به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
@Matrix
ممنون از دعوتت عزیزم️🩹1-من فاطمه ام و پشت کنکور تجربیم
2-عاشق اهنگ رپ ام و رپر مورد علاقم شایعس
3- ادم بشددت کینه ای هستم و اگ یکی بم بدی کنه یا ناراحتم کنه تا اخر عمرم فراموش نمیکنم و تلافی میکنم
4-عاشق شیرکاکائو ام و اگه یکی بهم شیرکاکائو بده تبدیل ب بهترین رفیقم میشه🥲 تا این دوس دارم
5-رنگ مورد علاقم سیاهه ولی زرد و بنفش هم دوس دارم ( کلا همه رنگا خوشگلن و دوسشون دارم)
6- چند ماه دیگه وارد 20 سالگی میشم و از اینکه دارم بزرگ میشم ناراحتم...
7- هیچ رفیق یا دوستی تو دنیای واقعی ندارم
8- یه ادم درونگرام ولی وقتی دلم گرفته و دیگه نمیتونم چیزیو تحمل کنم یهویی میبینم تبدیل شدم به برونگراترین ادم دنیا
9- از خرید لوازم تحریر لذت میبرم
10- سریال مورد علاقم چشم چران عمارته اما فعلا ولی بخوام کلی بگم بهترین سریالی ک دیدم شکارچی شهر بود
11-اسمون شب رو دوس دارم... همچنین وقتی اسمون پر ستاره باشه و ماه کامل باشه
12-از اینکه مامانم صدام کنه واسه کارای خونه بیزارم و کلا دلم میخاد کسی صدام نکنه و کاریم نداشته باشه
13- درس مورد علاقم شیمیه
14- کاکتوس گیاه مورد علاقمه
15- یه ادم بسی اجتماعیم یعنی میتونم زود ارتباط برقرار کنم و خو بگیرم (یعنی اگه یه غریبه باهام حرف بزنه دست و پامو گم نمیکنم)
16- تایپ شخصیتی ام ISTJ هستش (یعنی قضاوتی-منطقی-شهودی-درونگرا)
17-معمولا ادم شوخ طبیعم
18-کشور مورد علاقم المان و ترکیه هست
19- دوس دارم گویش های ترکی و مشهدی رو یاد بگیر
20-اصالتا لر زبانم ولی لر نیستم ولی همیشه دوست داشتم لر باشم ولی با افتخار فارسم.اولش هیچی یادم نمیومد ولی اخرش همه چی یادم اومد و زود تموم شد
کسیو زیاد نمیشناسم اینجا ولی دعوت میکنم از SiliS
(میدونم ممکنه از قبل 20 حقیقتو گفته باشی ولی چون من منشنت کردم مجبوری دوباره 20تای دیگه بگی🦥) -
@Dr_Eliov
اینبار هم بنویسم میشه 20حقیقت چهارم
ولی باید بنویسم ،یکم باید فک کنم ، شاید تا آخر عمر -
@Matrix چشم فقط مقداری زمان میبره ️
-
خب خب سلام
چیه فکر کردین میخوام حقیقت بگم از خودم؟! نخیر به اندازه کافی منو میشناسین
.
بریم سراغ یه نفری که نیومده از همه ی ریش سفیدای اینجا معروف تر شد
بنا به اصرار های فراوان بنده(الکی) قبول کردن بخشی از وقت گرانبها شون() رو بزارن و ۲۰ حقیقت بنویسن برامون.
ایشون کسی نیس جز:
Sally
.
خب دیگه بخونین از نبودش لذت ببرین(خودت که میدونی خیلی دوست دارم مگه نه؟شوخی کردم)
.
این شما و این سارای دوست داشتنی...
1- mbti : Enfj
2- متولد ۹ تیر ۸۵ ( ۱۶ سالمه )
3- پایه هفتم رو جهشی خوندم و امسال دوازدهمی هستم
4- ایده های عجیب غریب زیادی به ذهنم میرسه ( معمولا راهکارهای جالبی میدم و رهبرم ) و از شوخی های هوشمندانه خوشم میاد ولی بعضی وقت ها به اندازه یه جلبکککک مهربون توی کویر عربستان خنگم.
5- آدم شوخ طبع و پرحرفی هستم
6- وقتی سارای کوچکی بیش نبودم مادرم چندبار من رو پیش روانشناس برد که آیا این بچه پیش فعال است یا خیر ؟ اما جواب یا خیر بود ( مثلا چند بار از تیربرق افتادم )
7-بیشتر دوستام از خودم بزرگترن چون بهم اجازه میدن مثل یه نوزاد زمین بخورم و رشد کنم
8- دوتا دوست صمیمی دارم که الگوهای زندگیم هستن نگین احمدپور،نگین بهرام پور هردو ۵ سال ازم بزرگترن ( خیلی ویژگی های مشترکی دارن ولی تا حالا همدیگه رو ندیدن و همشهری بودیم ) یکی شون دانشجو پزشکی اهوازعه یکی شون روانشناسی تهران میخونه.
9-دوست دارم عاقلانه و بالغانه تر رفتار کنم برای همین پرونده های جنایی و مقاله های علمی زیادی میخونم و سایت های تبادل نظر رو دنبال میکنم
10-معمولا درمورد چیزی جدی نمیشم اما اگه هدفی داشته باشم تمام تلاشم رو میکنم حتی اگه تمام وجودم پر پر بشه .
