به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
@0Farzam0 سلام ممنون از دعوت شما
- معرفی کنم برا افراد جدید . صدف پشت کنکوری تجربی متولد 14 شهریور 1383
- عاشق کرانچی تند / پشمک/ شکلات کاکائو/
- همچنان عشق و طرفدار دو اتیشه پرسپولیس
- تازگیا به تکواندو و کارته علاقه شدیدی پیدا کردم و خیلی دوس دارم این دو ورزشو حرفه ای یاد بگیرم
- من کلا علاقه شدیدی به ورزش دارم و انواع رشته های ورزشی . متاسفانه به دلایلی نمیتونم دنبال کنم این رشت های ورزشی که خیلی دوسشون دارم.
- خیلی خوش مسافرتم و عاشق سفرم
- بعد از کنکور 1401 بشدت از خدا دور شدم الانم اون نزدیکی که میخام نیس ولی خب نسبت به چندین ماه قبل بهتره
- من نه میدونم عشق چیه ن میدونم دوس داشتن واقعی چیه و همیشم بین این دوتا گیر میکنم
- من مشهدو خیلی دوس دارم هر چقدر بگم کمه
- بیشتر دوس دارم سینگل و با رفیقام برم مسافرت یا تفریح البته رفیقای پایه:)
- من عاشق ماشین سواریم ینی عاشق هاا عاشق اینم شب تو جاده رانندگی کنم به قول باکلاسا دور دور
- موتور سیکلت خیلییییییییییییییییییی دوس دارم
- رنگای مورد علاقم ترکیب زرد و قرمز و سفید با مشکی هست
- نمیگم بچه دوستم زیاد نه ولی یه بچه به دلم بشینه دیگ ولش نمیکنم اونقدر ماچ و بوس و بازی میکنم باهاش ک همه فک میکنن من عاشق بچمم
- لاک مشکی و قرمز و البالویی خیلی دوس دارم
- من هم بعضی وقتا درون گرام هم برون گرا متعادلم
- برخلاف ظاهر ارومم بشدت شیطونم و کنجکاو اخرش کار دستم میدهچش سفیدا فضول خودتونید
- مدل موی مورد علاقم ک دیگه میدونید چتریهههههههه
- من همه چیو با هم باید ست کنم از کاور گوشی گرفته تا کیف
- ریمیل برخلاف کرم پای ثابته ارایشه منه بس که موژه هام بوره
خب دیگ باعی
هر کی دوس داره از طرف من دعوته
@دانش-آموزان-آلاء
-
@0Farzam0
ممنون از دعوتت فرزام جان...سلام به همه دوستان
بعله... مثل اینکه گذر پوست به دباغ خونه افتاد...سرکاران علیه و عالیجنابان. این حقیر چیز دندان گیری ندارد که خدمت اعزه عرض بدارم ولی به رسم ادب نکاتی را عارض می شوم.
1- رضا هستم
2- پایه یازدهمم
3- بنده خدام
4- از اینکه بیست تا حقیقت درباره خودم بنویسم خوش نمیاد
5- شصت تا حقیقت نوشتم دیدم هیچ کدوم دونستنش فایده نداره همش رو حذف کردم
6- هررررر کاری می کنم از ریز ترین کارا تا بزرگ ترینا سعی می کنم به فلسفه اش فکر کنم. اینجور نیستم بگم "آقا دلی بود" "عشقم کشید"
7- تصورم اینه که خیلی از ایرانیا باید یه ذره سواد رسانه و مطالعه شون رو ببرن بالا (یه ذره نه. خیلییی) حتی شما دوست عزیز
8- هنر باعث میشه روحم جلا پیدا کنه
9- اعتقادات مذهبی محکمی دارم و اینها رو به واسطه استدلال کردن دارم و به راحتی از دستشون نمیدم.
