Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. چالش 20 حقیقت
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
دلی♡
wanderingW
دیدی دوسداری یه اتفاقی بی افته یه زندگی متفاوت داشته باشه یه دوره از زندگیت یه راهی رو انتخاب کردی و الان دوس داری برگردی و انتخابش نکنی میگی کاش این کارو نکرده بودم! کاش این تصمیم رو نگرفته بودم و یا کاش فلان کارو میکردم🫠 و ته ذهنت یه گوشه ای یه رویایی داری یه رویا از یه زندگی ایده‌آل اون زندگی ایده آل همیجوری کشکی نرفته اونجا هیچ فکری هیچ طرز نگرشی هیچ احساسی همینجوری و بی دلیل بوجود نیومده برای هر یه چیز خوبی که اون زندگی داره یه بار یه جای از زندگی چیزی رو تجربه کردی که باعث شده اون زیبایی رو بخوای در واقع متوجه اون بشی و الا تا تجربه نکرده بودی حتی از وجود همچنین چیزی بیخبر بودی تا بی پولی رو تجربه نکرده باشی قدر پولدار بودن رو نمیدونی تا خونه حیاط دار داشته باشی توی اون زندگی ایده‌آل خونه حیاط دار جایی خاصی نداره تا حسرت چیزی رو نداشته باشی نمیتونی زندگی بدون اون حسرت رو آرزو کنی یه چیز بخوام ازت؟ فکر کن وسط اون زندگی ایده‌آلی و اونجا تماما برای توعه فقط یه چیزی که هست اینه که تجربیات و احساسات و افکاری که الان داری رو اونجا نداری فکر میکنی چه فرقی با الانت داره خیلی خوشحال تری؟ تویی که تجربه خونه بدون حیاط رو نداشتی بخاطر اینکه الان خونه ای که توشی یه حیاط خیلی زیبایی داره چقدر خوشحالی؟ نمیگم ناراضی هستی احتمالا خیاطتتون رو دوس داری ولی اون شوق داشتنش رو دیگه نداری( البته که این فقط یه مثل خیلی کوچیکیه) در عوضش رنگ خواسته هات عوض میشه تا تشنگی رو تجربه نکنیم قدر ابو تا شکست رو تجربه نکنیم قدر پیروزی رو و و خلاصه قدر چیزایی که میخواییم رو بدونیم چون برای اینکه اینا بوجود بیان کم رنج و سختی و کاستی کشیده نشده و اینکه کاش اینجوری میشد هم زیاد نگیم حکمت اینکه اون اتفاق افتاد اینه که الان چیزی واسه خواستن هدفی برای زندگی عیبی برای درست کردن ..دلیلی برای فردا صبح بیدار شدن داری اون زندگی رویایی یکی دیگه از دلایلی که اونجا.. یه گوشه از ذهن من و تو هست هم اینه که بدستش بیاری.. تلاش کنی تا بدستش بیاری چیزی که در موردش حرف میزنم ممکنه یه احساس باشه که میخوای داشته باشی یه زندگی لوکس/ساده ای باشه که میخوای داشته باشی یه نوع حرف زدن راه رفتن و حتی تفکری باشه که دوس داری ایجادش کنی باید اون زندگی رو برای خودت درست کنی و نگی ای کاش فلان کارو نمیکردم/یا میکردم چون هیچ سمانه ای جز اونی الان اینجاست و داره این متن رو مینویسه، لایق زندگی ایده‌آلی که الان میخواد داشته باشه، نیست میفهمی که چی میگم؟ این چیزی بود که من از کتاب کتابخانه نیمه شب یاد گرفتم ♡ البته کامل برداشت شخصی من بود و چقدر بهش نیاز داشتم... دوس داشتم این نوشته رو مثل هزاران حرفی که داشتم و بیانش نکردم، پاکش کنم ولی چون توی ایده‌آل من یه دختری هست که کمتر برای کارای خواسته و نکردش پشیمونه.(نه الانی که کلی حرف نزده و پشیمونی بابتشون رو داره) . پس همینجوری که هست میزارم اینجا بمونه یه قدمِ شده کوچولو ولی رو به جلو برای من:) شاید برای حتی یه نفر دیگه که گذرش افتاده اینجا و این نوشته رو خونده مفید باشه
غیر درسی

چالش 20 حقیقت

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
1.2k دیدگاه‌ها 335 کاربران 63.7k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • VÎÇŤØŔV آفلاین
    VÎÇŤØŔV آفلاین
    VÎÇŤØŔ
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط VÎÇŤØŔ انجام شده

خب خب ممنونم از کسی که منو دعوت کرد ولی بعدا خودم کارت دارم چون این خیلیییی سختهههههههههههخلبخجدیات🤐😂
    حقیقتا هرچی از من بخونین... باز سوالای بیشتری تو ذهنتون میاد 🤣
    خیله خب بریم تو کارش
    1- اسمم ، این جا و اینجا و اینجا فقط و فقط ویکتوره... نه بیشتر و نه کمتر
    2‐دختر یا پسر بودنه برام فرقی نداره چون معتقدم همه‌ی ما آدمیم و خب باز اگه بگم دخترم ، یه مدل رفتار خاص یا اگه بگم پسرم یه مدل رفتار خاص دیگه باهام میشه و حقیقتا از تمایز های اینطوری خوشم نمیاد پس همون ویکتور 😂😂😂
    خدای نتیجه گیری فقط خودم