11- راهنمایی خیلی درس میخوندم برای اینکه بذارن برم تئاتر اما علاقه شدیدی به زیست داشتم و زیست دبیرستان ( تشریحی ) رو همون موقع تموم کردم.
12- کلاس هشتم تئاتر مدرسه شرکت کردم برعکس هم تیمی هام خیلی جدی گرفته بودمش و خیلی تمرین میکردم باختیم اما مربیم ویس صدای من رو برای مربی خودش فرستاد و من تئاتر رو تا قبل از سال 99 ( کرونا)به طور جدی ادامه دادم.
13-همون سالها تونستم تن صداهای مختلفم رو پیدا کنم و تقلید صدا انجام بدم ( همون چیزی که برای بیت باکس نیاز هست )
14- نسبت به همه چیز خوش بینم و از موانع زندگی لذت میبرم حتی برنامه ریزی برای پروژه های قلم چی من رو خیلی هیجان زده میکرد ( امسال بخاطر مشاورم خیلی عقب افتادم و دیگه ادامه ندادم)
15-ایده های زیادی برای مقاله نوشتن دارم اما باید برم دانشگاه ( نه به اصرار خانواده یا برای آزادی چون سواد ندارم )
16-خدارشکر تاحالا رو کسی کراش نزدم ولی فکر میکنم اونقدر پخته نیستم که بتونم راوبط عاطفی و کاریم رو از هم جدا کنم ولی خداییش عشق ؟؟؟؟ ااایییی( kiss=انگار پرنده مادر میخواد به بچه اش غذا بده)
17-انیمه و kdrama رو دوست دارم ولی به چشم استراحت بهشون نگاه میکنم( اجازه نمیدم من رو کنترل کنن من اونا رو کنترل میکنم ) ( معمولا توی pejames party با آندیا و ارغوان تا صبح عرق نعنا میخوریم شجاعت حقیقت بازی میکنیم عرق نعنا میخوریم انیمه میبینیم عرق نعنا میخوریم ویدیو TikTok میگیریم کلا عرق نعنا موود شامپاین میده یونو؟ )
18- یه بار یکی از بچه ها رو فرستادیم گدایی ازش فیلم گرفتیم یا یه بار از پانسیون قلم چی با لباس خونگی ( فقط چند روز پانسیون بودم) رفتیم خجسته ( یه مرکز خرید خیلی خیلی معروف توی مرکز شهر ) کلا دیوونه بازی زیاد درمیاریم.
19-سعی میکنم متواضع باشم ( خاکی ) برای همین گاهی وقت ها دست به خود تخریبی میزنم و آنقدر جوگیر میشم که تا ۷ گلوله تو پام خالی نکنن آروم نمیگگیرم.
20- توی اپلیکیشن های متخلفی فعالیت داشتم ( فیسبوک ،توییتر،اینستاگرام ، کوراو... ) ولی الاخونه رو خیلییییییی دوست دارم و یه جورایی مثل یه خانواده شلوغ میمونیم. -
@Dr_Eliov ممنونم که منو دعوت کردید ،بخاطر این دعوت چنتا ویزیتو کنار لغو کردم
.......................................................................
همانطور که شما منو میشناسید خودم خودمو نمیشناسم (جمله ایهام داره ) به هر حال سعی میکنم 20 واقعیت رو بگم ( حقیقت خیلی حق میشه و ذات هر چیزیه ولی واقعیت یه چیز شناختیه )-
پسری هستم زاده شده در ایران ، متولد تورک ، از خانواده های قدیمی (آخرش میرسیم به حضرت آدم )
-
برخلاف همه تایپ mbti من خنثی هستش و درست در مرز هستم حتی نتایج آزمون هم اینو میگه
یعنی میتونم به راحتی هر تایپ شخصیتی رو به خودم بگیرم ، یه چیز جالبی به نظر میرسه ولی تا به حال کسی مثل خودم ندیدم :-
(البته شخصیت در شرایط متفاوت خود به خود به صورت موقت تغییر میکنه ) -
به شدت موزیک و ریتمیک بودن رو میپسندم
علاقه شدیدی به موج و نوسان دارم ( منطورم درس نیست!)
حتی چنباری اقدام کردم سازی رو ابداع کنم ،فعلا فقط ایده هاش مونده -
هر چیز هنری و عمیق جذبم میکنه و همیشه دنبال کشف الگو ها بودم ، (هر نوع الگویی حتی نظم در بی نظمی)
به نظر من یه ترک روی دیوار (یا بی ارزش تر از این ) هم خاصه و میشه زیباییش رو کشف کرد -
بیشتر زندگی عمرم ؛ علم و و مطالعه و تحقیق و پژوهش (اینجور کارای به ظاهر حوصله سر بر)
تفریح و مشغله من بوده -
حقیقت گرا هستم ، حقیقت به معنای خود حقیقت و حق ،،
-
دوستان و آشنایان معتقدن خیلی مرموز ، پیچیده و دارک هستم
همچنین معتقدن اکثر حرف های منو ساعت ها بعد متوجه میشن
قابل ذکره که معتقدن مجازی خیلی بهتره و سهل الفهم هستم -
تازگیا کشف کردم که هر داده ای رو تحلیل میکنم .