10- نمی دونم چرا بقیه توقع دارن تو بیست حقیقت بنویسم چه غذایی رو از همه بیشتر دوست دارم چه رنگی رو می میرم براش (خب برادر من اینا به چه دردت می خوره آخه؟)
11- دارم فک می کنم که چه حقیقت دیگه ای رو بنویسم
12- مهارت های مختلفی رو سعی کردم داشته باشم (زیادن در هر زمینه ای حوصله نیست بنویسم) نه اینکه بخوام پز بدم ولی هر کی بیشتر زحمت بکشه نون بیشتری می خوره. طبیعیه. نه؟
13- به جامعه اطرافم به دید جامعه شناسانه نگاه می کنم و سعی دارم که نگاه تحلیلی به وقایع و پدیده های اطرافم داشته باشم
14- فلسفه آچار فرانسه زندگیه. هر چند خوندن فلسفه رو به همه پیشنهاد نمی کنم.
15- قرآن رو به معنای واقعی کلمه معجزه می دونم.
16- هدف انسان رو در زندگی رسیدن به بالاترین لذت ممکن می دونم و بس
17- روحیه زدن یه استارتاپ رو در خودم می بینمآقا همینا بسه زیادم شد.
از Rahman Aa و پرستو بابایی دعوت می کنمآقا ززت زیاد
-
VÎÇŤØŔ
ویکتور من تو ام یا تو منی؟ -
Reza-H
متشکرم آقای حاتمی سر فرصت حتما ۲۰ حقیقتمو می نویسم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
پرستو بابایی در چالش 20 حقیقت گفته است:
Reza-H
متشکرم آقای حاتمی سر فرصت حتما ۲۰ حقیقتمو می نویسمسلاام
۱_نسترن هستم ؛خیلی ها میدونن ولی خب بازم میگم
۲_یازدهم تجربی (اینو که همه می دونن )
۳_فوق العاده روی رفتار آدما حساسم
۴_خیلی زود ناراحت میشم و این بده ://
۵_اما با وجود اینکه زود ناراحت میشم بودم می بخشم ،البته نه همه رو !!!
۶_از دیر جواب دادن بدم میاد ؛وی خود پیام ها را همیشه دیر سین می کند
۷_ رنگ های مورد علاقم ،سفید ،کالباسی و یاسی
۸_ دوست دارم همیشه بهترین باشم و همینطور مرکز توجه ،از اینکه توی یه جمعی بهم توجه نشه بدم میاد خیلی زیاد.
۹_ عینکی هستم ولی بیرون از خونه معمولا عینکم رو نمی زنم
۱۰_ از این که با ماسک عینک بزنم فوق العاده بدم میاد
۱۱_ دوست دارم به همه کمک کنم ،خیای حس خوبی بهم میده
۱۲_ آدم صاف و ساده ای هستم ،این هم خوبه هم بد
۱۳_ یا با کسی گرم نمی گیرم یا اگه بگیرم دیگه تا آخرش ول کن نیستم
۱۴_ از هنر فراریم
۱۵_ توی کلاس همیشه بهم میگن خرخون
۱۶_از آدم های که زیادی متعصب هستن بدم میاد !!!