3-تایپم هم ENFJ هست و معمولا خیلی به آدما اهمیت میدم...
    و خب گاهی اوقات آخرین گزینه خودم رو در نظر میگیرم و یا حتی یادم میره خودمو... این خیلی خوب به نظر نمیاد ولی کاریش فعلا نمیشه کرد😂
    4- بحث عقاید که میشه حرفا و دلایل زیادی برای گفتن دارم ....
    ولی اصولا بخاطر ظاهرم هرکی بشنوه متد فکریم رو برگاش میریزه... چون بهم نمیخوره مثلا چون فلان ظاهر رو دارم... دیگه حق داشتن هیچ فکری که مخالف اون ظاهر هست رو ندارم 😐😐😐
    چی گفتما
    5-ادم صبوری ام ؛ معمولا خودم رو با شرایط وفق میدم هرچند سخت...
    ولی با همه‌ی اینا خیلیییییی زود عصبانی میشم و معمولا انفجاری و ترسناکه...
    6- کسی رو دوست دارم که بسی کراشه از همه نظر
    7- مانگاخون حرفه ای ، اوتاکو و طرفدار بی‌تی‌اس و از کیپاپ خوشم میاد
    8- جدا از مورد ۷ کلا از هنر بشدت لذت میبرم و خیلی باهاش خو میگیرم....
    انواع موسیقی، نقاشی ها و سازه های دست، دست نوشته ها و کتاب ها
    مخصوصا اگه کلاسیک ، تاریخی و با چاشنی رمانتیک یا راز آلود باشن خیلی عالیه و روانشناسی هم خیلی دوست میدارم
    9- اینهمه حرف زدم تازه یادم اومد رشتمو بگممممم...
    دوازدهم تربیت بدنی تشریف دارم 😂😂😂😂
    می‌بینم که یه عالمه برگ ریخت...
    آره خلاصه ، من تجربی نیستم
    10 - خراسانی ام (خراسان جنوبی) ولی الان تو مشهد زندگی میکنم
    12- نمیدونم چی بگم ناموسی تا همینجا هم کلی فشار آوردم 😂😂 اهااااا
    در برخورد اول بسیاااار خاکی و پایه به نظر می‌رسیم فقط عصبانیم نکنین🤣
    13- اعتماد بنفسم در حال حاضر اونقدری بالا نیست...
    و اصلا این خوب نیست ؛ مخصوصا تو رشته ای که من دارم چون مدااام از باور به خودمون مایه میزاریم...
    چیزی که در حال حاضر به هیییچ عنوان باورش ندارم...
    14- یه خواهر دارم ۳ سال ازم کوچیک تره ، ولی یکی از بهترین رفیق و همراهان منه... کسی که حاضرم براش تا ته جهنم برم...
    15-فمینیست نیستم خیلی...
    ولی به برابری به شدت اعتقاد دارم...
    16- توی ورزش ،بیشتر از اینکه بازیکن موثری باشم ، مربی موثری ام
    17- رشته‌ی تخصصیم هنر های رزمی هست و شنا و بسکتبال... چون به نظرم این سه تا بشدت زیبای و گاهی فلسفه هایی از قوانین طبیعت رو بهم یاد آوری میکنن و هنر مطلق هستن...

18- از همدردی و درک و کمک به کسی که نیازش داره خیلی خوشم میاد ، دوستدارم بدونه که تنها نیست و درک میشه
    19- از نظم خیلی خوشم میاد ولی اگه تو شرایط سختی برم کاراایلان بی نظرم و حواس پرت میشم...
    و خیلی کم پیش میاد از احساسات خودم حرف بزنم ؛ وقتایی هم که حرف میزنم... گند میزنم 🤣🤣🤣ینی به غلط کردن می‌افتادم
    20- آدمای کمی دور و برم هستن...
    فقط خانوادم و یه دوست و یه جاذاب لعنتی
    تو آخریه خدا بهم معجزه داده

21- این مورد خیلی مهمه...
    به عقاید افراد خیلی احترام میزارم و حقوقشون رو نقض نمیکنم... حتی اگر با عقایدشون مخالف باشم ، قضاوتشون نمیکنم یا توهینی نمیکنم
    و امیدوارم که کسی هم به عقاید من بی احترامی نکنه
    اخیییییش ۲۰ تا شد بمولا خیلی سخت بود

واقعا بدون سوال چه سخته از خودت بگی حس میکنم آنقدر شاخه به شاخه گفتم همه گیج میشن 🤣🤣🤣
    بازم سوال داشتین جواب میدم ولی دیگه اینجوری بیستا بیستا و بدون سوال نمیگمممممم
    تقربا هیچکس رو اینجا نمیشناسم جز یکی دو نفر، که تک کنم ولی چون کرم دارم... Moonchild

هویجججه 1 پاسخ آخرین پاسخ
    12
    • Y Younes.D.IUT

Hhh Hh
      ممنون به خاطر دعوتتون 🙏
      خب بالاخره ماهم دعوت شدیم😂🤝
      1️⃣ همون طور که میدونین اسمم یونسه و بچه اصفهانم

2️⃣ متولد 83 هستم اونم از نوع مردادیش❤️🥰

3️⃣ از نگاه رفیقام لوتی و بامعرفتم 🥲

4️⃣ ی آدم خاکی و ساده پوش هستم مگر موارد خاص
      اصن موقع ارتباط با افراد موقعیت اجتماعیم رو در نظر نمی‌گیرم

5️⃣ تا یادم میاد درسخون بودم و هیچ وقت به خاطر رفع تکلیف درس نخوندم

6️⃣ الان دانشجوام دانشگاه صنعتی اصفهان
      مهندسی مکانیک میخونم
      رشته دبیرستانم ریاضی بود عاشقش بودم و هستم و خواهم بود
      با اینکه می‌تونستم برم تجربی اومدم ریاضی

7️⃣ کتاب خوندن رو دوست دارم مخصوصا رمان
      بعضی اوقات کتاب رو وارونه میکنم و از روش میخونم 🤣

8️⃣ تیپ شخصیتیم intj هست

9️⃣ آدم منطقیم به موقع احساسی هم هستم

1️⃣0️⃣ پینگ پنگ و فوتبال رو خیلی دوست دارم
      پینگ پنگ رو حرفه ای دنبال کردم ولی رها شد متأسفانه

1️⃣1️⃣ آدم سمعی هستم
      دوستدارم از تجربیات بزرگترها خیلی استفاده کنم
      به همین دلیل رنج سنی رفیقام با بقیه فرق داره

1️⃣2️⃣ دوست دارم کوچیک جمع بزرگا باشم تا بزرگ جمع کوچیکا

1️⃣3️⃣ هیئت رفتن رو خیلی دوست دارم
      فک کنم تنها جایی باشه که می‌تونه بهم آرامش بده

1️⃣4️⃣ ارادت خاصی به اهل بیت دارم
      مخصوصاً 5 تن و شفا گرفته دست امام حسینم

1️⃣5️⃣ از تدریس کردن خوشم میاد
      هروقت قرار بوده به کسی درس بدم از بیخ و بن درس دادم

1️⃣6️⃣ دست به فنم خوبه
      کارای برق خونه رو انجام میدم بیشتر صنعت
      وسیله خونه نه

1️⃣7️⃣ یک آدم شلخته هستم
      که مرتب بودن رو دوست داره 😂

1️⃣8️⃣ همیشه به دنبال راحت‌ترین راه برای انجام کارام بودم

1️⃣9️⃣ مد و تکنولوژی روز رو دوست دارم
      و همیشه سعی کردم خودم رو با شرایط وفق بدم

2️⃣0️⃣ سپاهانیم و اغلب تیپ هام زرد مشکی یا مشکین

هوففففف تمامید 😂

زهرا بنده خدا 2ز آفلاین
      زهرا بنده خدا 2ز آفلاین
      زهرا بنده خدا 2
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      این پست پاک شده!
      1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • f.nalistF آفلاین
        f.nalistF آفلاین
        f.nalist
        ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار

@CBC
        دعوتت میکنم به چالش بیست حقیقت🍁

C 1 پاسخ آخرین پاسخ
        7
        • f.nalistF f.nalist

@CBC
          دعوتت میکنم به چالش بیست حقیقت🍁

C آفلاین
          C آفلاین
          CpR
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط CpR انجام شده

@0Farzam0 سلام ممنون از دعوت شما

1. معرفی کنم برا افراد جدید . صدف پشت کنکوری تجربی متولد 14 شهریور 1383
          2. عاشق کرانچی تند / پشمک/ شکلات کاکائو/
          3. همچنان عشق و طرفدار دو اتیشه پرسپولیس
          4. تازگیا به تکواندو و کارته علاقه شدیدی پیدا کردم و خیلی دوس دارم این دو ورزشو حرفه ای یاد بگیرم
          5. من کلا علاقه شدیدی به ورزش دارم و انواع رشته های ورزشی . متاسفانه به دلایلی نمیتونم دنبال کنم این رشت های ورزشی که خیلی دوسشون دارم.
          6. خیلی خوش مسافرتم و عاشق سفرم
          7. بعد از کنکور 1401 بشدت از خدا دور شدم الانم اون نزدیکی که میخام نیس ولی خب نسبت به چندین ماه قبل بهتره
          8. من نه میدونم عشق چیه ن میدونم دوس داشتن واقعی چیه و همیشم بین این دوتا گیر میکنم
          9. من مشهدو خیلی دوس دارم هر چقدر بگم کمه
          10. بیشتر دوس دارم سینگل و با رفیقام برم مسافرت یا تفریح البته رفیقای پایه:)
          11. من عاشق ماشین سواریم ینی عاشق هاا عاشق اینم شب تو جاده رانندگی کنم به قول باکلاسا دور دور😂😂
          12. موتور سیکلت خیلییییییییییییییییییی دوس دارم
          13. رنگای مورد علاقم ترکیب زرد و قرمز و سفید با مشکی هست
          14. نمیگم بچه دوستم زیاد نه ولی یه بچه به دلم بشینه دیگ ولش نمیکنم اونقدر ماچ و بوس و بازی میکنم باهاش ک همه فک میکنن من عاشق بچمم😂😂
          15. لاک مشکی و قرمز و البالویی خیلی دوس دارم
          16. من هم بعضی وقتا درون گرام هم برون گرا 😂😂😐متعادلم
          17. برخلاف ظاهر ارومم بشدت شیطونم و کنجکاو اخرش کار دستم میده😂😐😐چش سفیدا فضول خودتونید 😂😂😒
          18. مدل موی مورد علاقم ک دیگه میدونید چتریهههههههه
          19. من همه چیو با هم باید ست کنم از کاور گوشی گرفته تا کیف
          20. ریمیل برخلاف کرم پای ثابته ارایشه منه بس که موژه هام بوره
            خب دیگ باعی
            هر کی دوس داره از طرف من دعوته
            @دانش-آموزان-آلاء
          1 پاسخ آخرین پاسخ
          14
          • f.nalistF آفلاین
            f.nalistF آفلاین
            f.nalist
            ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده

Reza-H

دیگه وقت دعوت توئه😀
            بیست حقیقت در مورد خودت بنویس و اخر سر یکی رو دعوت کن

Reza-HR 1 پاسخ آخرین پاسخ
            5
            • f.nalistF f.nalist

Reza-H

دیگه وقت دعوت توئه😀
              بیست حقیقت در مورد خودت بنویس و اخر سر یکی رو دعوت کن

Reza-HR آفلاین
              Reza-HR آفلاین
              Reza-H
              فارغ التحصیلان آلاء
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده

@0Farzam0
              ممنون از دعوتت فرزام جان...

سلام به همه دوستان
              بعله... مثل اینکه گذر پوست به دباغ خونه افتاد...

سرکاران علیه و عالیجنابان. این حقیر چیز دندان گیری ندارد که خدمت اعزه عرض بدارم ولی به رسم ادب نکاتی را عارض می شوم.

1- رضا هستم
              2- پایه یازدهمم
              3- بنده خدام 😃
              4- از اینکه بیست تا حقیقت درباره خودم بنویسم خوش نمیاد 😑
              5- شصت تا حقیقت نوشتم دیدم هیچ کدوم دونستنش فایده نداره همش رو حذف کردم
              6- هررررر کاری می کنم از ریز ترین کارا تا بزرگ ترینا سعی می کنم به فلسفه اش فکر کنم. اینجور نیستم بگم "آقا دلی بود" "عشقم کشید" 😒
              7- تصورم اینه که خیلی از ایرانیا باید یه ذره سواد رسانه و مطالعه شون رو ببرن بالا (یه ذره نه. خیلییی) حتی شما دوست عزیز 😂
              8- هنر باعث میشه روحم جلا پیدا کنه
              9- اعتقادات مذهبی محکمی دارم و اینها رو به واسطه استدلال کردن دارم و به راحتی از دستشون نمیدم.
              10- نمی دونم چرا بقیه توقع دارن تو بیست حقیقت بنویسم چه غذایی رو از همه بیشتر دوست دارم چه رنگی رو می میرم براش (خب برادر من اینا به چه دردت می خوره آخه؟)🤭
              11- دارم فک می کنم که چه حقیقت دیگه ای رو بنویسم
              12- مهارت های مختلفی رو سعی کردم داشته باشم (زیادن در هر زمینه ای حوصله نیست بنویسم) نه اینکه بخوام پز بدم ولی هر کی بیشتر زحمت بکشه نون بیشتری می خوره. طبیعیه. نه؟
              13- به جامعه اطرافم به دید جامعه شناسانه نگاه می کنم و سعی دارم که نگاه تحلیلی به وقایع و پدیده های اطرافم داشته باشم
              14- فلسفه آچار فرانسه زندگیه. هر چند خوندن فلسفه رو به همه پیشنهاد نمی کنم.
              15- قرآن رو به معنای واقعی کلمه معجزه می دونم.
              16- هدف انسان رو در زندگی رسیدن به بالاترین لذت ممکن می دونم و بس
              17- روحیه زدن یه استارتاپ رو در خودم می بینم

آقا همینا بسه زیادم شد.
              از Rahman Aa و پرستو بابایی دعوت می کنم

آقا ززت زیاد ✨✨🌱🌱✋✋

در به در به دنبال خود

پرستو باباییپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
              10
              • VÎÇŤØŔV VÎÇŤØŔ

