوندی ، بعد باید بری تو رختخواب بخونی ? چه کاریه خب ، البته ساعت روزانه رو قبول دارم که نباید تعیین کرد تا هرجا ادم میکشه میخونه ، ممکنه یه روز ۵ ساعت باشه یه روز ۱۲ ساعت ، ولی اینکه ساعتبندی درسهارو بیخیال شی فقط باعث عقب افتادن -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز دو ساعت گسسته
دو ساعت و نیم شیمی
دو ساعت فیزیک
دو ساعت تحلیلی
ربع ساعت تاریخ ادبیات 45 دقیقه زبان فارسی -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
تنفسش را به پیش رفتیم
شیمیش تمام بکردیم
ارایه بر دل کندیم
عربی را تعریبیدیم!
لیکن از دست شیطان رچیم
گول استراحت خوردیم!
حدودا 7 ساعت -
@dr-bernosi برنامه هر روز رو همون روز معمولا تصمیم میگیرم من
مسئله زمان هم خب بستگی داره به خیلی چیزا ، من ساعت دقیق تعیین نمیکنم واسه شروع و پایان از قبل ،همون موقع تقریب میگیرم که چقدر نیاز داره
بعد هم با توجه به تعداد درس ها نمیشه غرق شد تو یه درس و ساعت رو نگاه نکرد ، حواست به ساعت نباشه به قول خودت ۱۲ ساعت میشه میبینی ادبیات نخوندی ، بعد باید بری تو رختخواب بخونی ? چه کاریه خب ، البته ساعت روزانه رو قبول دارم که نباید تعیین کرد تا هرجا ادم میکشه میخونه ، ممکنه یه روز ۵ ساعت باشه یه روز ۱۲ ساعت ، ولی اینکه ساعتبندی درسهارو بیخیال شی فقط باعث عقب افتادنکاملا منم موافقم مثلا فصل پروتین سازی زیستو خداییش نمیشه تو دوساعت فهمیدو مسلط شد اخه ما هم باید بخونیم علاوه بر اون باید مسلط هم بشیم تو دوساعت من که شخصا نمیتونم مسلط بشم
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۴ساعت کلاس شیمی ک کل برنامه مو ریخت بهم
۱/۵عربی
۱ ادبیات
۱ریاضی بازده نداشت اصلا
۳زیست =عالی بود
۱شیمی
کل ۷ونیم
چهارشنبه۲۶مهر -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیست3
شیمی1/5
فیزیک 1/5
ریاضی1
ادبیات 1/5
زبان 0/5
کل 9 -
تنفسش را به پیش رفتیم
شیمیش تمام بکردیم
ارایه بر دل کندیم
عربی را تعریبیدیم!
لیکن از دست شیطان رچیم
گول استراحت خوردیم!
حدودا 7 ساعتنوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
تنفسش را به پیش رفتیم
شیمیش تمام بکردیم
ارایه بر دل کندیم
عربی را تعریبیدیم!
لیکن از دست شیطان رچیم
گول استراحت خوردیم!
حدودا 7 ساعتگزارش مطالعه های قبل از تو سو تفاهم بود
-
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این هفته فقط 53 ساعت!
میدونم واقعاً کمه ولی مطمئنم که بیشتر و بیشترش میکنم -
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای خدا مهمون داریم:/
3hشیمی
2hزیست
2hعربی
1hزبان
1hادبیات
مهمون:( -
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fazix در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
ای خدا مهمون داریم:/
مهمون:(اعوذو بالله من المهمان لعین الرجیم ...
واقعا چرا این مهمون ها ما رو درک نمیکنن؟! :|
-
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماک خونمون کاروانسرایه
-
ماک خونمون کاروانسرایه
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
ماک خونمون کاروانسرایه
همین که همت کردی و میخونی خیلی خوبه !! حالا شرایط هم کم کم یا درست میشه یا نهایتاً دیگه بهش عادت میکنی!!
خوشحالم که میبینم دیگه نیازی به روحیه دادن نداری ! ایول
-
fatemeh201678 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
ماک خونمون کاروانسرایه
همین که همت کردی و میخونی خیلی خوبه !! حالا شرایط هم کم کم یا درست میشه یا نهایتاً دیگه بهش عادت میکنی!!
خوشحالم که میبینم دیگه نیازی به روحیه دادن نداری ! ایول
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossEin freedom ی مدتی خیلی حالم بدبوداما دیگه دارم خودمومیزنم ب بیخیالی...اماخب هنوزمث اول نمیتونم پیوسته وخوب بخونم
-
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
2 ساعت دیفرانسیل
یک ساعت زبان فارسی و تاریخ ادبیات
دو ساعت شیمی
دو ساعت فیزیک -
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۶، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
@dr-lila در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
فااطمه شما دانشجو روانشناسی هستید برا کنکور میخونید برا ارشد یا برا کلاس؟کدوم یونی هستید
سلام بله دانشجوی روانشناسی هستم دارم هم برای ارشد شروع میکنم به خوندن وهم اینکه برای دانشگاه که بتونم معدل خوبی کسب کنم. من ساری دانشگاه میرم.