به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
Sally دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on آخرین ویرایش توسط Sally انجام شده
@Dex
یه عشق یه طرفه ای دارم که هیچ وقت اجازه ندادم کراش احمقم بفهمه.
۲- ذهن خیلی شلوغی دارم
اگه ۲۴ ساعت توش زندگی کنی یکی رو میبینی که داره سنتور میزنه ، یونیکورن ، دبیر دینی هشتمم که داره با کتاب ریاضی تانگو میرقصه و......
۳-توانایی مست کردن با شیرکاکائو رو دارم اصلا تو بدترین شرایط هم یه شیرکاکائو بدن دستم ، نیشم تا بنا گوش باز میشه ( باکا )
۴- نسبت به خوابیدن خیلی مقاومت میکنم
اگه میانگین ۸ ساعت در روز بخوابیم توی سال میشه ۲۶۸۸ ساعت
توی ۲۶۸۸ ساعت میشه یه ساز موسیقی یاد گرفت توی ۲۶۸۸ ساعت اصلا میشه چینی یاد گرفت توی ۲۶۸۸ ساعت میشه جون میلیون ها میلیون پنگوئن آفریقایی رو نجات داد.
۵- یه بار یه کارکتر مانگا ساعت ۳ شب فیزیک درسم داد 🧸( Kourosh Mousavi )
فوران اکلیل گودی گودی
۶-خیلی شجاعم واقعا، اینقدر که رفتیم شهربازی و پول بلیطامو دادم شیرکاکائو خریدم برگشتیم️
۷-اگه تمام عمرم تا الان بجای تخریب اعتماد بنفس و شخصیتم به خودم روحیه میدادم میتونستم با چنگال ، آمریکا رو استعمار کنم اما الان با چنگال رگ میزنم
۸-جدیدا دچار اعتیاد شدم و خیلی آب میخورم
۹-کتاب زیاد میخونم و واقعا تو این مدت بخاطر کنکور خیلی دل تنگ کتابهای داستانی شده بودم. و دوباره خوندن رو شروع کردم با حمایت از نویسنده های ایرانی کار بلدی مثل فرهاد حسن زاده.
۱۰-آدمی نیستم که دنبال عخش و رابطه و این چیزا باشم ولی کراش عزیزم بهم معترف شو🤌
۱۱-دارم با پیشی ها کنار میام بلاخرهسنسمیایمضنقعهثخصننص قبلا یه فوبیای خیلی شدید داشتم و حتی از عکسشون هم میترسیدم( کلی مقاله علمی درموردشون خوندم و ویدیوهایی تحت عنوان cute kitten تو یوتیوب دیدم و همچنین funny meme میدونی اخه آدمای ضعیف باید بمیرن نه؟ این یه قانون روانشناسیه و حتی توی سازش با محیط( زیست ) هم داریم یونو ؟ )
۱۲-جدیدا یه enfp باکا شدم که ناراحتی هامو حتی از خودم هم پنهان میکنم.
البته دخترخاله infp کایوتم الان بهم چسبیده و گلچین آهنگهای شهرام شبپره برام گذاشته ، اصلا عاشقشم
۱۳-دارم کتاب تئوری موسیقی آقای پورتراب رو میخونم تا شاید بتونم ارتباطم با موسیقی رو بیشتر کنم ولی حمایت های خانواده ام کمرم رو میشکنه
۱۴-شقایق(@Dex ) جزو عزیز ترین بیمار هامه و واقعا تلاش میکنم رابطه صمیمی ای داشته باشیم به عنوان یه دکتر و بیمار️🤏
۱۵- بدون شوخی !
دوست دارم روانپزشک بشم فک کن دنیا رو از دید به شیزوفرونی ببینی 🥺
ولی من اگه روانپزشک بشم :
عهههههه چه جالب !!!! منم همین مشکل رو دارم.