۱۷_ در اکثر موارد کار همه معلما دست منه️
۱۸_ نمی دونم چرا وقتی دبیرا یه امتحان می زارن بچه ها منو متهم می دونن ️
۱۹_ درست مثل فیلم هندی هام
۲۰ _ و اخری هم اینکه خیلی دیر آدما رو از یاد می برم ،مهربونم ،مغرور هم خودتونیدخیلی هم سخت نبود که
دعوت می کنم از I_Fatemeh_l -
سلام به همه دوستای خوب آلایی
ممنون پرستو جان بابت دعوتت️
خب بریم سراغ 20 حقیقت
از ایدیم که مشخصه، اسمم فاطمه اس پس اینو حساب نمیکنم1_کلاس یازدهمم و رشتم تجربی هست🤍
2_علاقه زیادی به دندان پزشکی دارم🦷
3_دختر شادی هستم و اینکه محاله یه پیام داخل تودلی بدم و ایموجی خنده پشتش نباشهحتی تو سخت ترین شرایطم میخندم
4_عاشق دریا هستم به شدت، واقعا بهم آرامش میده
5_مسافرت خیلیییییی دوست دارمممم حالا هر جا باشه فرقی نمیکنه
6_عاشق کتاب خوندم و بیشترم کتابای فلسفی دوست دارم
7_خیلی دوست دارم با آدمایی که فلسفه خوندن یا شاهنامه و اینجور کتابا، دوست باشم و هم صحبت بشم باهاشون ولی متاسفانه یا پیدا نمیکنم یا اگرم پیدا کنم معمولا درون گرا هستن و خیلی دلشون نمیخواد حرف بزنن
8_خیلی خوشم میاد وقتی یکی ازم تعریف میکنه️
9_برون گرا هستم
10_ادب همنشین و دوستم واقعا برام خیلی اهمیت داره
11_از آدمای شاد و شوخی مثل خودم خیلی خوشم میاد
12_بازیگر مورد علاقه ام هومن سیدی هست
13_پرسپولیسی ام️
14_واقعا کشورمو شهرمو دوست دارم و به هیج قیمتی حاضر نیستم مهاجرت کنم به کشور دیگه
15_شیرازی هستم
16_تیر ماهی هستم
17_همش دوست دارم یه کار بزرگ انجام بدم مثلا یه چیزیو اختراع کنم ولی هنوز خودمو کشف نکردم
18_به شدت مسئولیت پذیرم
19_به ریاضی خیلیییی زیااااد علاقه دارم️
20_کودک درون خیلی فعالی دارمو هنوز شبکه پویا و باب اسفنجی و... میبینمعههه تموم شد!
-
I_Fatemeh_l کاش میشد بیشتر نوشت️
-
دعوت میکنم از :
@نویسنده-کوچولو
@Soniaaa
Forgotten
@PHys
Mahdieh te -
I_Fatemeh_l درود فراوان بر تو پرسپولیسی جان
-
@Forouhar ممنونم از دعوتتون
۱.مهدیهام، ۱۹ سالمه و متولد ۹ اسفند ۸۲
۲. خیلییی زود ناراحت میشم با کوچیکترین حرف
۳. محاله طرف رمزی حرف بزنه و نفهمم (مامان بابام نمیدونن این قضیهرو و من همه چیو میدونم )
۴. خیلی دوست دارم بدونم زندگی بدون کنکور چجوریه
۵. از مسافرت و مهمونی و تولد و ... متنفرم
۶. یه مدت با خدا لج کردم و فکر کردم خودم میتونم زندگیمو بسازم ولی خب نتیجهش شد شکستهای پیدرپی و پشیمونم بابتش
۷. افراد مورد علاقه من چاوشی عزیز ، دکتر مجتبی شکوری و جناب موقاری هستن.
۸. یکی از دلیلای ادامه دادن به زندگی برای من غذاس
۹. توی خونهمون کسی غداهای منو دوست نداره
۱۰. خیلی وقته دوست ندارم و ای کاش بعد کنکور با یکی دوست بشم برای تفریحام
۱۱. تنها جایی که وقتی میبرم از زندگی بهش پناه میبرم حرم امام رضاس، جای/کَسه دیگهای رو ندارم
۱۲. زود آشتی میکنم حتی اگه طرف بدترین کارو کرده باشه (خیلی زود)
۱۳. خیلی دوست دارم توی جمع خانواده باشم ولی اکثرا بخاطر درسام نمیشه و این یه فشاره برام
۱۴. امسال سیمکارت نداشتم و بسی خرسندم
۱۵. از مهاجرت متنفرم و جاست آی لا ویو ایران
۱۶. شدیدا عاشق اینم که در آینده در طول روز ادما بهم زنگ بزنن و باهام کار داشته باشن (مامانم همواره متعجبه از آرزوم )
۱۷. موقعیت اجتماعی طرف خیلی برام مهمه
۱۸. ترجیح میدم زندگی با پیشرفت کم و دارایی کمی داشته باشم و بیشتر به ارامش خودم اهمیت بدم (برخلاف مامان بابام)
۱۹. توی گوشیم (بدون سیمکارت) هزاران هزار عکس از ابرای آسمون دارمهمین ...
