7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تمام نکات و خط ب خط زیست روخوندم ولی تست رو غلط میزنم
-
سللام خوبید من فقط این مشکل رو برا زیست دوازدهم دارم نکات رو خط ب خط میخونم کتاب رو همینطور ولی فایده نداشته حالا یه روش جدید بهم گفتن ک برم اول یه دور کتاب رو روزنامه وار بخونم بعد بیام تست آموزشی بزنم و نکات رو بررسی کنم و توی کتاب بنویسم و بعد ک همه نکات رو در آوردم کل نکات و متن کتاب رو بخونم و تست زماندار بزنم میخاستم ببینم آیا این روش درسته؟؟؟ و اینکه مشکلم چیه اینجوریم ؟؟؟ با این روش درست میشه ؟
-
-
Aviow Kh درود
خوندن متن کتاب کافی نیست ، حتما باید تست زده بشه تا هم مطالب تثبیت بشه و هم با انواع تیپ تست ها و مباحثی که اهمیت بیشتری در تستا دارن آشنا بشین
. -
Aviow Kh سلام / زیست خوندن ۴ مرحله داره بنظرمن
۱) یه معلم ، کلاس آنلاین ، یا ویدئو آموزشی که مطلب رو واسه شما جا بندازه و نکاتی ک ازش یاد میگیری رو به صورت چک نویس واسه خودت بنویسی
2 ) بعدش یه دور خودت کتاب درسی رو میخونی و زیر اون موارد مهم با مداد خط میکشی و بصورت خیلی خیلی معدود ب کتاب نکات خیلی مهم و مرتبط رو اضافه میکنی //// ولی به هیچ وجه کتاب درسی زیست نباید هایلایت یا کثیف بشه
۳ ) تو این مرحله نکات معلم / کتاب درسی /دانش خودت // اون چیزایی که میدونی ترکیبیه و جدولی و نوداریه رو بصورت ی جزوه خوشگل واسه هر فصل در میاری / امت لازم نیست همه جملات کتاب رو توش بنویسی / چون آهریش باید کتاب رو هم بخونی واسه مرور
۴) الان وقت تسته / ولی تست با تحلیل / ده تا تست با تحلیل به شونصد تا تست الکی می ارزه / ب این صورت ک تعداد تستس ک زدی رو چه درست چه غلط با پاسخنامه مقایسه میکنی و نکات جدید و جذابشو تو ی دفتر نکته و تست زیست مینوسی
-
hamed bagheri 0 خب منم الکی نمیزنم و واقاا تحلیل میکنم اما بیشتر تستا غلط میشه اکثرشم بخاطر اینه ک یه نکته ای داره ک نمیدونم ولی اکثر تستام غلط میشه علتش چیه ؟؟؟؟
-
Aviow Kh خب اشکالی نداره که / اتفاقا باید از نکته جدیدی که یاد میگیرید خوشحال باشید / تا همیشه که قرار نیست نکاتو ندونید / بعد یه چند ماه ک تستارو تحلیل کنید و نکاتشونو یاد بگیرید / اونموقع ۸۰ درصد تستای آزمونهای آزمایشی رو به راحتی جواب میدید
-
Aviow Kh
سلام
این مشکل رو برا زیست 3 دارید فقط
چرا؟
من میگم
چون زیست 3 برخلاف اکثر زیست 1 و 2 یه درس کاملا مفهومی هستش و خط به خط خوندن فایده خاصی نداره.باید عمیق درکش کنید و از تست های ساده با بارآموزشی بالا شروع کنید برا هر فصل 50 الی 100 تا این طور تست بزنید و کامل بفهمید و بعد برید زماندار کار کنید
تست آموزشی هم مهم نیست چند تاش غلط باشه...اصلا همه اش رو غلط بزنید.ولی یاد بگیرید نکاتش رو و عمیقا مسئله رو درک کنید تا تو تست سنجشی تکرار نشه
اگه تو زیست 1 و 2 با حفظ کردن میشد یسری سوال رو جواب داد دیگه تو زیست 3 هیچ کاری نمیشه کرد. -
yasaman yazdani دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دلreplied to Aviow Kh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aviow Kh سلام
مشکلتون اینجاست که حفظ میکنید زیست رو ولی زیست اصلا حفظی نیست ، زیست فهمیدنیه وقتی بفهمید زیست رو و درکش کنید ناخودآگاه حفظ شدین -
yasaman yazdani دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دلreplied to Aviow Kh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aviow Kh نمیشه مثل حفظیات باهاش برخورد کرد یا مثل حفظیات شیمی و فیزیك تازه فیزیك هم مفاهیمش رو باید قشنگ درك کرد
-
Aviow Kh
منم وقتی شروع میکنم به تست زیست زدن ، بیشترش غلط میشه و بعضا اگه 40 دقیقه یا یه ساعت وقت برا تست زدن گذاشتم ، چند ساعت(حداقل برامن 2 ساعت طول میکشه) وقت برای تحلیلش گذاشتم و تمام سوالایی که بلد نبودم ، شک داشتم و شانسی زدم رو با تمام گزینه هاش تحلیل میکنم
اگر میخواین بدونین که تحلیلتون چقد خوبه و چقدر از مطالب جدیدو گرفتین ، یه بار دیگه تستایی که زدین رو بزنین
(یک پیشنهاد : اگر وقت دارید ، به عنوان یه معلم زیست رو به دانش آموزای فرضی یا بدید ، نکات رو ترکیب کنید و ... ؛ اینطوری در مفهومی یاد گرفتن خیلی جلو میفتین )
.