۱۶-یه خواهر دارم که هرچقدر روابطم با پیشیا بهتر میشه با اون بدتر میشه وای نه سالشه و هر موقع میاد بالا سرم تا تمام پیام هام رو با صدای بلند نخونه نمیره
۱۸- هرچقدر با خودم کلنجار برم و احساساتم رو سرکوب کنم باز در برابرش سست میشم شت این اولین باره مراش زدم نوبم. معترف نمیشی احمق؟
۱۹-موسیقی فاخر و کلاسیک زیاد گوش میدم اما وابستگیم به چهار فصل ویوالدی یه چیز دیگه است
۲۰- این دومین ۲۰ حقیقت من بود . -
درود بر شما
1- عاشق کتاب خوندنم ..... کتاب هم وقتی کتابه که صفحاتش کاهی طور باشن
و موسیقی هم که بیکلام و سنتی .....2-روزی نزدیک ده لیوان و شاید بیشتر چایی میخورم
چایی هم چای لیمو و چای ترش با نبات !! خدای من .....
نسکافه هم طبق معمول یکی عصر یکی صبح از عادت های روزانمه!3- یه رادیو دارم وقتی بیدار میشم با خودم میبرم آشپزخونه حین اماده کردن صبحانه و خوردنش ، قطعه (صبح است ساقیا) ی استاد شجریان رو پخش میکنم .... بدرم میگفت وقتی میرفتم با اتوبوس تهران ، تو راه پخش میشد.... و تصور میکنم چقدر بهش خوش میگذشته ...
4- عاشق بچه هام .....یعنی مگه بهتر از بچه هم هست؟
یه دخترخاله کوچولو هم دارم اصلا خیلی متفاوته.....
وقتی میبینمش بهم میگه داداش بزرگ شدی بعد میاد من رو بغل میکنه .... قربونت بشم من5- نوشتن رو خیلی دوست دارم... خیلیییی.... بعد از خوندن نوشته هام حس خوبی پیدا میکنم....
6- شعر و شعر و شعر! و دیگر هیچ! مخصوصا شعرای سهراب سپهری .... و هوشنگ ابتهاج ....
7- خیال پردازیم قویه ....
8- نوازنده تار و سه تارم ..... گرچه هنوز غنای زیاد در این زمینه ندارم
9- از فیلم دیدن و انیمیشن خسته نمیشم...شخصیت شرلوک رو خیلیییی دوست دارم ...... پوشش و ویژگی های رفتاریش بی نظیره ......
10- طبیعت! ارغوان زندگی من ......
متصور میشم اون زمانی رو که من با چیزای مورد پسندم نشستم دارم آواز میخونم و ساز میزنم و کتاب میخونم و ساعت ها وقت میگذرونم درش....
خدای من .....
استکان نعلبکی کمرباریک و کتری رو آتیش ... ولی با خیال پر آشوب نه و با اسودگی11-دوست دارم در آینده کلاس آواز برم .... وقتی آواز میخونم چنان لذت میبرم که وصف کردنی نیست
12- میخواستم بهتر از امروزم باشم.......
و چه دردناک که نشد !13- کودکی خیلی بدی در خاطره ها به جا گذاشتم ولی الان همه میگن فرهاد خیلی اروم شدی!!
14- دوست دارم تا روز مرگم کل ایران رو سفر کرده باشم ... مخصوصا کاشان و یزد و اصفهان و شیراز و ....
15- 7 ماهه به دنیا اومدم و برادرم رو از دست دادم..... دو قلو بودیم
16- دوست دارم یه خونه سنتی و قدیمی با شیشه های رنگی داشته باشم .... مثل یه خونه تو تبریز حوالی مرکز شهر که وقتی هر بار میبینمش کلی ذوق میکنم
17- دوست داشتم معلم ادبیات یا استاد دانشگاه بشم ....... که فعلا در اولویت نیست!