-
@Aya-Tay
دعوتت میکنم به این چالشه
خوش حال میشیم از خودت بگی:)) -
ramses kabir
ممنون از دعوتتوننمیدونم باید از کجا شروع کنم
هیچ وقت فکر نمیکردم گفتن چندتا حقیقت از خودم کار سختی باشه اما خب ظاهرا اشتباه میکردم
فکر کنم اگر از همینجا شروع کنم خوب باشه۱-صمیمیت اینجا رو خیلی دوست دارم به نظرم اینکه آدم های اینجا خیلی هاشون شناخت زیادی از هم ندارن اما با هم خوب و مهربون هستن خیلی قشنگه.
۲-شاید خیلی آدم خوبی نباشم اما معمولا سعیم رو میکنم و همیشه نگرانم که نکنه کسی از حرفم ناراحت شده باشه
البته این باعث میشه گاهی خودآزار بشم.۳-متاسفانه یا خوشبختانه زیادی به آدم ها فرصت میدم.
۴-زود دلخور میشم اما از اون زودتر یادم میره.
۵-آهنگ گوش دادن از تفریحاتم هست اما اگر صداش زیاد باشه خیلی اذیت میشم و معمولا دوست دارم با صدای ملایم باشه.
۶-علیرضا قربانی ، همایون شجریان ، چاووشی ، زندوکیلی و داریوش از خواننده های مورد علاقم هستن.
۷-به نقاشی خیلی علاقه دارم و گاهی یک چیزهایی میکشم اما نه حرفه ای.
از سبک کوبیسم خوشم میاد البته خودم چیزی ازش بلد نیستم.۸-کتاب خوندن بی نهایت برام جذابه اصلا وقتی کتاب فروشی میبینم از خود بی خود میشم.
۹-استاد کلهر بی نهایت برام قابل احترام هستن.
۱۰-بانو فرخزاد ، استاد ابتهاج و حضرت مولانا از شاعر های مورد علاقم هستن.
۱۱-سریال خاطرات یک خون آشام با اینکه جدید نیست اما هنوز برام جذابه به ویژه شخصیت دیمن.
اسم دیمن که میاد ناخودآگاه صداش تو سرم اکو میشه۱۲-آشپزی رو به عنوان تفریح دوست دارم.
۱۳-آسمون رو خیلی دوست دارم وقتی نگاهش میکنم کلی حس خوب میگیرم.
۱۴-شب پرستاره ونگوگ رو خیلی دوست دارم
انگار هرچی بیشتر نگاهش میکنی رمز و رازهاش بیشتر میشه.۱۵-نوشتن رو خیلی دوست دارم و گاهی مینویسم البته چیز جالبی نمیشه اما الان مدت هاست که ذهنم خالی ترینه️
۱۶-از آدم های متظاهر اصلا خوشم نمیاد.
۱۷-تاریخ رو خیلی دوست دارم.
۱۸-متاسفانه شجاع نیستم.
۱۹-اصلا تحمل هوای گرم رو ندارم.
۲۰-بیشتر گل ها رو دوست دارم.
دعوت میکنم از
@دانش آموزان آلاء
-
سلام
دعوت می کنم از @Dr_Eliov که ۲۰ حقیقتشونو با ما به اشتراک بذارن:)
و شما اگه ننوشتین fatemeh. jk -
@Matrix
ممنون از دعوتت عزیزم️🩹1-من فاطمه ام و پشت کنکور تجربیم
2-عاشق اهنگ رپ ام و رپر مورد علاقم شایعس
3- ادم بشددت کینه ای هستم و اگ یکی بم بدی کنه یا ناراحتم کنه تا اخر عمرم فراموش نمیکنم و تلافی میکنم
4-عاشق شیرکاکائو ام و اگه یکی بهم شیرکاکائو بده تبدیل ب بهترین رفیقم میشه🥲 تا این دوس دارم
5-رنگ مورد علاقم سیاهه ولی زرد و بنفش هم دوس دارم ( کلا همه رنگا خوشگلن و دوسشون دارم)
6- چند ماه دیگه وارد 20 سالگی میشم و از اینکه دارم بزرگ میشم ناراحتم...
7- هیچ رفیق یا دوستی تو دنیای واقعی ندارم
8- یه ادم درونگرام ولی وقتی دلم گرفته و دیگه نمیتونم چیزیو تحمل کنم یهویی میبینم تبدیل شدم به برونگراترین ادم دنیا
9- از خرید لوازم تحریر لذت میبرم
10- سریال مورد علاقم چشم چران عمارته اما فعلا ولی بخوام کلی بگم بهترین سریالی ک دیدم شکارچی شهر بود
11-اسمون شب رو دوس دارم... همچنین وقتی اسمون پر ستاره باشه و ماه کامل باشه
12-از اینکه مامانم صدام کنه واسه کارای خونه بیزارم و کلا دلم میخاد کسی صدام نکنه و کاریم نداشته باشه
13- درس مورد علاقم شیمیه
14- کاکتوس گیاه مورد علاقمه
15- یه ادم بسی اجتماعیم یعنی میتونم زود ارتباط برقرار کنم و خو بگیرم (یعنی اگه یه غریبه باهام حرف بزنه دست و پامو گم نمیکنم)
16- تایپ شخصیتی ام ISTJ هستش (یعنی قضاوتی-منطقی-شهودی-درونگرا)
17-معمولا ادم شوخ طبیعم
18-کشور مورد علاقم المان و ترکیه هست
19- دوس دارم گویش های ترکی و مشهدی رو یاد بگیر
20-اصالتا لر زبانم ولی لر نیستم ولی همیشه دوست داشتم لر باشم ولی با افتخار فارسم.اولش هیچی یادم نمیومد ولی اخرش همه چی یادم اومد و زود تموم شد
کسیو زیاد نمیشناسم اینجا ولی دعوت میکنم از SiliS
(میدونم ممکنه از قبل 20 حقیقتو گفته باشی ولی چون من منشنت کردم مجبوری دوباره 20تای دیگه بگی🦥) -
@Dr_Eliov
اینبار هم بنویسم میشه 20حقیقت چهارم
ولی باید بنویسم ،یکم باید فک کنم ، شاید تا آخر عمر -
@Matrix چشم فقط مقداری زمان میبره ️
-
خب خب سلام
چیه فکر کردین میخوام حقیقت بگم از خودم؟! نخیر به اندازه کافی منو میشناسین
.
بریم سراغ یه نفری که نیومده از همه ی ریش سفیدای اینجا معروف تر شد
بنا به اصرار های فراوان بنده(الکی) قبول کردن بخشی از وقت گرانبها شون() رو بزارن و ۲۰ حقیقت بنویسن برامون.
ایشون کسی نیس جز:
Sally
.
خب دیگه بخونین از نبودش لذت ببرین(خودت که میدونی خیلی دوست دارم مگه نه؟شوخی کردم)
.
این شما و این سارای دوست داشتنی...
1- mbti : Enfj
2- متولد ۹ تیر ۸۵ ( ۱۶ سالمه )
3- پایه هفتم رو جهشی خوندم و امسال دوازدهمی هستم
4- ایده های عجیب غریب زیادی به ذهنم میرسه ( معمولا راهکارهای جالبی میدم و رهبرم ) و از شوخی های هوشمندانه خوشم میاد ولی بعضی وقت ها به اندازه یه جلبکککک مهربون توی کویر عربستان خنگم.
5- آدم شوخ طبع و پرحرفی هستم
6- وقتی سارای کوچکی بیش نبودم مادرم چندبار من رو پیش روانشناس برد که آیا این بچه پیش فعال است یا خیر ؟ اما جواب یا خیر بود ( مثلا چند بار از تیربرق افتادم )
7-بیشتر دوستام از خودم بزرگترن چون بهم اجازه میدن مثل یه نوزاد زمین بخورم و رشد کنم
8- دوتا دوست صمیمی دارم که الگوهای زندگیم هستن نگین احمدپور،نگین بهرام پور هردو ۵ سال ازم بزرگترن ( خیلی ویژگی های مشترکی دارن ولی تا حالا همدیگه رو ندیدن و همشهری بودیم ) یکی شون دانشجو پزشکی اهوازعه یکی شون روانشناسی تهران میخونه.
9-دوست دارم عاقلانه و بالغانه تر رفتار کنم برای همین پرونده های جنایی و مقاله های علمی زیادی میخونم و سایت های تبادل نظر رو دنبال میکنم
10-معمولا درمورد چیزی جدی نمیشم اما اگه هدفی داشته باشم تمام تلاشم رو میکنم حتی اگه تمام وجودم پر پر بشه .
11- راهنمایی خیلی درس میخوندم برای اینکه بذارن برم تئاتر اما علاقه شدیدی به زیست داشتم و زیست دبیرستان ( تشریحی ) رو همون موقع تموم کردم.
12- کلاس هشتم تئاتر مدرسه شرکت کردم برعکس هم تیمی هام خیلی جدی گرفته بودمش و خیلی تمرین میکردم باختیم اما مربیم ویس صدای من رو برای مربی خودش فرستاد و من تئاتر رو تا قبل از سال 99 ( کرونا)به طور جدی ادامه دادم.
13-همون سالها تونستم تن صداهای مختلفم رو پیدا کنم و تقلید صدا انجام بدم ( همون چیزی که برای بیت باکس نیاز هست )
14- نسبت به همه چیز خوش بینم و از موانع زندگی لذت میبرم حتی برنامه ریزی برای پروژه های قلم چی من رو خیلی هیجان زده میکرد ( امسال بخاطر مشاورم خیلی عقب افتادم و دیگه ادامه ندادم)
15-ایده های زیادی برای مقاله نوشتن دارم اما باید برم دانشگاه ( نه به اصرار خانواده یا برای آزادی چون سواد ندارم )
16-خدارشکر تاحالا رو کسی کراش نزدم ولی فکر میکنم اونقدر پخته نیستم که بتونم راوبط عاطفی و کاریم رو از هم جدا کنم ولی خداییش عشق ؟؟؟؟ ااایییی( kiss=انگار پرنده مادر میخواد به بچه اش غذا بده)
17-انیمه و kdrama رو دوست دارم ولی به چشم استراحت بهشون نگاه میکنم( اجازه نمیدم من رو کنترل کنن من اونا رو کنترل میکنم ) ( معمولا توی pejames party با آندیا و ارغوان تا صبح عرق نعنا میخوریم شجاعت حقیقت بازی میکنیم عرق نعنا میخوریم انیمه میبینیم عرق نعنا میخوریم ویدیو TikTok میگیریم کلا عرق نعنا موود شامپاین میده یونو؟ )
18- یه بار یکی از بچه ها رو فرستادیم گدایی ازش فیلم گرفتیم یا یه بار از پانسیون قلم چی با لباس خونگی ( فقط چند روز پانسیون بودم) رفتیم خجسته ( یه مرکز خرید خیلی خیلی معروف توی مرکز شهر ) کلا دیوونه بازی زیاد درمیاریم.
19-سعی میکنم متواضع باشم ( خاکی ) برای همین گاهی وقت ها دست به خود تخریبی میزنم و آنقدر جوگیر میشم که تا ۷ گلوله تو پام خالی نکنن آروم نمیگگیرم.
20- توی اپلیکیشن های متخلفی فعالیت داشتم ( فیسبوک ،توییتر،اینستاگرام ، کوراو... ) ولی الاخونه رو خیلییییییی دوست دارم و یه جورایی مثل یه خانواده شلوغ میمونیم.