خب خب ممنونم از کسی که منو دعوت کرد ولی بعدا خودم کارت دارم چون این خیلیییی سختهههههههههههخلبخجدیات🤐😂
                حقیقتا هرچی از من بخونین... باز سوالای بیشتری تو ذهنتون میاد 🤣
                خیله خب بریم تو کارش
                1- اسمم ، این جا و اینجا و اینجا فقط و فقط ویکتوره... نه بیشتر و نه کمتر
                2‐دختر یا پسر بودنه برام فرقی نداره چون معتقدم همه‌ی ما آدمیم و خب باز اگه بگم دخترم ، یه مدل رفتار خاص یا اگه بگم پسرم یه مدل رفتار خاص دیگه باهام میشه و حقیقتا از تمایز های اینطوری خوشم نمیاد پس همون ویکتور 😂😂😂
                خدای نتیجه گیری فقط خودم

3-تایپم هم ENFJ هست و معمولا خیلی به آدما اهمیت میدم...
                و خب گاهی اوقات آخرین گزینه خودم رو در نظر میگیرم و یا حتی یادم میره خودمو... این خیلی خوب به نظر نمیاد ولی کاریش فعلا نمیشه کرد😂
                4- بحث عقاید که میشه حرفا و دلایل زیادی برای گفتن دارم ....
                ولی اصولا بخاطر ظاهرم هرکی بشنوه متد فکریم رو برگاش میریزه... چون بهم نمیخوره مثلا چون فلان ظاهر رو دارم... دیگه حق داشتن هیچ فکری که مخالف اون ظاهر هست رو ندارم 😐😐😐
                چی گفتما
                5-ادم صبوری ام ؛ معمولا خودم رو با شرایط وفق میدم هرچند سخت...
                ولی با همه‌ی اینا خیلیییییی زود عصبانی میشم و معمولا انفجاری و ترسناکه...
                6- کسی رو دوست دارم که بسی کراشه از همه نظر
                7- مانگاخون حرفه ای ، اوتاکو و طرفدار بی‌تی‌اس و از کیپاپ خوشم میاد
                8- جدا از مورد ۷ کلا از هنر بشدت لذت میبرم و خیلی باهاش خو میگیرم....
                انواع موسیقی، نقاشی ها و سازه های دست، دست نوشته ها و کتاب ها
                مخصوصا اگه کلاسیک ، تاریخی و با چاشنی رمانتیک یا راز آلود باشن خیلی عالیه و روانشناسی هم خیلی دوست میدارم
                9- اینهمه حرف زدم تازه یادم اومد رشتمو بگممممم...
                دوازدهم تربیت بدنی تشریف دارم 😂😂😂😂
                می‌بینم که یه عالمه برگ ریخت...
                آره خلاصه ، من تجربی نیستم
                10 - خراسانی ام (خراسان جنوبی) ولی الان تو مشهد زندگی میکنم
                12- نمیدونم چی بگم ناموسی تا همینجا هم کلی فشار آوردم 😂😂 اهااااا
                در برخورد اول بسیاااار خاکی و پایه به نظر می‌رسیم فقط عصبانیم نکنین🤣
                13- اعتماد بنفسم در حال حاضر اونقدری بالا نیست...
                و اصلا این خوب نیست ؛ مخصوصا تو رشته ای که من دارم چون مدااام از باور به خودمون مایه میزاریم...
                چیزی که در حال حاضر به هیییچ عنوان باورش ندارم...
                14- یه خواهر دارم ۳ سال ازم کوچیک تره ، ولی یکی از بهترین رفیق و همراهان منه... کسی که حاضرم براش تا ته جهنم برم...
                15-فمینیست نیستم خیلی...
                ولی به برابری به شدت اعتقاد دارم...
                16- توی ورزش ،بیشتر از اینکه بازیکن موثری باشم ، مربی موثری ام
                17- رشته‌ی تخصصیم هنر های رزمی هست و شنا و بسکتبال... چون به نظرم این سه تا بشدت زیبای و گاهی فلسفه هایی از قوانین طبیعت رو بهم یاد آوری میکنن و هنر مطلق هستن...

18- از همدردی و درک و کمک به کسی که نیازش داره خیلی خوشم میاد ، دوستدارم بدونه که تنها نیست و درک میشه
                19- از نظم خیلی خوشم میاد ولی اگه تو شرایط سختی برم کاراایلان بی نظرم و حواس پرت میشم...
                و خیلی کم پیش میاد از احساسات خودم حرف بزنم ؛ وقتایی هم که حرف میزنم... گند میزنم 🤣🤣🤣ینی به غلط کردن می‌افتادم
                20- آدمای کمی دور و برم هستن...
                فقط خانوادم و یه دوست و یه جاذاب لعنتی
                تو آخریه خدا بهم معجزه داده

21- این مورد خیلی مهمه...
                به عقاید افراد خیلی احترام میزارم و حقوقشون رو نقض نمیکنم... حتی اگر با عقایدشون مخالف باشم ، قضاوتشون نمیکنم یا توهینی نمیکنم
                و امیدوارم که کسی هم به عقاید من بی احترامی نکنه
                اخیییییش ۲۰ تا شد بمولا خیلی سخت بود

واقعا بدون سوال چه سخته از خودت بگی حس میکنم آنقدر شاخه به شاخه گفتم همه گیج میشن 🤣🤣🤣
                بازم سوال داشتین جواب میدم ولی دیگه اینجوری بیستا بیستا و بدون سوال نمیگمممممم
                تقربا هیچکس رو اینجا نمیشناسم جز یکی دو نفر، که تک کنم ولی چون کرم دارم... Moonchild

هویجججه آفلاین
                هویجججه آفلاین
                هویججج
                دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکی

VÎÇŤØŔ
                ویکتور من تو ام یا تو منی؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • Reza-HR Reza-H

@0Farzam0
                  ممنون از دعوتت فرزام جان...

سلام به همه دوستان
                  بعله... مثل اینکه گذر پوست به دباغ خونه افتاد...

سرکاران علیه و عالیجنابان. این حقیر چیز دندان گیری ندارد که خدمت اعزه عرض بدارم ولی به رسم ادب نکاتی را عارض می شوم.