فکر کنم همینقدر کفایت میکنه
-
خب خب خب
دعوت میکنم اززززز پیکاسوی انجمن
ماتریکس دل ها
متخصص کشیدن جوجو
@Matrix
بیا برامون ۲۰ حقیقت از خودت بنویسس
(کلکم نزن ضمنا ۲۰ تا بنویس) -
خبببب ،چقدر حس مبهمیه
شروع می کنم دیگه چاره ای نیست
۱=) ۲۰ حقیقت دومه و از این بابت نمی دونم چی بگم
۲=) از اینکه با تقریبا یک ساله با آلاء همراه هستم خیلی خوشحالم ،فکر نمی کردم به یک سال برسه واقعا
۳=) در ادامه سخنان قبلی .. خیلی می خواستم برم از اینجا ولی نتونستم از اینجا دل بکنم
۴=) به جرئت می تونم بگم بهترین جایی که باهاش آشنا شدم ،بهترین دوستام رو اینجا پیدا کردم
۵=) و مهربانی و صداقت و بی کلک بودن رو توی وجود اکثر افراد اینجا ( نه همشون ) دیدم ️
۶=) کتاب نوشتیم ️ و از این بابت خیلی ذوق دارم
۷=) شخص بسیار مقرراتی درس خونی توی فامیل به حساب میام و کلا بگم از من درس خون تر نداشتیم تو فامیل
۸=) خیلی مغرورم ولی یه سری جاها غرور برام معنی نداره ،مثلا برای دوستام و یا کسایی که واقعا دوستشون دارم
۹=)خب دیگه چی بگم
۱۰=) آها آها ،از اینکه کسی توی مدرسه از من بهتر باشه به شدت بدم میاد
۱۱=) به خاطر همین دو ساله دارم تلاش می کنم رتبه اول مدرسه بشم که خدا رو شکر امسال شد بالاخرهههه ،از شما چه پنهون کلی هم سرش پز دادم
۱۲=) ای بابا این چرا تموم نمیشه
زود ناراحت میشم ،خیلییی زود
۱۳=) مورد بعدی اینکه اصلا یادم نمیاد کی فیلم و سریال دیدم ://
۱۴=) هر چقدر هم که غذا بخورم چاق نمیشم
۱۵=)از تبعیض فوق العاده بدم میاد و ازش فراریم و خودم اصلا تبعیض قائل نمیشم
پ.ن : وی دارد کذب می گوید
۱۶=)دوست ندارم کمک ها و لطف ها بی جواب بمونه و همیشه سعی می کنم جبرانش کنم ،هر چند کم
۱۷=) می خواستم یه چیزی بگم ها ولی یادم رفت:|||
.
.
.
آها آها یادم اومد ،کنکوری ۴۰۳ هستم و حتی با دیدن ساعت ۱۴:۰۳ هم استرس می گیرم۱۸=) امیدوارم تابستون سال آینده اون اتفاقی که برای کلی ذوق دارم بیفته و همه چی خوب پیش بره
۱۹=) عاشق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاهم ،قراره برم پیش یکی از دوستام اونجا nazanin.mirzai۲۰=) دوست ندارم هیچ کس رو ناراحت کنم:)
و بالاخره تموم شد ،این چالش رو خیلییی دوست دارم ،اینکه یه فرصت برای فکر کردن به خودت پیدا می کنی و این عالیه
برم که به تستام برسم
دعوت می کنم از @Ailin -
پرستو بابایی ممنون از دعوتت
درود
1- اسمم آیلین هست
2-متولد آذر 1384
3-ورزش مورد علاقم والیباله
4-عاشق عدس پلو با سالاد شیرازی هستم
5-دوست دارم ایران رو بگردم و یکجوری به تمام افراد توی مسیرم کمک کنم،دلیل کار هایی که دارم انجام میدم هم همین هست
6-رنگ های مورد علاقم سبز-آبی-زرد هست
7-کودک درونم خیلی فعال هست