انگا بی اختیار انجام میشه ولی لذت میبرم
مثلا ؛ در حال تماشا یه فیلم جزییات ، نوع فیلم برداری ، خطا های فیلم برداری ، فیلمنامه و... اطلاعات رو بررسی میکنم
یه جورایی هم کمکم شده تا بیشتر درک کنم موفقیت هام وابسته به این چیز هستن :-\ -
حس میکنم باید همگان بیشتر از آنچه میدونن ،بدونند . سطح دانش جامعه جهانی بره بالا یا کلا زیاد بدونن
به همین خاطر چنین زیاد مینویسم به کم دانستن بقیه قانع نیستم -
معلم بودن رو نمی پسندم ولی دوست دارم هر چی بلدمو به بقیه یاد بدم (دلیلش هم واقعیت 9ام)
11.به شدت به مخلوط اثر پروانه و دومینو احترام میزارم و برام الگو بودن ( مفهوم میکس شده اش خیلی کامل و باحاله )
- طبق "از مسیر یاید لذت برد " از همه چیز لذت می برم حتی شکست ، (از بچگی اینطوز بودم قبل اینکه بدونم مسیر چیه )
مثلا توهم و درد تب که فشار عصبی و جانی داره ، با اینک خوشم نمیاد ولی خوشم میاد
به نظرم طعم خوش اومدن ها متفاوته (مجاز از طعم همه حس ها ) مثلا جمله بالا: خوش اومدن در مقابل خوش نیومدن در شرایطی ممکنه که رنگ و طعم متفاوتی داشته باشن و متمایز باشن :-\
-
این واقعیت مربوط به توضیح طعم حس هاست ، یعنی معتقدم کلمات خیلی ناقص هستن ، بزای خیلی از چیز ها صفت و اسم مشخصی نتونستیم بزاریم
حتی چنان ناقصکه هستن که ناقص بودنشون و حسی که دارم رو نتونستم بهتون منتقل کنم
و این دردناکه :-\ -
یه خوبی که دوران کودکی تجربه کردم اینکه اصلا جنسیتی وجود نداشت و همه به یک جنس با خصوصیات متفاوت بودن ، دوستی ها واقعی و از درون بود ،عشق بود
نه اینکه جنس مخالف مطرح باشه و در اثرش حاشیه ها و خواستن ها و دوست داشتن های جنسی و ...(خودتون بهتر میدونید )
همیشه دردناکه وقتی طعم عشق آن دوران یادم میاد
و میبینم نمیشه کاریش کرد و تغییر کردیم
وقتی میبینم که همه همسن و سالا تغییر کردن
هر کاری کنیم عشق پاک بر نمیگرده
مهر بی ریا بر نمیگرده ، خواستن ها فقط برای اینکه با هم باشیم و با هم تجربه کنیم...
بدون اینکه بد نظری بکنیم بدون اینکه دنبال خوشی یکطرفه باشیم بدون اینکه ...
.بگذریم
. -
نشانه چیز های جالبی هستن و اعتقادی بهشون دارم همونطور که به متافیزیک و فیزیک معتقدم
-
گرایش عجیبی به ترکیب کردن و خلق چیز های جدید دارم ، اکثرا عم چیزای خوبی در میان
-
پیرایش و آرایش چیز های خوبی هستن .
منطورم زیبا کردن هر چیز با کاستن و افزودن .
در معنای کلی سازندگی -
به نظرم استعداد خاصی توی هندسه و تجسم دارم (غیر درس)البته نظره
شاید هم ناشی از خلاقیت و رویا باف بودنمه
بخاطر رویا علاقه شدیدی به خواب های خاص دارم -
به نظرم 16 تا واقعیت همشون یه دید با زاویه متفاوت بودن شاید هم زاویه هایی از من ، ولی نه ، زاویه هایی از یک پیام و مفهوم
-
میدونم حتی حوصله نمیکنید دراز نوشتار منو بخونید
یه جاهایی مبهم نوشته شده ،دلیلش کم بودن جا برا شرح دادنه پس ورق ها لازمه ( همه متن اینطوریه )
به هر حال خوشحالم که حال رو در کنار شما هستم و غیره تشکر های دلی ام که نمیتونم بگم ولی وجود دارن
سبک شدم
-
-
سللللااااامم
خب من خیلی زجر کشيدم() این 20 حقیقت يادم بیاد بخاطر همین کاغذ گذاشتم کنارم هر موقع چیزی يادم اومد یادداشت کنم که الان دیدم تعدادش به 20 رسید خوشحال و ذوق مرگ برای گفتن این فکت ها
- فاطمه هستم متولد 22 تیر 83
2.از شهر اصفهان نصف جهان
- عاشق زیست شناسی مخصوصا بخش انسانیش هستم.
4.عاشق تمیز کردن اتاقم هستم (تأکید میکنم فقط اتاق ) کلا تمیز کاری و چیدن کتابا بهم آرامش میده
پ.ن : در حال حاضر میز مطالعم حالت بازار شام رو داره
5.بهشدت مودی ام که از این اخلاقم متنفرم، درصددم که تغییرش بدم.
6.درونگرام، ولی توی کاغذ و یادداشت هام بشدت برونگرام، طوری که ميترسم کسی وارد اتاقم بشه یهو یادداشت هامو ببینه و آبرو و حیثیتم دود بشه بره هوا .