1- رضا هستم
                  2- پایه یازدهمم
                  3- بنده خدام 😃
                  4- از اینکه بیست تا حقیقت درباره خودم بنویسم خوش نمیاد 😑
                  5- شصت تا حقیقت نوشتم دیدم هیچ کدوم دونستنش فایده نداره همش رو حذف کردم
                  6- هررررر کاری می کنم از ریز ترین کارا تا بزرگ ترینا سعی می کنم به فلسفه اش فکر کنم. اینجور نیستم بگم "آقا دلی بود" "عشقم کشید" 😒
                  7- تصورم اینه که خیلی از ایرانیا باید یه ذره سواد رسانه و مطالعه شون رو ببرن بالا (یه ذره نه. خیلییی) حتی شما دوست عزیز 😂
                  8- هنر باعث میشه روحم جلا پیدا کنه
                  9- اعتقادات مذهبی محکمی دارم و اینها رو به واسطه استدلال کردن دارم و به راحتی از دستشون نمیدم.
                  10- نمی دونم چرا بقیه توقع دارن تو بیست حقیقت بنویسم چه غذایی رو از همه بیشتر دوست دارم چه رنگی رو می میرم براش (خب برادر من اینا به چه دردت می خوره آخه؟)🤭
                  11- دارم فک می کنم که چه حقیقت دیگه ای رو بنویسم
                  12- مهارت های مختلفی رو سعی کردم داشته باشم (زیادن در هر زمینه ای حوصله نیست بنویسم) نه اینکه بخوام پز بدم ولی هر کی بیشتر زحمت بکشه نون بیشتری می خوره. طبیعیه. نه؟
                  13- به جامعه اطرافم به دید جامعه شناسانه نگاه می کنم و سعی دارم که نگاه تحلیلی به وقایع و پدیده های اطرافم داشته باشم
                  14- فلسفه آچار فرانسه زندگیه. هر چند خوندن فلسفه رو به همه پیشنهاد نمی کنم.
                  15- قرآن رو به معنای واقعی کلمه معجزه می دونم.
                  16- هدف انسان رو در زندگی رسیدن به بالاترین لذت ممکن می دونم و بس
                  17- روحیه زدن یه استارتاپ رو در خودم می بینم

آقا همینا بسه زیادم شد.
                  از Rahman Aa و پرستو بابایی دعوت می کنم

آقا ززت زیاد ✨✨🌱🌱✋✋

پرستو باباییپ آفلاین
                  پرستو باباییپ آفلاین
                  پرستو بابایی
                  فارغ التحصیلان آلاء

Reza-H
                  متشکرم آقای حاتمی سر فرصت حتما ۲۰ حقیقتمو می نویسم 🌸

صَبر برای ما ی‍ـک گزینه نبود.. تنها راهِ چـاره بـود!(:

پرستو باباییپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • پرستو باباییپ پرستو بابایی

Reza-H

پرستو باباییپ آفلاین
                    پرستو باباییپ آفلاین
                    پرستو بابایی
                    فارغ التحصیلان آلاء
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده

پرستو بابایی در چالش 20 حقیقت گفته است:

Reza-H

سلاام😍
                    ۱_نسترن هستم ؛خیلی ها می‌دونن ولی خب بازم میگم
                    ۲_یازدهم تجربی (اینو که همه می دونن 😅)
                    ۳_فوق العاده روی رفتار آدما حساسم
                    ۴_خیلی زود ناراحت میشم و این بده ://
                    ۵_اما با وجود اینکه زود ناراحت میشم بودم می بخشم 👀😂 ،البته نه همه رو !!!
                    ۶_از دیر جواب دادن بدم میاد ؛وی خود پیام ها را همیشه دیر سین می کند 💔😂
                    ۷_ رنگ های مورد علاقم ،سفید ،کالباسی و یاسی
                    ۸_ دوست دارم همیشه بهترین باشم و همینطور مرکز توجه ،از اینکه توی یه جمعی بهم توجه نشه بدم میاد خیلی زیاد.
                    ۹_ عینکی هستم ولی بیرون از خونه معمولا عینکم رو نمی زنم 😅
                    ۱۰_ از این که با ماسک عینک بزنم فوق العاده بدم میاد 😑
                    ۱۱_ دوست دارم به همه کمک کنم ،خیای حس خوبی بهم میده
                    ۱۲_ آدم صاف و ساده ای هستم ،این هم خوبه هم بد
                    ۱۳_ یا با کسی گرم نمی گیرم یا اگه بگیرم دیگه تا آخرش ول کن نیستم 🤣
                    ۱۴_ از هنر فراریم 🙄
                    ۱۵_ توی کلاس همیشه بهم میگن خرخون
                    ۱۶_از آدم های که زیادی متعصب هستن بدم میاد !!!
                    ۱۷_ در اکثر موارد کار همه معلما دست منه⁦🚶🏼‍♀️⁩
                    ۱۸_ نمی دونم چرا وقتی دبیرا یه امتحان می زارن بچه ها منو‌ متهم می دونن ⁦🤷🏼‍♀️⁩😂
                    ۱۹_ درست مثل فیلم هندی هام😂
                    ۲۰ _ و اخری هم اینکه خیلی دیر آدما رو از یاد می برم ،مهربونم ،مغرور هم خودتونید 🙄😂

خیلی هم سخت نبود که 😌
                    دعوت می کنم از I_Fatemeh_l

صَبر برای ما ی‍ـک گزینه نبود.. تنها راهِ چـاره بـود!(:

I 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    11
                    • پرستو باباییپ پرستو بابایی

پرستو بابایی در چالش 20 حقیقت گفته است:

Reza-H

سلاام😍
                      ۱_نسترن هستم ؛خیلی ها می‌دونن ولی خب بازم میگم
                      ۲_یازدهم تجربی (اینو که همه می دونن 😅)
                      ۳_فوق العاده روی رفتار آدما حساسم
                      ۴_خیلی زود ناراحت میشم و این بده ://
                      ۵_اما با وجود اینکه زود ناراحت میشم بودم می بخشم 👀😂 ،البته نه همه رو !!!
                      ۶_از دیر جواب دادن بدم میاد ؛وی خود پیام ها را همیشه دیر سین می کند 💔😂
                      ۷_ رنگ های مورد علاقم ،سفید ،کالباسی و یاسی
                      ۸_ دوست دارم همیشه بهترین باشم و همینطور مرکز توجه ،از اینکه توی یه جمعی بهم توجه نشه بدم میاد خیلی زیاد.
                      ۹_ عینکی هستم ولی بیرون از خونه معمولا عینکم رو نمی زنم 😅
                      ۱۰_ از این که با ماسک عینک بزنم فوق العاده بدم میاد 😑
                      ۱۱_ دوست دارم به همه کمک کنم ،خیای حس خوبی بهم میده
                      ۱۲_ آدم صاف و ساده ای هستم ،این هم خوبه هم بد
                      ۱۳_ یا با کسی گرم نمی گیرم یا اگه بگیرم دیگه تا آخرش ول کن نیستم 🤣
                      ۱۴_ از هنر فراریم 🙄
                      ۱۵_ توی کلاس همیشه بهم میگن خرخون
                      ۱۶_از آدم های که زیادی متعصب هستن بدم میاد !!!
                      ۱۷_ در اکثر موارد کار همه معلما دست منه⁦🚶🏼‍♀️⁩
                      ۱۸_ نمی دونم چرا وقتی دبیرا یه امتحان می زارن بچه ها منو‌ متهم می دونن ⁦🤷🏼‍♀️⁩😂
                      ۱۹_ درست مثل فیلم هندی هام😂
                      ۲۰ _ و اخری هم اینکه خیلی دیر آدما رو از یاد می برم ،مهربونم ،مغرور هم خودتونید 🙄😂