8-در عین حال با هرکسی راحت صحبت نمیکنم که در نگاه اول درون گرا بنظر میرسم ولی اگر احساس خوبی با کسی داشته باشم خیلی پر حرفی میکنم(میان گرام)
9-تیپ شخصیتیم intp میزنه (تا حالا دوبار تغییر کرده از 10 سالگی
10-از بین چهار عنصر طبیعت آتش رو انتخاب میکنم
11-تنهایی رو همونقدر دوست دارم که یه جمع شلوغ رو دوست دارم
12-از اواخر نهم با آلا آشنا شدم و دوست داشتم برم رشته ریاضی ولی با سلطان موقاری آشنا شدم و به زیست علاقه پیدا کردم و تجربی هستم
13- از دندون پزشکی خوشم اومده و هدفمه
14-از ارتفاع میترسم
15 -خیلی شوخی میکنم
16 -از آدمای حسود و دروغ گو بدم میاد
17-دوست دارم هر جا میرم یه لبخند به لب آدم ها اضافه کنم(مخصوصا اگر دارن سخت کار میکنن وخسته باشن
18-سه حالت دارم صفر - 50 - 100
19-خیار شور-انبه-نارنگی-ماست-نون پنیر انگور رو دوست دارم(لیست خرید نبودا
20-ترش رو به شیرین ترجیح میدمآشنا نیستم زیاد با بچه ها، دعوت میکنم از Foruhar
-
از ظاهرم شروع میکنم بعد حقایق باطنیمو میگم
۱. اسمم آیلاره ( استعاره از ماه رو ) متولد ۸۵ ام
ترکم و به ترک بودنم خیلی افتخار میکنم
۲.قدم ۱۷۷ سانته شایدم ۱۷۸ ، موهام همیشه خدا پسرونه بوده ، معمولا لباسای پسرونه میپوشم و حالم از روسری و مقنعه و شال بهم میخوره
۳. پر انرژیم و ازم انرژیمثبت میگیری یه خورده خیلی اورثینک میکنم بیشتر مواقع تو فکرم ( گاهی مرز بین واقعیت و خیال رو تشخیص نمیدم ) رنگا ، اشیا ، حتی مولکول های هوا هم باهام حرف میزنن ( چیز میزم نزدم ) اینم بگم که رقاص عالیم
۴. با سلیقه و با نظم نیستم ولی تا مطمئن نشم دستاتو شستی باهات دست نمیدم ( وسواسی هم خودتونید ) تازه هیچ بشری حق نداره بهم دست بزنه حتی مادرم ( اگه به قاشقم یا غذایی که میخورم کسی به غیر خودم دست زده باشه جنگ میشه )
۵. اندازه همتون فیلم و کارتون دیدم یعنی کلا با فیلما بزرگ شدم یادم نمی آد تو بچگی روزی بوده باشه که فیلم ندیده باشم (عاشق شرلوکم یه کوچولو ام اخلاقم شبیه شخصیتشه ) از هر چی کره ایه متنفرم از انیمه ها میترسم و با کره ای ها و ژاپنی ها و چینی ها حال نمیکنم ( نژاد پرستم نیستم )
باطنی
۶. اخلاقای خوبم ( مهربون ( هر وقت خواستی میتونی باهام دردودل کنی من میشنوم ) ، دلسوز، بخشنده( میتونی هر چیزی ازم بخوای من برا دادنش درنگ نمیکنم ) و به شدت فداکارم و شوخ طبعم )
اخلاقای بدم ( پرخاشگر ، شلوغ ، زود جوش میزنم و یه جمله معروف دارم که میگه از چشمم نیوفت ( ازو گوزیمنن سالما )، کینه ایم ( یه جمله هم اینجا ها دارم که میگه ( ابلفظی دای گوزووه باخمارام اگه به هشدارم گوش نده عملیش میکنم ) ، مشت برام بهترین گزینس ، همه چی یادم میمونه حتی بدترین چیزا ، دمدمی مزاجم ، یکم پر توقعم )
۷. با فیزیک زندگی میکنم و اینو مدیون معلم فیزیک دهممم