-
قبلا از BTS خوشم نمیومد ولی قسمت شدد که باهاشون آشنا بشم بخش مهم حال خوبای زندگیم همون 7 تا فرشتن
-
تو کل دنیا یه نفرو بیشتر از هر کی بگین دوست دارم.. حاضرم جونمو براش بدم ️... اونم پدربزرگمه (بابای مامانم)
9.ارتباط اجتماعی بشدت ضعیفی دارم ️ تازه با اثرات کنکور بد ترم شده
- تو زمینه نقاشی خیلییییییی بی هنر تشریف دارم یعنی تو راهنمایی دوستم برام نقاشی میکشید منم درعوض براش کادر میکشیدم
پ.ن: الان خودش رفته کانادا برای تحصیل تو رشته نقاشی
11.این jkکنار اسمم مخفف جونگکوک (خواننده جام جهانی 2022) هستش
عضو BTS
پ.ن: برای اینکه یه حقیقت جلو بیوفتم گفتم- از غذا های نونی و آبکی بدم میاد حاضرم از گرسنگی بمیرم ولی نخورم این غذاها رو مثل آبگوشت، تاس کباب، عدسی
13.در حال حاضر هیچ رفیق ندارم ب جز دوست صمیمیم که بعد کنکور نشد ببینمش
14.نوه اول و فرزند اول خانواده هستم
-
اعتماد بنفس فوق العاده پایینی دارم
-
عاشق هدیه دادن ب دیگران
-
بیشتر کارام دقيقه نودیه ️
-
راستی غیر از زیستم عاشق فیزیکم
مخصوصا بحث های نسبیت خاص انیشتن -
در کوکی شاعر معاصر بودم یعنی شعر میگفتم میرفتم انجمن محل اونجا شاعرا جمع میشدن و مثل عصر جدید امتیاز میدادن
پ. ن: هدفم از رفتن اونجا این بود که فقط پشت میکروفون حرف بزنم ولی خداییش شعرام خوب بود و اونام تحسین میکردن ولی نمیدونستن هدف من چیه از این کار -
ترایبوفوبیا دارم، سریع الانتقامم خصوصا از داداشم ، سیدم هستم
راستی دعوت میکنم از
-
fatemeh. jk تینا چرا نمیشه تگت کنمم
-
این پست پاک شده!
-
fatemeh. jk
@m-tina -
fatemeh. jk چشم حتما مرسی از دعوت
-
به نام خدا
سلام به دوستان آلایی عزیزم ... ۲۰ حقیقتتت کی این همه بنویسه
خب خب خب رضادولتشا هستم ( ه نداره ) ۱۸ سالمه و از خطه ی لرستان ( خدا قوت پهلوان ) شهر خرم آباد ...
تا قبل دبیرستان علاقه ای به درس نداشتم ولی به ناچار میخوندم و همیشه دوست داشتم که پزشک بشم ... اما فقط دوست داشتم !
سال دهم که تو باقالیا بودم خلاصه گوشت و پوست بودم سال یازدهم جون گرفتم ️ علاقم به درس و بخصوص زیست و شیمی فراووونه ...صبحا با یکی از این دو درس شروع میکنم
به نظرم شکست ناپذیرم و اراده کنم واس کاری حتما انجامش میدم با وجود اینکه توی این راه زیاد زمین میخورم ولی خیلی زود پا میشم و ادامه میدم ...
روحیه ی پرنشاطی دارم لبخند از لبم نمیفته طرفای مقابلم با دیدن من لبخند به لبشون میاد
با دوستام و خانوادم خیلی خیلی شوخی میکنم ( حد نداره )
از ورزش نگفتممم ... عاشق ورزشم 🥰 نرم خمار میشم ... از ۴ سالگی ورزش میکنم و ۱۰ سال اول ژیمناستیک کار کردم و عضو تیم ملی نونهالان بودم .. به دلایلی تغییر رشته دادم و الان کار میکنم
چی بگممم ! آ اینم بگم لکی و لری میفهمم ولی هیچوقت نتونستم صحبت کنم نگو به من چه ( میتونم اما قبلش باید کلی فکر کنم میخوام چی بگم) با اینکه پدر مادرم باهم با این زبون حرف میزنن ولی من استثنا از آب اومدم یطوری واسم آزاردهندس
همیشه دوست دارم به بقیه کمک کنم از هرلحاظی که تواناییش داشته باشم و دلم نمیاد کسیو از خودم برنجونم سریع عذاب وجدان میگیرم
تازه هشتا شد خدااا
خجالتی بودم و هستم ️ آرزوم اینه که تواناییم به حدی برسه که سخنرانی کنم خیلی دلم میخواد خودمو توی شرایط سخت قرار میدم که به این توانایی دطست پیدا کنم ( محاوره عادی تا دو سه نفرم مشکلی ندارم )
دوستای زیادی ندارم ولی اونایی که دارم خوباشونن ...