خیلی هم سخت نبود که 😌
                      دعوت می کنم از I_Fatemeh_l

I آفلاین
                      I آفلاین
                      I_Fatemeh_l

پرستو بابایی

سلام به همه دوستای خوب آلایی🤩

ممنون پرستو جان بابت دعوتت❤️

خب بریم سراغ 20 حقیقت😁
                      از ایدیم که مشخصه، اسمم فاطمه اس پس اینو حساب نمیکنم😂🌹

1_کلاس یازدهمم و رشتم تجربی هست🤍
                      2_علاقه زیادی به دندان پزشکی دارم🦷
                      3_دختر شادی هستم و اینکه محاله یه پیام داخل تودلی بدم و ایموجی خنده پشتش نباشه😂😂حتی تو سخت ترین شرایطم میخندم😂
                      4_عاشق دریا هستم به شدت، واقعا بهم آرامش میده🌊
                      5_مسافرت خیلیییییی دوست دارمممم حالا هر جا باشه فرقی نمیکنه😁
                      6_عاشق کتاب خوندم و بیشترم کتابای فلسفی دوست دارم😍
                      7_خیلی دوست دارم با آدمایی که فلسفه خوندن یا شاهنامه و اینجور کتابا، دوست باشم و هم صحبت بشم باهاشون ولی متاسفانه یا پیدا نمیکنم یا اگرم پیدا کنم معمولا درون گرا هستن و خیلی دلشون نمیخواد حرف بزنن😂😂
                      8_خیلی خوشم میاد وقتی یکی ازم تعریف میکنه😂🤦🏻‍♀️
                      9_برون گرا هستم
                      10_ادب همنشین و دوستم واقعا برام خیلی اهمیت داره
                      11_از آدمای شاد و شوخی مثل خودم خیلی خوشم میاد😁
                      12_بازیگر مورد علاقه ام هومن سیدی هست😃
                      13_پرسپولیسی ام❤️
                      14_واقعا کشورمو شهرمو دوست دارم و به هیج قیمتی حاضر نیستم مهاجرت کنم به کشور دیگه
                      15_شیرازی هستم😃🤚🏻
                      16_تیر ماهی هستم 😌
                      17_همش دوست دارم یه کار بزرگ انجام بدم مثلا یه چیزیو اختراع کنم ولی هنوز خودمو کشف نکردم
                      18_به شدت مسئولیت پذیرم
                      19_به ریاضی خیلیییی زیااااد علاقه دارم❤️
                      20_کودک درون خیلی فعالی دارم😂و هنوز شبکه پویا و باب اسفنجی و... میبینم😂

عههه تموم شد!😂😂

I Fadaei_Hossein128F 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      9
                      • I I_Fatemeh_l

پرستو بابایی

خب بریم سراغ 20 حقیقت😁

3_دختر شادی هستم و اینکه محاله یه پیام داخل تودلی بدم و ایموجی خنده پشتش نباشه😂😂حتی تو سخت ترین شرایطم میخندم😂
                        7_خیلی دوست دارم با آدمایی که فلسفه خوندن یا شاهنامه و اینجور کتابا، دوست باشم و هم صحبت بشم باهاشون ولی متاسفانه یا پیدا نمیکنم یا اگرم پیدا کنم معمولا درون گرا هستن و خیلی دلشون نمیخواد حرف بزنن😂😂
                        9_برون گرا هستم
                        13_پرسپولیسی ام❤️
                        14_واقعا کشورمو شهرمو دوست دارم و به هیج قیمتی حاضر نیستم مهاجرت کنم به کشور دیگه
                        15_شیرازی هستم😃🤚🏻
                        16_تیر ماهی هستم 😌
                        17_همش دوست دارم یه کار بزرگ انجام بدم مثلا یه چیزیو اختراع کنم ولی هنوز خودمو کشف نکردم
                        18_به شدت مسئولیت پذیرم

عههه تموم شد!😂😂

I آفلاین
                        I آفلاین
                        I_Fatemeh_l

I_Fatemeh_l کاش میشد بیشتر نوشت😂🤦🏻‍♀️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • ForuharF آفلاین
                          ForuharF آفلاین
                          Foruhar
                          فارغ التحصیلان آلاء

دعوت میکنم از :
                          @نویسنده-کوچولو
                          @Soniaaa
                          Forgotten
                          @PHys
                          Mahdieh te

𝓕𝓸𝓻𝓾𝓱𝓪𝓻

Mahdieh teM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          7
                          • I I_Fatemeh_l

پرستو بابایی

خب بریم سراغ 20 حقیقت😁

9_برون گرا هستم
                            13_پرسپولیسی ام❤️
                            15_شیرازی هستم😃🤚🏻
                            16_تیر ماهی هستم 😌
                            18_به شدت مسئولیت پذیرم

عههه تموم شد!😂😂

Fadaei_Hossein128F آفلاین
                            Fadaei_Hossein128F آفلاین
                            Fadaei_Hossein128

I_Fatemeh_l درود فراوان بر تو پرسپولیسی جان❤

خادم الحسین
                            خادم الرضا
                            خادم العباس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            5
                            • ForuharF Foruhar

دعوت میکنم از :
                              @نویسنده-کوچولو
                              @Soniaaa
                              Forgotten
                              @PHys
                              Mahdieh te

Mahdieh teM آفلاین
                              Mahdieh teM آفلاین
                              Mahdieh te
                              دانش آموزان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mahdieh te انجام شده