همیشه ادبیات رو صد میزدم حتی تو سخترین آزمون
و از شیمی و عربی متنفرم
۸. میتونی تو هر کاری بهم اعتماد کنی ادم وفاداریم البته باید بدونی همونقدر که زود دل میبندم زودم دل میکنم
۹. اگه ازت خوشم بیاد خوش به حالت چون بیشتر از خودم دوست خواهم داشت مهم نیست کی هستی ولی اگه ازت بدم بیاد هیچوقت لبخندمو نمیبنی
۱۰. خجالتی ام و توانایی نگاه کردن به چشمای هیچ کسو ندارم حتی مادرم
۱۱. به خدا اعتقاد دارم تا الان هر چی ازش خواست بهم داده
۱۲. مثل این خوناشاما یه رگ زیر چشممه که هیچوقت نمیپوشونمش خیلی تو چش و گنگه ( خوناشاما رو دوست دارم )
۱۳. عاشق خونم ( و هر چیز قرمز دیگه ای مخصوصا اگه مایع باشه ) جیگرم دوست دارم البته خامشو
۱۴. ورزشکارم
کارته ، ژیمناستیک ، شنا ، اسکیت و زیبایی اندام ️کار کردم چند تا مدال هم دارم
۱۵. کتاب دوست دارم مخصوصا علمی تخیلی
۱۶. وقتی بچه بودم از یه ساختمون دو طبقه افتادم و به مدت ۲ ، ۳ دیقه نفس نمیکشیدم ( احتمالا مرده بودن ) یه بارم یه تصادف بد داشتم ولی هنوز زندم نمونه واقعی صد تا جون داره
البته هر روزم از پله های خونمون سقوط میکنم
۱۷. تازه با یکی اشنا شدم که حاضرم هر کاری بکنم تا از دستش ندم (اگه فهمیدی تو صورتم نزن )
۱۸. عاشق تبریزم و دانشگاه علوم پزشکی تبریز تقریبا از ۶ سالگیه که عاشقش شدم ( با فیلم دکتر خوب عاشق پزشکی شدم و تبریزم که بخاطر رفت و آمد زیادمون منو مجذوب خودش کرد )
۱۹ . خانوادمو دوست دارم مخصوصا داداشامو هیچ جایی مثل خونه رفتار نمیکنم رفتارای بیرونم با خونه خیلی متفاوته
۲۰ . خوب اینم اخری اونقدرا هم سخت نبود اخرین فکتم اینه که همیشه دوست داشتم یه قهرمان باشم نمیخوام اسپایدر من باشم و از شهرم محافظت کنم میخوام قهرمان خونوادم ، رفقام ، خودم ، و مهم تر از همه خدای خودم باشم .
مرسی اگه تا تهش خوندی قلب بنفش -
این پست پاک شده!
-
20 حقیقته دوممه ، این اولیشه --> https://forum.alaatv.com/post/2702581
سعی میکنم تکراری نگم...- عاشق ایرانم و دوست دارم بتونم به همه ی شهرای ایران سفر کنم .
- نسبت به سال های قبل چــاق شدم تقصیر کنکوره !
- پارسال میخواستم موهامو بلند بزارم و بتونم ببندمش ، خب الان به هدفم رسیدم !
- استایلم کلا قدیمیه یعنی تیپ دهه 50 ، 60 اینا میزنم !
- آهنگ بیشتر قدیمی گوش میدم . هایده ، حمیرا ، مهستی و...
- عاشق فیلم سریال ، بخصوص اونایی که توش جراحیو اینا داره
سریال Good Doctor ، و فیلم Gods 2014 رو توصیه میکنم . - به پزشکی علاقه مندم !
- از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون میخوام امسال خیلی تلاش کنم و دوست دارم تهران قبول شم ! (البته کی دوست نداره ! )
هنوز 12 تا دیگه مونده ! - آها تیپ شخصیتیم ISFJ هستش .