به پدر مادرم وابسته ام و دستای مادرم خیلی میبوسم
سال دوازدهم مدرسه نرفتم ( لامصب تموم نمیشه )
عاشق انجمنم ( مخصوصا هر کی یه گزاره آقا متین )
در زمینه هنر هیچ استعدادی ندارم ولی بعد کنکور به زورم شده باید یاد بگیرم خوشم میاد
از تاریخ و ادبیات ( کمتر ) متنفرم ( از موسیقی و آهنگ و ... هم روی خوشی نشون ندادم 🥲)
از دروغ گفتن بدم میاد و به هیچ عنوان غیبت نمیکنم ( کاری به جنبه ی دین و ایمان ... بودنش ندارم ولی معتقدم که زندگی رو تلخ میکنه و از همه بدبین میشم و ازم بدبین میشن)
یه حقیقت دیگه اینه که میدونم دارم خزعبلات میگم ۲۰ تا شه به روم نیارید
استاد موقاری الگوی منه و یبارم شده میبینمش و
ازشون تشکر جانانه میکنم
استقلالی اصیل ( رگم بزنی خون بیرون نمیاد بمولا آبیه نکته رو یادداشت کن به دردت میخوره )
چیزی به ذهنم نمیاد دیگه بیشتر اذیتتون نکنم مرسی که تا اینجا خوندین
ممنونم از دعوت
fatemeh. jk
یا علی خدانگهدار ... -
مرسی ازت رحمان جان Rahman Aa
خب این پنجمین باره که مینویسم
اگه حقیقت تکراری نوشتم ببخشید
فکر کنم رکورددار این تاپیک خودمم
بریم برای جنجالی ترین حقیقتی که میخوام بگم حقیقت شماره ۱ که یه خاطره تلخ و عبرت آمیزی هست
تا حالا خیلی گفتم موقعیتش پیش بیاد تعریف کنم که فکر کنم موقعیت خوبیه الان
1_خب من ۲۹ شهریور سال ۹۹ طی یه حادثهای دست راستم سوخت(نه اونقدر زیاد زیاد ولی خب در نوع خودش بزرگترین سوختگی بود که تجربه کردم) و واقعیتش اینکه دروغ گفتم به همه جز چند نفر.
تو مغازه تعمیرات لوازم جوش و برش کار میکردم بعد غروب همون روز حوصلهم سر رفته بود تنها هم بودم یه مقدار بنزین ریختم رو زمین فندک زدم سوخت تموم شد، بعدش دوباره یه کم از دفعه اول بیشتر ریختم شروع کرد سوختن من اومدم با یه تیکه پارچه بزنم روش اکسیژن رو مثلا ازش بگیرم اون تیکه پارچه گرفت، جنسش هم نایلونی بود. انقدر ترسیده بودم که حد نداشت(کپسول گاز، کپسول اکسیژن، بنزین، اسید، نفت، و خیلی دیگه از مواد اشتعال زا تو مغازه بود) از شدت ترس اومدم پارچه رو برداشتم پرت کردم بیرون از مغازه بعد چون جنسش نایلونی بود چندجای مغازه از جمله روی کپسول اکسیژن چکه کرد، منم پاشدم آب رو باز کردم با دستم آب میریختم روش تا خاموش شد دیدم رو یه سبد پلاستیکی هم ریخته و نمیتونم خاموش کنم که یه رهگذری اومد یه جعبه ای پیدا کرد یکم آب ریخت روش و خاموش شد.
بعد که نشستم تازه دیدم چه به سر دستم اومده شروع کردم باقیمانده نایلون ها رو از دستم کندن که چسبیده بود و همزمان تاول هاش هم میترکید یه بیست دقیقهای نشستم دیدم یه حرارتی مثل آتیش دستمو از مچ به پایین احاطه کرده و نمیتونم بشینم.زنگ زدم اوستام ماجرا رو سربسته گفتم و مغازه رو بستم و رفتم خونه و بعدشم درمانگاه برای پانسمان.فرداش هم رفتیم بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان که عفونت نکنه و دیگه تا یه ماهی درگیرش بودم
.
خب از حقیقت اول گذشتیم برم حقیقت های بعدی
.
2_تازگیا سعی میکنم خودمو قاطی همه چیز نکنم.
.
3_از اولین روزی که هندزفری سیمی رو شناختم تا الان ۵ تا خراب کردم که آخریش حدود یه هفته پیش بود
(از گل نازکتر هم بهشون نمیگم)
.
4_تا حالا با کسی که هم اسم خودم(امیرمسعود) باشه حرف نزدم ولی جدا جدا با(مسعود) و (امیر) های فراوانی ارتباط داشتم
.
5_اون اول که اومدم انجمن شعر آهنگای بردیا و امو بند رو مینوشتم ولی بعضی وقتا باعث سو تفاهم میشد و خودم خواستم که دیجی انجمن باشم چون هم خیلی دوست دارم هم اینکه باعث سوتفاهم نمیشه
.
6_پیرو حقیقت بالا بگم که جدا از همه اینا دوست دارم یه روز دیجی باشم(حتی شده واسه دل خودم آهنگ میکس کنم و لذت ببرم)
.
7_مثل خیلیای دیگه دانشگاه شیراز رو خیلی دوست دارم
.
۸_با اینکه در شرف نزدیک شدن به هجدهمین سال زندگیم هستم ولی هنوز به مقدار خیلی خیلی زیادی کودک درونم بیداره و وقتایی که خونه آقاجونم(بابای مامانم) جمع میشیم میرم با بچه ها بازی
.