@Forouhar ممنونم از دعوت‌تون

۱.مهدیه‌ام، ۱۹ سالمه و متولد ۹ اسفند ۸۲
                              ۲. خیلییی زود ناراحت میشم با کوچیک‌ترین حرف
                              ۳. محاله طرف رمزی حرف بزنه و نفهمم (مامان بابام نمیدونن این قضیه‌رو و من همه چیو میدونم 😂)
                              ۴. خیلی دوست دارم بدونم زندگی بدون کنکور چجوریه
                              ۵. از مسافرت و مهمونی و تولد و ... متنفرم
                              ۶. یه مدت با خدا لج کردم و فکر کردم خودم میتونم زندگی‌مو بسازم ولی خب نتیجه‌ش شد شکست‌های پی‌درپی و پشیمونم بابت‌ش
                              ۷. افراد مورد علاقه من چاوشی عزیز 💜، دکتر مجتبی شکوری و جناب موقاری هستن.
                              ۸. یکی از دلیلای ادامه دادن به زندگی برای من غذاس
                              ۹. توی خونه‌مون کسی غداهای منو دوست نداره
                              ۱۰. خیلی وقته دوست ندارم و ای کاش بعد کنکور با یکی دوست بشم برای تفریحام
                              ۱۱. تنها جایی که وقتی میبرم از زندگی بهش پناه میبرم حرم امام رضا‌س، جای/کَسه دیگه‌ای رو ندارم
                              ۱۲. زود آشتی میکنم حتی اگه طرف بدترین کارو کرده باشه (خیلی زود)
                              ۱۳. خیلی دوست دارم توی جمع خانواده باشم ولی اکثرا بخاطر درسام نمیشه و این یه فشاره برام
                              ۱۴. امسال سیمکارت نداشتم و بسی خرسندم
                              ۱۵. از مهاجرت متنفرم و جاست آی لا ویو ایران
                              ۱۶. شدیدا عاشق اینم که در آینده در طول روز ادما بهم زنگ بزنن و باهام کار داشته باشن (مامانم همواره متعجبه از آرزوم 😶😂)
                              ۱۷. موقعیت اجتماعی طرف خیلی برام مهمه
                              ۱۸. ترجیح میدم زندگی با پیشرفت کم و دارایی کمی داشته باشم و بیشتر به ارامش خودم اهمیت بدم (برخلاف مامان بابام)
                              ۱۹. توی گوشی‌م (بدون سیمکارت) هزاران هزار عکس از ابرای آسمون دارم

همین ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              15
                              • ramses kabirR آفلاین
                                ramses kabirR آفلاین
                                ramses kabir

@Aya-Tay
                                دعوتت میکنم به این چالشه
                                خوش حال میشیم از خودت بگی:))

اگ کامل نیستی
                                مثه ماه بدرخش

N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                5
                                • ramses kabirR ramses kabir

@Aya-Tay
                                  دعوتت میکنم به این چالشه
                                  خوش حال میشیم از خودت بگی:))

N آفلاین
                                  N آفلاین
                                  Nilay
                                  فارغ التحصیلان آلاء
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Nilay انجام شده

ramses kabir
                                  ممنون از دعوتتون🌻

نمیدونم باید از کجا شروع کنم
                                  هیچ وقت فکر نمیکردم گفتن چندتا حقیقت از خودم کار سختی باشه اما خب ظاهرا اشتباه میکردم😅
                                  فکر کنم اگر از همینجا شروع کنم خوب باشه

۱-صمیمیت اینجا رو خیلی دوست دارم به نظرم اینکه آدم های اینجا خیلی هاشون شناخت زیادی از هم ندارن اما با هم خوب و مهربون هستن خیلی قشنگه.

۲-شاید خیلی آدم خوبی نباشم اما معمولا سعیم رو میکنم و همیشه نگرانم که نکنه کسی از حرفم ناراحت شده باشه
                                  البته این باعث میشه گاهی خودآزار بشم.

۳-متاسفانه یا خوشبختانه زیادی به آدم ها فرصت میدم.

۴-زود دلخور میشم اما از اون زودتر یادم میره.

۵-آهنگ گوش دادن از تفریحاتم هست اما اگر صداش زیاد باشه خیلی اذیت میشم و معمولا دوست دارم با صدای ملایم باشه.

۶-علیرضا قربانی ، همایون شجریان ، چاووشی ، زندوکیلی و داریوش از خواننده های مورد علاقم هستن.

۷-به نقاشی خیلی علاقه دارم و گاهی یک چیزهایی میکشم اما نه حرفه ای.
                                  از سبک کوبیسم خوشم میاد البته خودم چیزی ازش بلد نیستم.

۸-کتاب خوندن بی نهایت برام جذابه اصلا وقتی کتاب فروشی میبینم از خود بی خود میشم.

۹-استاد کلهر بی نهایت برام قابل احترام هستن.

۱۰-بانو فرخزاد ، استاد ابتهاج و حضرت مولانا از شاعر های مورد علاقم هستن.

۱۱-سریال خاطرات یک خون آشام با اینکه جدید نیست اما هنوز برام جذابه به ویژه شخصیت دیمن.
                                  اسم دیمن که میاد ناخودآگاه صداش تو سرم اکو میشه😅

۱۲-آشپزی رو به عنوان تفریح دوست دارم.

۱۳-آسمون رو خیلی دوست دارم وقتی نگاهش میکنم کلی حس خوب میگیرم.

۱۴-شب پرستاره ونگوگ رو خیلی دوست دارم
                                  انگار هرچی بیشتر نگاهش میکنی رمز و رازهاش بیشتر میشه.

۱۵-نوشتن رو خیلی دوست دارم و گاهی مینویسم البته چیز جالبی نمیشه اما الان مدت هاست که ذهنم خالی ترینه🤦🏻‍♀️

۱۶-از آدم های متظاهر اصلا خوشم نمیاد.

۱۷-تاریخ رو خیلی دوست دارم.

۱۸-متاسفانه شجاع نیستم.

۱۹-اصلا تحمل هوای گرم رو ندارم.

۲۰-بیشتر گل ها رو دوست دارم.

دعوت میکنم از

@دانش آموزان آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  14
                                  • بابونــــهب آفلاین
                                    بابونــــهب آفلاین
                                    بابونــــه

سلام
                                    دعوت می کنم از @Dr_Eliov که ۲۰ حقیقتشونو با ما به اشتراک بذارن:)
                                    و شما اگه ننوشتین @fatemeh-jk

در حال بارگذاری...د fatemeh. jkF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    7
                                    • بابونــــهب بابونــــه

سلام
                                      دعوت می کنم از @Dr_Eliov که ۲۰ حقیقتشونو با ما به اشتراک بذارن:)
                                      و شما اگه ننوشتین @fatemeh-jk

در حال بارگذاری...د آفلاین
                                      در حال بارگذاری...