- پشت کنکوری ام ، امسال اولین و آخرین سال پشت کنکوریم هستش .
- عاشق سریال Friends هستم !
- عاشق کتاب خوندنم ، و همینطور که M.Shajarian گفت اونم وقتی که صفحاتش کاهی طور باشن ! البته درستش کاغذ "بالکی" هستش با کاهی فرق داره.
- عاشق ماشین های کلاسیک .
بسی دشوار است ! - به جای سلام میگم درود
- عاشق قهوم ! اصن نگم براتون ...
- به گل و گیاه علاقه دارم !
- از اسم "اهورا" و "فُروهر" خوشم میاد...
- عاشــــــــــق کرواتم !
- از مهاجرت بدم نمیاد !
- از عینک خوشم میاد .
آخیش... از این عذاب الهی راحت شدم
. مرسی که تا آخرش خوندید
.
خب کیارو دعوت کنم به این عذاب الهی ؟
اگه افتخار بدید :
@PHys
@نویسنده-کوچولو
SARA_
Michael Vey
-
Foruhar
سلام،
20 سالمه و دانشجو ام ...
به فیلم و سریال های خارجی بیشتر از هر تفریح دیگه ای علاقه دارم و تایم آزادم بیشتر سریال میبینم.
ژانر های مورد علاقم:
الف) ترسناک، فانتزی ب) علمی تخیلی ، دلهره آور پ) اکشن
سریال های مورد علاقم که چند بار هم ببینمشون باز تکراری نمیشن:
The Walking Dead / Game of Thrones / Archieve 81 / Dark / AoT
به شخصیت های Rick Grimes و The Hound و Deathstroke و Richard Feynman خیلی علاقه دارم!
همیشه درحال گوش دادن به موزیک هستم فقط هم رپ ... غیر رپ فقط کارهای Billie Eilish رو گوش میدم ...
قبلا خیلی گیم پلی میکردم الان دیگه نه (بعضی روزا CoDM)
به مدرسه و دانشگاه و ... علاقه ندارم و دوست دارم خودم یاد بگیرم تا الان هم توی کلاس درس چیزی یاد نگرفتم!
انجمن مورد علاقم : physicsforums
اساتید این انجمن خیلی در فهم چیزایی که نمی فهمیدم کمکم کردن و همیشه به جواب سوالام رسیدم برای همین سعی میکنم در حد خودم به بقیه توی فهمیدن جواب سوال شون کمک کنم!
به فیزیک و ریاضیات خیلی علاقه دارم. رشته دانشگاهیم هم فیزیک هست.
به برنامه نویسی و هوش مصنوعی علاقه شدیدی دارم و ممکنه رشته تحصیلیم رو حتی عوض کنم.
با غریبه ها تقریبا رسمی صحبت میکنم با دوستام نه ...
بیشتر گوش میدم و کمتر صحبت میکنم برای همین بقیه اغلب فکر میکنن کم حرف یا خجالتی ام که بیشتر مواقع غلطه ...
آدم منظمی نیستم و بیشتر برنامه ریزی هام محقق نمیشه. نسبت به حریم شخصی بیش از حد وسواس دارم. به مهاجرت هم علاقه دارم.ممنون بابت دعوتتون Foruhar
-
https://uupload.ir/view/20facts_17-07-23_22-46-31-967_vztn.mp3/
چالش درست حسابی ۲۰ حقیقت من و یک چالش جالب برای بچه های آلاخونه هم دارم ته ویس
-
۲۰ حقیقت سوم
لتس گو
۱: تازگیا به سطحی از عرفان رسیدم به نام فرقی نداره:/ صبحونه چی میخوری؟ فرقی نداره، کدوم رنگ بهتره؟ فرقی نداره، کی بیام؟ فرقی نداره، کجا؟ فرقی نداره، کی؟فرقی نداره چطور؟ فرقی نداره
۲:دوست دارم بقیه بی دلیل حالمو بپرسن و بهم گوش بدن همونطوری که من سعی میکنم انجامش بدم(حتی کم)
۳: یه مدتیه که به هیچ چیز اعتقاد صددرصدی ندارم اینطوری که نمیدونم چی درسته چی غلط و خیلی طول میکشه تا به اعتقاد کامل برسم درباره ی بعضی هاشون
۴: با کلاس دانشگاه حال نمیکنم یا اونا با من حال نمیکنن نمیدونم یا دوطرفهست️
۵:اکثر روز ها غروب آفتاب رو تماشا میکنم از پنجره اتاقم
۶: اولین نفری که تو دانشگاه دیدم الان بهترین دوستمه(هرچند زوده واسه استفاده ی این اصطلاح)
۷:حوصله ی گیم ندارم کلا چه پی اس باشه چه بازی گوشی(بازی قشنگی بلدین معرفی کنین)
۸:بزرگ شدن سخت و ترسناکه(خودمم میدونم که به مرض بزرگ شدن مبتلا میشم)
۹:همین الان که داشتم ۲۰ حقیقتای جدید رو میخوندم دیدم چقد آدم هس نمیشناسمشون(منشنم کنین تودلی حرف بزنیم)
۱۰: تازگیا یه تئوری تو ذهنم هس که این من الان همزمان همون آدمیه که دو هفته پیش داشت زیر بار امتحان پاره میشد هم همونیه که ممکن بود الان واسه کنکور بخونه هم همونیه که الان میتونست مادر باشه هم میتونست یه معتاد کف خیابون باشه هم یه بازیگر اون ور دنیا، سال پیش قبل کنکورم یه همچین تفکراتی بهم هجوم آورده بود. البته تقصیر کتابخانه نیمه شبم هستا
۱۱: چقد شخصیت های جذاب و کراشی داشتین(مخصوصا یکی تون خدا بودین اصلا🥲)
۱۲:اطلاعات عمومی به شدت پایینی دارم(عین کبکی که سرشو کرده تو برف)
۱۳: میخواستم با رنگ شبنما یه تابلو درخت بکشم و بزنم به دیوار ولی تقریبا منصرف شدم(نظرتونو بگین بگم)
۱۴:دارم با داداشم مدارا میکنم:)
۱۵: چرا اینهمه از کیدراما بدتون میاد؟
۱۶: از کیدراما بیشتر بخاطراین خوشم میاد که روزای مشخص هفته دو قسمت میده(اگه کانال یا اپی میشناسین که اینطوریه واسه فیلمای آمریکایی بگین بهم)
۱۷:دلم میخواد خالهم اینا از تهران بیان بعد با دختر خالهم بازی های تخیلی و پرنسسی عین بچگی هامون رو ادامه بدیم️
۱۸:داداشم وقتی فیلمای بچگی هامو رو میبینه که چقد شاد و شنگول بودم میخواد شاخ دربیاره. درس آدم رو اخمو و تاف میکنه یونو؟
۱۹:تو بعضی بدیهیات هم گیر میکنم گاهی مثلا دست راست و چپمو قاطی میکنم(انگشت شست راستم رد زخم داره قبل گفتن راست و چپ اونو چک میکنم) مثلا خامنه ای و خمینی رو هم قاطی میکنم کدومشون کی بودن
۲۰:میخوام برم تو گروهای ترجمه فیلما ولی دارم منصرف میشم(تشویقم کنین🥲)
@Soniaaa مرسی از دعوت -
۱۸:رو مخ(شاید چون خیلی میدونی و خیلی حق میگی)(همچنین زنجانی ترکی ندونی هستی باید اعدام بشی سر این)
۱۹:برای اطرافیانت آدم با ارزشی هستی چون خیلی میفهمی و.. حس میکنم تو سختی ها درکشون میکنی و بهشون کمک میکنی(بگو که فکته/:)حسی بود که ازت میگرفتم
۲۰:خوش صدا -
این پست پاک شده!