۹_یه حقیقتی که رفیقم تو مدرسه درموردم گفت این بود که:
«امیر تو آهنگ گوش نمیدی، آهنگ داره تو رو گوش میده»
.
۱۰_یکی از خصوصیات بدم(از نظر خودم) اینه که خیلی به طرف مقابل فرصت میدم و از یه جایی به بعد که خسته شدم میزنم همه چیزو خراب میکنم
.
۱۱_بنظرم غرور تو زندگی مث نمک غذا میمونه و اگه نباشه خیلی بیمزه پ بیمعنی میشه و اگه زیاد باشه شور میشه و غیر قابل تحمل و اینکه تو موقعیت های مختلف هم باید فرق کنه(مثلا اون میزان نمکی که نمیرو نیاز داره برابر با اون میزان نمکی نیست که قورمه سبزی نیاز داره)
.
۱۲_زیاد راحت نیستم بحث رو با وویس دادن ببرم جلو یعنی اونطوری که میتونم انگشتامو بچرخونم رو صفحه کلید نمیتونم زبونمو بچرخونم و حرف بزنم
.
۱۳_ مامانم یه بار کلاس اول نشست برام املا گفت بقیهشو خودم از رو کتاب رونویسی میکردم.کلاس چهارم یه دو سه باری مامانم دفترامو امضا نکرد و خودم امضا کردم و معلم فهمید و کلی دعوام کرد ولی از روز به بعد بازم رونویسی میکردم فقط امضاها رو مامانم میزد
.
۱۴_پیرو حقیقت قبلی بگم تو این ۱۸ سال اگه ۲۰۰ تا امضا زده باشم تو موقعیت های مختلف عین ۲۰۰ تاش با هم فرق میکنه و نمیتونم یه امضای واحد داشته باشم که در آینده ای نه چندان دور باید این مشکل رو حل کنم
.
۱۵_یچه بودم یه عروسک رو سیسمونیم بود اسمشو گذاشته بودم علی و هنوزم دارمش ولی بابام میگه وقتی خیلی بچه بودم ازش میترسیدم
.
۱۶_یکی از تفریحاتم لگو بازیه
دوتا بسته لگو چند سال پیش خریدم تا حالا هزار جور متفاوت باهاشون ماشین ساختم
.
۱۷_خیلی بازی فکری دارم و تو فامیل کلا به داشتن همچین بازیهایی معروفم و از بچگی خیلی خوشم میومد از اینجور بازیا
.
۱۸_از ۲ سال پیش تا الان خیلی رمان خوندم و خیلی کمک کردن بهم تو فهمیدن یه سری مسائل که توضیح دادنشون بیرون از یه ماجرا چیز خوبی از آب درنمیاد
.
۱۹_به غیر از فوتبال از هیچی دیگه سرد نمیارم(ماشین و موتور و سریال و...)
.
۲۰_تو دنیای واقعی نمیتونم مثل مجازی با آدما راحت ارتباط بگیرم ولی دارم سعی خودمو میکنم که بشه
.
خب تموم شدآخیشششش
ولی اسم من باید تو کتاب رکوردهای انجمن ثبت بشه.فکر نکنم هیشکی مثل من ۵ بار بیست حقیفت نوشته باشه
و در پایان دعوت میکنم از officer k و در حال بارگذاری... و @m-mahdi-kavoosi
دیگه روی منو زمین نندازید، هرکدومتون ننوشتید بیاید بنویسید -
@ABR_DJ
خیلی ممنون بابت منشن️
خیلی خب سلاااااااام...بریم شروع کنیم
۱. متولد ۱۸ بهمن ۸۱
۲.خیلی زیاد تاریخ تولدمو دوس دارم میدونم عجیبه ولی کیف میده که کف دست همه آدما هست
۳. خرم آباد لرستان به دنیا اومدم اما وفتی سه سالم بود اومدیم تهران ساکن شدیم،اما این هیچ تاثیری توی صحبت کردن مامان و بابام(یا حتی خانواده پدریم که اومدن کرج) نداشته و همه شون باهم و با بچه هاشون لری صحبت میکنن،چون معتقدن جز بزرگی از فرهنگمونه و باید بلد باشیم،حتی اگه صحبت کردنش واسهمون سخت باشه( واسه همه بچه ها سختهبه جز نوه های بزرگ که ۲۸و ۲۶ ساله هستن و هم لری رو خوب صحبت میکنن هم فارسی رو️)۴. خیلی خیلی به فیلم و سریال علاقه مندم ...مخصوصا هالیوود...اهل فیلما و سریالای ایرانی نیستم...مگر اینکه خیلی از یه چیزی تعریف کنن یا مثلا بنظرم ارزش دیدن داشته باشه
۵. به جز خود فیلم و سریال موسیقی متن و آهنگ های پحش شدهی توی اونایی که دوس دارم واسهم خیلی مهمه....مثلا محاله یه سریال رو ببینم...خوشم بیاد...موسیقی متنش رو خیلی دوس داشته باشم و تو گوشیم پیدا نشه️
۶. با خانواده فیلم میبینیم...جوری که یکی پون پاشه بره چایی بریزه واسه خودش فیلم رو نگه میداریم وقتی اومد پلی میشه۷. همه شون دوبله دوس دارن من زیرنویس و این بده چون با وسولس دنبال یه دوبله خوب میگردم همیشه️