@Matrix
                                      ممنون از دعوتت عزیزم🔥❤️‍🩹

1-من فاطمه ام و پشت کنکور تجربیم
                                      2-عاشق اهنگ رپ ام و رپر مورد علاقم شایعس
                                      3- ادم بشددت کینه ای هستم و اگ یکی بم بدی کنه یا ناراحتم کنه تا اخر عمرم فراموش نمیکنم و تلافی میکنم
                                      4-عاشق شیرکاکائو ام و اگه یکی بهم شیرکاکائو بده تبدیل ب بهترین رفیقم میشه🥲😂 تا این دوس دارم
                                      5-رنگ مورد علاقم سیاهه ولی زرد و بنفش هم دوس دارم ( کلا همه رنگا خوشگلن و دوسشون دارم)
                                      6- چند ماه دیگه وارد 20 سالگی میشم و از اینکه دارم بزرگ میشم ناراحتم...
                                      7- هیچ رفیق یا دوستی تو دنیای واقعی ندارم
                                      8- یه ادم درونگرام ولی وقتی دلم گرفته و دیگه نمیتونم چیزیو تحمل کنم یهویی میبینم تبدیل شدم به برونگراترین ادم دنیا
                                      9- از خرید لوازم تحریر لذت میبرم
                                      10- سریال مورد علاقم چشم چران عمارته اما فعلا ولی بخوام کلی بگم بهترین سریالی ک دیدم شکارچی شهر بود
                                      11-اسمون شب رو دوس دارم... همچنین وقتی اسمون پر ستاره باشه و ماه کامل باشه
                                      12-از اینکه مامانم صدام کنه واسه کارای خونه بیزارم و کلا دلم میخاد کسی صدام نکنه و کاریم نداشته باشه
                                      13- درس مورد علاقم شیمیه
                                      14- کاکتوس گیاه مورد علاقمه
                                      15- یه ادم بسی اجتماعیم یعنی میتونم زود ارتباط برقرار کنم و خو بگیرم (یعنی اگه یه غریبه باهام حرف بزنه دست و پامو گم نمیکنم)
                                      16- تایپ شخصیتی ام ISTJ هستش (یعنی قضاوتی-منطقی-شهودی-درونگرا)
                                      17-معمولا ادم شوخ طبیعم
                                      18-کشور مورد علاقم المان و ترکیه هست
                                      19- دوس دارم گویش های ترکی و مشهدی رو یاد بگیر
                                      20-اصالتا لر زبانم ولی لر نیستم ولی همیشه دوست داشتم لر باشم ولی با افتخار فارسم.

اولش هیچی یادم نمیومد ولی اخرش همه چی یادم اومد و زود تموم شد😐😂
                                      کسیو زیاد نمیشناسم اینجا ولی دعوت میکنم از SiliS
                                      (میدونم ممکنه از قبل 20 حقیقتو گفته باشی ولی چون من منشنت کردم مجبوری دوباره 20تای دیگه بگی🦥😂)

SiliSS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      10
                                      • در حال بارگذاری...د در حال بارگذاری...

@Matrix
                                        ممنون از دعوتت عزیزم🔥❤️‍🩹

1-من فاطمه ام و پشت کنکور تجربیم
                                        2-عاشق اهنگ رپ ام و رپر مورد علاقم شایعس
                                        3- ادم بشددت کینه ای هستم و اگ یکی بم بدی کنه یا ناراحتم کنه تا اخر عمرم فراموش نمیکنم و تلافی میکنم
                                        4-عاشق شیرکاکائو ام و اگه یکی بهم شیرکاکائو بده تبدیل ب بهترین رفیقم میشه🥲😂 تا این دوس دارم
                                        5-رنگ مورد علاقم سیاهه ولی زرد و بنفش هم دوس دارم ( کلا همه رنگا خوشگلن و دوسشون دارم)
                                        6- چند ماه دیگه وارد 20 سالگی میشم و از اینکه دارم بزرگ میشم ناراحتم...
                                        7- هیچ رفیق یا دوستی تو دنیای واقعی ندارم
                                        8- یه ادم درونگرام ولی وقتی دلم گرفته و دیگه نمیتونم چیزیو تحمل کنم یهویی میبینم تبدیل شدم به برونگراترین ادم دنیا
                                        9- از خرید لوازم تحریر لذت میبرم
                                        10- سریال مورد علاقم چشم چران عمارته اما فعلا ولی بخوام کلی بگم بهترین سریالی ک دیدم شکارچی شهر بود
                                        11-اسمون شب رو دوس دارم... همچنین وقتی اسمون پر ستاره باشه و ماه کامل باشه
                                        12-از اینکه مامانم صدام کنه واسه کارای خونه بیزارم و کلا دلم میخاد کسی صدام نکنه و کاریم نداشته باشه
                                        13- درس مورد علاقم شیمیه
                                        14- کاکتوس گیاه مورد علاقمه
                                        15- یه ادم بسی اجتماعیم یعنی میتونم زود ارتباط برقرار کنم و خو بگیرم (یعنی اگه یه غریبه باهام حرف بزنه دست و پامو گم نمیکنم)
                                        16- تایپ شخصیتی ام ISTJ هستش (یعنی قضاوتی-منطقی-شهودی-درونگرا)
                                        17-معمولا ادم شوخ طبیعم
                                        18-کشور مورد علاقم المان و ترکیه هست
                                        19- دوس دارم گویش های ترکی و مشهدی رو یاد بگیر
                                        20-اصالتا لر زبانم ولی لر نیستم ولی همیشه دوست داشتم لر باشم ولی با افتخار فارسم.

اولش هیچی یادم نمیومد ولی اخرش همه چی یادم اومد و زود تموم شد😐😂
                                        کسیو زیاد نمیشناسم اینجا ولی دعوت میکنم از SiliS
                                        (میدونم ممکنه از قبل 20 حقیقتو گفته باشی ولی چون من منشنت کردم مجبوری دوباره 20تای دیگه بگی🦥😂)

SiliSS آفلاین
                                        SiliSS آفلاین
                                        SiliS

@Dr_Eliov 😶
                                        اینبار هم بنویسم میشه 20حقیقت چهارم 🗿
                                        ولی باید بنویسم ،یکم باید فک کنم ، شاید تا آخر عمر 😔🚶😂

shabechay@

در حال بارگذاری...د 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        6
                                        • SiliSS SiliS

@Dr_Eliov 😶
                                          اینبار هم بنویسم میشه 20حقیقت چهارم 🗿
                                          ولی باید بنویسم ،یکم باید فک کنم ، شاید تا آخر عمر 😔🚶😂

در حال بارگذاری...

SiliS باریکلا پسر خوب😂🤝🏼

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 50
                                          • 51
                                          • 52
                                          • 53
                                          • 54
                                          • 58
                                          • 59
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه