b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی
-
سلام . من طبق برنامه گزینه دو پیش میرم ، به همین خاطر یازدهم رو هنوز شروع نکردم ، و گروه های عاملی رو نمی شناسم ، و الان که دارم دوازدهم رو می خونم برام گنگه .لطفا اگر کسی می تونه به این سوالاتم جواب بده و راهنماییم کنه .
استر بلند زنجیر چیه ؟
چربی و اسید چرب و کربوکسیلیک اسید فرقشون چیه؟
چربی و اسید چرب از چی ساخته شدن ؟
اسید چرب تک عاملی یعنی چی؟
روغن زیتون و چربی کوهان شتر، استر هستن یا چربی ؟لطف می کنین اگر راهنماییم کنیم واقعا سردرگم ام .
@ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
حسین احمدی سلام
آقای پویان نظر توضیح دادن توی کلیپ ها
منم گروه های عاملی از خود کتاب یازدهم دقیق یادم نیست ولی توضیحاتی که توی دوازدهم دادن برای اینکه مشکلی نباشه کافی بود
دو سه قسمت اول شیمی دوازدهم فرسنگ یک رو ببینید -
شیر احمد جوادی اینجا من بخوام با نوشتن توضیح بدم با اینکه شما از تدریس استاد که با تصویر و توضیح بهتر هست یاد بگیرید خیلی فرق داره
-
شیر احمد جوادی راه ابریشمی نیستم 🥲
-
حسین احمدی اصلا حواسم نبود
دیدم راه ابریشم شیمی تگ کردی فکر کردم هستی
شرمنده -
شیر احمد جوادی دشمنت شرمنده
-
حسین احمدی استر بلند زنجیر یه زنجیره ی هیدرو کربنی بزرگ هست با یه کربنی که به دوتا اکسیژن وصله
-
حسین احمدی چربی مخلوطی از اسید های چرب و استر های بلند زنجیره
هر اسید چربی، یه کربوکسیلیک اسیده ولی هر کربوکسیلیک اسیدی، اسید چرب نیست
یعنی اسید چرب، یه زیر مجموعه از کربوکسیلیک اسید هاستاسترها از ترکیب کربوکسیلیک اسید با الکل تشکیل میشن... حالا اگه تعداد کربن استر زیاد باشه، میشه استر بلند زنجیر
-
شیر احمد جوادی قاطی شد
-
شیر احمد جوادی این که گفتم مال اسید چربه اشتباهی نوشتم استر...
-
شیر احمد جوادی گروه عاملی کربونیل، یه کربن هست که به دوتا اکسیژن وصله
کربوکسیلیک اسید یه زنجیره ی هیدروکربنی هست که گروه عاملی کربونیل داره
اگه تعداد کربن های یه کربوکسیلیک اسید بین ۱۴ تا ۱۸ باشه، میشه اسید چرب -
حسین احمدی روغن زیتون و چربی کوهان شتر چربی محسوب میشن و درنتیجه توی ترکیب شون استر هم دارن چون چربی ترکیب استر های بلند زنجیر و اسید های چرب هست
-
حسین احمدی اسید چرب تک عاملی هم فکر کنم یعنی اسید چربی که فقط یه گروه عاملی کربونیل داره
-
شیر احمد جوادی دستت درد نکنه / دمت گرم
-
حسین احمدی فقط یه اصلاحیه
گروه عاملی کربونیل(کربوکسیل) یه کربنه که به O با پیوند دوگانه وصله و به OH با پیوند یگانه وصله... میشه R--COOH که R زنجیره ی هیدروکربنیه -
حسین احمدی بازم منم
ببین توی دوازدهم هنوز کربونیل ندیدم
اگه جایی نوشتم کربونیل منظورم کربوکسیل بوده🥲
میگن طرف اومد حرف بزنه راه رفت... شبیه همین عمل کردم️ -
شیر احمد جوادی داداش بخدا دمت گرم به خاطر پیگیریت.🤍 چیز هایی که گفتی رو جزوه نویسی کردم ، چشم بجای کربونیل می نویسم کربوکسیل
قربونت برم من .