۸. وقتی بچه بودم کتفم از جا در رفت..فکر کنم ۲ سال بعدشم ترقوهم شکست️...خیلی هم مسخره بود
۹. کتفم تو کوچه در رفت...وفتی دلستم میدوییدم که برم پیش خالهم و بچه هاش...متاسفانه این پام واسه اون پام انگار زیرپایی گرفت️
۱۰. ترقوهم توی پارکینگ شکست..وقتی داشتم سعی میکردم یه حرکت خفن با یه توپ بزنم که از زیر پالم لیز خورد و شپلق افتادم زمین و خورد شدم
۱۱. خیلی درد وحشتناکی داره استخوان شکسته
۱۲. عینکیم و خیلی دوسش دارم عینکمو...از ۶ سالگی
۱۳. از اون بچه ها بودم که واسه دیدن کارتون میچسبید به زیرتلویزیون️
۱۴. این یادم رفته بود ... عااااااااشق انیمیشنم...جوری که روحم شاد میشه باهاش.... از موش سرآشپز و وال ای بگیر تا باب لسفنجی و تام و جری.... از قلعه تحرک حاول تا شهر اشباح ... کلا خوبه دیگه
۱۵. دیگه چی بگم.... آها...چپ دستم و از این ثضیه خوشحالم️
۱۶. بشدت عاشق موسیقی ام...همیشه دوس دارم یه ساز یاد بگیرم ولی هی نمیشه...عین این موسیقیدان ها با هر موسیقی تازهای که میشنوم و با سلیقهم جوره به وجد میام...میدونم اگه اهنگ ها و موسیقی هایک که توی موسیقیکده میزارم رو دیده باشید میفهمید که زیاد به خواننده های ایرانی علاقه مند نیستم یه جز اون چندتاشون..مثل شجریان.معتمدی.چاووشی.حامیم.احمدوند
خیلی موسیقی های خارِنجَکی میپسندم و پلی لیستم تقریبا باب میل هیچ کدوم از اعضای خانواده و فامیل نیست..️
۱۷.خواننده های مورد علاقم تو خارنجکی ها بیلی آیلیش.اَدِل..لانا دل ری .سیا.نرمال دِ کید . سیمل . کُلد پلی . زین . تام اُدل .
اهنگای انگلیسی روسی فرانسوی رو به شدت دوس دارم(عربی های ریتمیک یا اروم هم قشنگه )
تو اهنگام حتی هندی هم پیدا میکنید
ممکنه اصلا خوشم از صدای یه خواننده نیاد ولی بخاطر ضرب آهنگ یا موسیقی جذابش آهنگشو داشته باشم
۱۸.به زبان انگلیسی هم خیلیییی علاقه دلرم....نمیدونم چرا ولی باید ابنو بنویسم که: استاد چیذرررری عشقه🥹
شاعر مورد علاقهم هم کهمولانایِجان
️=)))
۱۹. همیشه سعی میکنم آدم آرومی باشم...تو هیچ بحث تنش زایی شرکت نکنم...همیسه سرم تو کار خودم بوده...ولی بشدت هم شوخطبعم هم از شوخی کردن و بدم نمیاد️
راستی اینم بگم که عاشق رمان های خارجیم مثل جین ایر...دختری که رهایش کردی...بلندی های بادگیر ...برادران کارامازوف(که هنوز وقت نشده بیشتر از ۳ صفحه بخونمش البته️)
۲۰. دوست صمیمی یه دونه دارم و همون یدونه کفایت میکنه واسهم
سعی کردم مختصر باشه و واقعا توی هر گزینه فکر کنم به چیزایی که میخوام بنویسم =))))
-
در حال بارگذاری...replied to AmirBarsam on آخرین ویرایش توسط در حال بارگذاری... انجام شده
@ABR_DJ
ممنون از دعوتت
حقیقت دوممه ولی اصلا نمیدونم چیا بگم
اگه تکراری هم گفتم ببخشید دیگه ️
با توکل به خدا آغاز میکنیم
۱_فرزند سوم خانواده ام و اصن حس خوبی نیست چون همه نسبت بهت بیخیالن
۲_همونجوری که باعث میشم خیلیا از کارام فشار بخورن ، این توله آخری خونواده انتقام همه رو میگیره و منو زیادی حرص میده
۳_با داداشم رابطه خوبی دارم اونقدر صمیمی و راحت نیستم ولی خب رابطمونم خوبه و میدونم تنها فرد مذکریه که میتونم بهش تکیه کنم و اعتماد کنم🤍
۴_ از اقوام مادریم بشدت متنفرم ، بشددددددت و با خونواده پدریم بهتر میتونم ارتباط بگیرم
۴_امسال سومین کنکورمه که میدم ولی از بس داداشم گفته این کنکور ۷۰امی هست خودمم باور کردم ۷۰می هست
۵ از چیزای کیوت میوت خوشم میاد یعنی هر وقت میرم خرید لوازم تحریر یا لوازم آرایشی همه فک میکنن دبستانیم
تازه ششمی هست
۶_ وابسته به خونواده اصلا نیستم مثلا اگه سه چهار ماه خونوادمو نبینم عین خیالمم نیست ولی دل تنگ میشم️
۷_ خواهر زاده هام خط قرمزم هستن
۸_ سه تا رفیق مجازی دارم که برام از همه مهم ترن .
۹_درس مورد علاقم شیمی و زیسته ولی فیزیک هم یکوچولو دوس دارم، ریاضی هم نظری درموردش ندارم نه خوشم میاد نه بدم میاد️
۱۰_ از اینکه دخترا رو ضعیف نشون بدن متنفرم و خوی وحشی گریم از وحشی هم وحشی تر میشه و دیگه هر کاری انجام دادم ، مسیولیتشو به عهده نمیگیرم
۱۱_بعضی کارای مامانم و حرفاش واقعا اذیتم میکنه و باعث میشه زیادی عصبی شم (شاید برای همهتان اتفاق افتاده باشد...)
۱۲_یکی از دوستامو با اسم Arman سیو کردم و همه فک میکنن پسره حتی داداشمم یبار چک کرد پیاماشو (خودمم بودم شک میکردم)
۱۳_با هیچکدوم از دوستای مدرسه ایم در ارتباط نیستم
۱۴_راهنمایی یه اکیپ چهارنفره بودیم که اول اسم هامونو به هم وصل کردیم و اسم گروه شد مظفر
۱۵_از اینکه دو رو باشم متنفرم و آدمایی که دورو هستن رو سعی میکنم رابطمو باهاشون قطع کنم
۱۶_از دروغ متنفرم و اگه یکی بهم دروغ بده برای همیشه از زندگیم پاک میشه️
۱۷_نوشبدنی مورد علاقم داخل تابستون شربت آبلیمو و شربت تخمشربتیوخاکشیر هست و داخل تابستون مقدار نوشیدن شیر کاکائوام کم میشه چون خیلی تشنم میکنه
۱۸_ با ۱۹ سال و ۹کاه هنوز ماشین بلد نیستم
۱۹_ عاشق معلم دوم دبستانم بودم و هنوز دلم میخواد ببینمش🥲
۲۰_ رو هیشکی نهان شیدای نمیزنم خودمم نمیدونم چراتمام شدددددد
صلوات محمدی ختم بفرمایید
دعوت میکنم از @M-tina -
در حال بارگذاری... آخراش غلط تایپی دارم لطفاً ایگنور کنین
-
_Reza_ سلام ممنون از دعوتت
- قبلا گفتم تابستونو دوس دارم ولی الان نظرم عوض شده، هیچی زمستون نمیشه.
- هیچوقت دوس نداشتم این حقیقتو بگم ولی خب متوجه شدم ک آدمی هستم م از بیرون یا ظاهر قوی ب نظر میاد ولی از درون بشدت ضعیف.
- یه دروغ خیلی بدی ب یکی از عزیزانم گفتم ک نمدونم چطور قراره جمش کنم.
- با اعضای خانوادم فقد با خواهرم ک اونم از خودم خیلی کوچکتره رابطه صمیمی دارم و میتونم خیلی باهاش حرف بزنم.
- معمولا وقتی عصبی و ناراحت یا بیحوصلم با کسی حرف نمیزنم و دلم میخاد کسی هم بهم نزدیک نشه چون ممکنه یه چیزی بگم ناراحت بشه و از طرفی بیشتر خودم دوری میکنم تا حدی ک بتونم.
- با وجود اینکه چندین تا عمه و عمو دارم ولی احساس میکنم هیچ عمه و عمویی ندارم و خاله هامو بیشتر از عمه هام دوس دارم. (تازگیا این اتفاق افتاده)
- تو مجازی خودم نیستم.
- کمک ب مردمو اونم از نوع مالیش خیلی دوس دارم.
- ب تئوری های افسانه ای خیلی معتقدم
- دوس دارم دانشگاه ک رفتم اونجا هم ی دانشجوی فعال باشم دقیقا مثه مدرسه.
- گاهی وقتا ب خوددرگیری مزمن دچار میشم اینو دوستای نزدیکم متوجه میشن/:
- حلوای خشک خیلی دوس دارم خیلی.
- متاسفانه یه فرقی ک بین منو خواهرم هس اینه من منتظرم همیشه یه محرکی بیاد منو حرکت بده دستمو بگیره ولی خواهرم اینطوریه ک خودش کاری ک میخاد انجام بده، انجام میده و منتظر کسی نمیمونه واز این بابت همیشه مورد تحسین منه.
- آدمی نیستم ک از خون و اینجور چیزا بترسن ولی آبجیم خیلی از خون میترسه اینم تفاوت دوم.
- و همچنان رنگ مشکیو با رنگای دیگ اعم از قرمز. زرد. سفید ست میکنم
- دختر خجالتیم مطمعنم اینو اکثرا باور نکنن ولی واقعا هستم انقد ک تو مجازی حاضر جوابم و رک و صمیمی حرف میزنم تو حضوری اتفاق نیوفتاده
- ورزش همچنان عشق منه و عاشق ورزشم ولی حیف ک نمتونم ورزشهایی ک دوس دارم برم سمتشون. و خیلی از این بابت حسرت میخورم.
- فک میکنم اگ برم سمت ورزش و هنر موفق ترم تا درس خوندن تو رشته تجربی ولی تو اون دوتا حیطه فعلا کسی حمایت نمیکنه.
- از آدمای حسود بدم میاد.
- اعتقادات و باور هام نسبت به سال های گذشته خیلی فرق کرده متاسفانه.