به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
@ஜஇዢЯஇ مرسیی از دعوتت
ک دعوت سومع فک کنم
امم واقعا ایندفعه خیلی باید فک کنم ببینم چیا مونده ک نگفته باشم
۱)به هر چیزی ک زود عادت میکنم و...
مثلا عادت کردم ی زمانی فققط کلش بازی میکردم اومدن منو ازون بییارن بیرون رفتم سراغ رمان رمان و ترکم دادان فیلم فسلم و ترکم دادن و ... این داستان ادامه دارد
۲)نمیدونم چرا ولییی خیییییییییلی اخلاق خودمو از بچگی تا الان دوسدارم ینی کسی هس اینطور باشه
۳)مهم نیس کی هس مهم اینه ک اشتباه میگه غیر منطقی میحرفه توهین میکنه من باهاش برخورد میکنم و باید ضااایع بشه و... بدون تارف هستم با همهحتی اگ برخلاف عقایدم باشه
۴)شکموووو امولی اصصصن پرخور نیستم خییییلی چیزارم دوسندارم
۵)عادت قبل خابی خیلییی دارم ینی بااید حتی تو تابستون پتو روم باشه حتمااااا و ححتمااا ی بالش زیر پام باشه و...و این خیلییی مضخرفه
۶)مودی یا هررررری هستم ب گفته دیگرانینی از ی چی خوشم بیاد ورزش خوراکی فیلم یا هرچی اونو ولش نمیکنم تا بپره فازم
۷)کلا دوتا گزینه و جود داره برای من یا بعضیا میگن خیلیییییی قیافه شیطونی داری مث خودت یا میگن خیلیییییی قیافت مظلوم برعکس خودت و گول زنندس فک میکنم مظلوم و ارومم
۸)فقط با کسایی ک اخلاقم باهاشون بگیره و مدلم باشن زوود دوست میشم ولی اگ ی جمعی باشه ک اینجور نباشن خیلی منزوی میشم
۹)نمیدونم اینو گفتم یا نه تو قبلیاولی چون یهو یادم اومد میگم بازعاشق حیونام مخصوووصااا سگ
۱۰)کلمه من دراوردی زیاد دارم
۱۱)مستقلی هستم ک مستقل نیستمتوضیح فلسفی داره
۱۲)خیلیییییی از جاااهای فرهنگمون غلط و اشتباااهه و خیلیی سعی دارم درستش کنم
۱۳)ب قول بابام تو هر کاری ک انجام میدم این ضرب المثل و میگ مصداق خودم""یا ازین ور بوم میوفتم یا ازون ور بوم""
۱۴)بسیییییییییی تنبل و خوش گزرون
۱۵)ی چیزاییی و خیلییی زود فراموش پیکنم ی چیزایی خیلی یادم میومونه صرفا ک اون چیزا چ با اهمیت باشن چ بی اهمیت خودمم نمیدونم مغزم ب چ اساسی فراموش میکنه یا نگه میداره و چراااا
۱۶)دوستای خل و چللللل زیاااد دارم مثل خودم ک دسته ایشون دارن یکم ادم میشن و من نمیخاااام اینجور بشنن
۱۷)تو فامیل کسی هم سنم نیس ولی با عمه هام و مامانجون بسییییییی رفیقمخیلی دوسشون میدارم
۱۸)همیشهههه ی عالم خوراکی زخیره تو کمد نگه میدارم ک یواشکی یاا خسته شدم بخورمولی اخرش چن روزه تموم میشه این همونی بود ک گفتم شکمو ام
۱۹)فیلم دووف دوفی تفنگی بزن بزنی وحشتناکی دوووستتتولی عاشقانه و ابکی اصصصن ندوست
۲۰)و اخریشششش : اهای همه کسایی ک باهاتون اینجا هستم و میحررررفم خیلی خوب و باهالین و ..بووص بکلتوناخیییش تموم شد
راستییییییی این اسکلتم خیلییی دوست دارم همهوجا تو دفتر پای تخته همه میکشمش ی جورایی نمادمه -
zzz r کسی و منشن نکردم یادم رف
مهی جون اسمت شبیه مخففمه
هلنا کارگر بیاو
Abnormal همزاد دوباره بیا
دریا دریایی Fragile
Miss.Joker nafas.m
AMH RAMIN1380
Fragile bad girl
Bitsy @amir_hmyf
Mono amirh_hmyf
mahla bpz دیگ واقعاااا خسته شدم از تگ میدونم خیلیارو تگ نکردم ببخشید خودتون -
سلااام به همگی ...
من فاطمه هستم....دوستام منو فوژان صدا میکنن
دلیل این که این اسم رو دارم به خاطر صدام هست
تنبلم
زرنگم
ریاضی رو خیلی دوس دارم
از شیمی متنفرم..هم دوستش دارم
دوستان زیادی دارم
دوستان من کمی خاص هستند..چون ایرانی نیستند
دلم میخواد کسی رو داشته باشم که هی بزنمش یا لپاش رو بکشم
از پسرا متنفرم
دیگه چیزی یادم نمیاد
بیشتری ها که در اینجا هستن فک میکنن من چینیم
گربه هم خیلی دوست دارم
پیانو هم میزنم
از نظر دوستام من بدجنس ترین و اعصاب خورد کن ترین ادم روی زمینم
اسم دوستام رو مینویسم فضا پیما......حراف.....مزاحم همیشگی و... -
این پست پاک شده!
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to امیررضا فلاح نژاد on آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
zzz r فک کنم همه رو دعوت زدی نمیدونم برا بار چهارم باید بگم یا ن
بزا ببینم چی یادم میاد...-
از نظر ادما بداخلاقم
-
البته مهربونم
-
قانونمند نیسم
-
انگیزم برا دررس خیلیههه
-
میدونم عاف شدم ولی یهو ان شدم و گفتم بزا ۲۰ حقیقت و بگم و باز عاف میشم
-
سعی کنید همیشه حد و مرز باهام رعایت کنید
-
شد هشتمین حقیقت
-
ایزی ایزی تامام تامام
دعوت مینمایم از تمامی دانش اموزان الایی
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام به همه
به دعوت یک دوست که قبلا دعوت ام کرده بود ولی الان دیدمش اومدم
خیلی ازشون معذرت میخام که زود تر نیومدم(البته قبلا یه بار اومده بودم)- متولد دی ماه
*آدمی خجالتی در این حال خیلی پر رو!!
*وقتی چیزی رو که نباید بدونم رو میفهمم، وانمود میکنم که نمیدونم
*عاشق هوای سرد پاییز و زمستون
*کار هایی که همیشه دوس دارم انجام بدم اینکه ساعت ها بشینم و فکر کنم ، فقط فکر کنم!!
*یکم زیادی بیخالم ! (که خیلی بده!!)
*عاشق خوابیدن !(کاش میشد ازم امتحان خواب بگیرن!!)
*آدم ها رو معمولا با خط فکری اخلاقشون میسنجم
*به شدت از دروغ گویی متنفرم
*وقتی با یکی دوست صمیمی باشم از این که بگه «به تو چه!!» به شدت متنفرم
*عاشق فیزیک و ریاضی
*دوستدار کامپیوتر بازی
*بسیار شکموووو!! - خیلی توی کلاس ها به بچه کمک میکنم. یه بار یادم میاد که توی کلاس من به عنوان مراقب بودم خودم به نصف بچه های کلاس جواب رو رسوندم
*از دیدگاه هر کس من یه جورم! - سعی میکنم کسی ازم ناراحت نشه
*نمیدونم چرا ولی همه میگن خیلی ساکتی!!
*آلا رو خیلی دوست دارم
*چند تا از کسانی که بهترین دوستانم بودند ، توی اینجا با آنها آشنا شدم
*یکی از کاربران اینجا بهم یه لطف خیلی بزرگ کرد که هر چقدر از ایشون تشکر کنم،کافی نیست. فقط میتونم براشون دعا کنم . همین
- متولد دی ماه
-
@دوست-بد در چالش 20 حقیقت گفته است:
سلام به همه
خیلی ازشون معذرت میخام که زود تر نیومدم(البته قبلا یه بار اومده بودم)- متولد دی ماه
*کار هایی که همیشه دوس دارم انجام بدم اینکه ساعت ها بشینم و فکر کنم ، فقط فکر کنم!!
*عاشق فیزیک و ریاضی
*دوستدار کامپیوتر بازی
*بسیار شکموووو!! - خیلی توی کلاس ها به بچه کمک میکنم. یه بار یادم میاد که توی کلاس من به عنوان مراقب بودم خودم به نصف بچه های کلاس جواب رو رسوندم
*آلا رو خیلی دوست دارم
*یکی از کاربران اینجا بهم یه لطف خیلی بزرگ کرد که هر چقدر از ایشون تشکر کنم،کافی نیست. فقط میتونم براشون دعا کنم . همین
سلام..حالا اگه به بچه ها دوس دارید خییلی کمک کنید این ایدی دوست بد چی میگه؟
- متولد دی ماه
-
@R-Nil-par بیا تودلی اینجا اسپم نده
-
@دوست-بد در چالش 20 حقیقت گفته است:
سلام به همه
*عاشق فیزیک و ریاضی
*دوستدار کامپیوتر بازی
*آلا رو خیلی دوست دارم
یادم رفته بود دعوت کنم!!
دعوت میکنم از @R-Nil-par ZDM - متولد دی ماه
-
بسم الله الرحمن الرحیم
سلاممم من باز اومدم با سومین دور بیست حقیقت
اول اینکه قرار نبود دیگه تا قبل کنکور پست غیر درسی بزارم ولی خب چون منشن کردن اومدیم.
@دوست-بد ممنون از دعوتتون جناب.
+اومدم برم از اینجا نشد ولی کنترل شده میام.
+سعی میکنم تو همه ی کارام شفاف و کریستالی عمل کنم چه توی فکر کردن چه توی هدف گذاری و چه توی رفتارام کلا سعی میکنم ادم شفافی باشم و از مرموز بازی خوشم نمیاد.
+نمی دونستم ولی جدیدا فهمیدم خیلی راحت ایسگا میشم.
m.hmt ایشون میدونن چی میگم
+از این جینگول پینگول های دخترونه خیلی خوشم نمیاد.
+همه اقوام ایرانی علی الخصوص قوم ترک کشورم رو خیلی خیلی دوست دارم .
+پیرو حقیقت بالا دوست دارم زبون ترکی یاد بگیرم و در اسرع وقت این کارو انجام میدم.
+کلا در حال یخ زدنم.
+از بحث کردن پیرامون هیچ زمینه ای خوشم نمیاد.
+اموجی پر کاربرد این روزام.
+طی چند وقت اخیر یه سری ادم ها سر راهم قرار گرفتن که مطمعنم از خدا اون ها رو سر راهم قرار داده .
+و اما مهم ترین حقیقت
ZDM === m.hmt
البته هیچ کدوم فیک نیستما فقط یه نسخه دیگه از همیم.
+میگن مهربونم ولی مهربونی از خودشونه بخدا.
+با اطرافیان زود ارتباط میگیرم ولی دیر اعتماد میکنم و شایدم در برخی موارد هیچ وقت
+کتابای مورد علاقم ( پیشنهاد میکنم حتما بخونیدشون ) : سقای اب و ادب / جین ایر / غرور و تعصب / دنیای سوفی
+یکی از چیزایی که این روزا حالمو میتونه خوب کنه اینه که به دیگران کمک کنم.
+خب دخترم دیگه طبیعتا عاشق رنگ صورتی
+یه زمانی جزوه های رنگی رنگی و گوگولی منگولی مینوشتم ولی الان فقط سه رنگ زیبای ابی و مشکی و قرمز
+روی آداب معاشرت اجتماعی خیلی خیلیییی حساسم.
+آسم کودکانه داشتم که اثراتش هنوز به صورت آلرژی باقی مونده.
+و اما دوست دارم اخرین حقیقت هم یه بیت زیبای جناب حافظ باشه
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک...
دعوت میکنم از خود عزیزم که بیاد و بیست حقیقتشو بنویسه
m.hmt -
بسم رب عشق
سلامی به گرمی نگاهم (خودشیفتگی از نوع کاپی طور )
دومین دعوت از طرف خود عزیزم ZDM (اخه مگه میشه دعوتشو رد کرد؟ )
خود جان میگه بنویسم:من یک عدد جذاب لنتی هستم سنتر اف اتنشن (اقا اصلا تقصیر کاپی نیست تو باعث خودشیفتگیم شدی )
راستی خود جان قرار بود لقبت مِفی باشه هااا زرنگی کردی شد خودجان {از پشت صحنه اشاره زدن پس لقب موشکولو چی شد ؟ }
( سر ملتو درد نیاریم برم دومین سری حقیقتا رو بگم )
اخه بخوام حقیقت بگم 15 تاش مثل ماله ZDM میشه (سعی میکنم چیزای دیگه بنوسم )+خب من یه دختر دم دمی مزاجم #جودی دمدمی (کتاباشو یادتونه؟ )
متغیر و غیرقابل پیشبینی (شاید)+متولد 29/11/81 یه روز بارونی
+عینکیم و با عینک ماجراها دارم (ZDM )
+دختر ارشد بابا و محبوب ترین نوه هر دو خانواده (خودشیفتگیه؟؟؟ نه بابا راست میگمااا )
+منظم و به طرز شدیدی روی اتاقم و وسایلم حساسم ( کسی حق نداره به تخت و میزم نزدیک بشه در غیر این صورت با خشم اژدها رو به رو میشه ) و هر کس منو بیرون میبینه اصلا فکر نمیکنه اتاقم دخترونه و رنگارنگ باشه (اخه خیلی سرد و مشکیم )
+با افتخار چادر رو انتخاب کردم و ناحله ام (دلداده متحول )
+عاشق تنهاییم (شنیدم که بلا خیزد زِ تنها پس به تنهایی نمودم خو) ( اینکه تنهایی میرم و میام یا تنها خونه میمونم برام لذت بخشه و اذیتم نمیکنه )
چه دارد فرق تنهایی و تنهایی که هر دو حرفِ تن دارد؟؟؟+مستقل و عاشق استقلال ( ایهام تناسب داره ؟ نه نه قوتبالی نیستم ولی رنگ ابی رو دوست دارم )
+نود درصد اوقات توی اتاقمم (حتی وقتی که خونه تنهام از اتاقم به ندرت میرم بیرون و اتاق کوچولوم بهم ارامش میده)
+صفات مغرور/ لوس/ لجباز/ خشن/ بی احساس/ یه دنده/ سنگدل/ راحت طلب/و... رو میتونید بهم نسبت بدید. (جرات داری بهم بگو )
+درون و بیرون متفاوتی دارم و هیچ کس ازم سر در نمیاره حتی خودم...
+ورزش رزمی دوست دارم. عاشق وشوو بودم اما به دلایلی نتونستم ادامه بدم...
+دلم تنگه
+دارای حس مالکیت به داشته ها و خواسته هام
+شکلات تلخ خورِ قهوه دوست (شوکولات میخااام)
+بیزار از قضاوت شدن ( و کردن )
+با توجه به طبعم و مزاجم که قبلا گفتم بقیه خصوصیاتمو بخونین دیگهههه #خسته
سخت تر از نوشتن حقیقت تگ کردنه
خب من @ رو توی یه تاپیک میزنم هر کیو اورد تگ میکنمamirh_hmyf miss.besharati M.ba78 اکالیپتوس romisa Nili Dr.Aryan Hoorieh sh Z.H.Z M Tg @haniehno Hhh Hh Mah R Mahdieh Soleimany nafas.m Doyle Brice Fragile Mono sandiiii Bitsy Bio jahad.20 uu
خودش زیاد اومد ، من نبودم
سهم زهرا رو هم من تگ کردم اصلا -
سلام به همه ی دوستای الاییم
اول اینکه الان اولین بارمه در همچین تایپیک هایی شرکت میکنم و وقتی منشن شدم خیلی تعجب کردم خیلیا اینجا منو نمیشناسن یا اینکه بد میشناسن متاسفانه دوست دارم از این فرصت باحال خوب استفاده کنمولی نمیدونم چی بگم دیگه به بزرگواری خودتون ببخشین دوستان️۱️دختر شوخ طبع و خون گرمی ام و روابط اجتماعی خوبی میتونم برقرار کنم با بقیه اما خب در مواقعی هم نع...!!!
۲ دوست زیاد دارم اما رفیق به تعداد اندک
۳ یکم طول میکشه کسیو خعلیییی دوست داشته باشم اما برا بعضیا برقرار نیست و یهو میرن تو دلم لونه میکنن طوری که اگه بهم بدی هم کنن اشکم درمیاد اما بازم دوستشون دارم
۴ رفیق باز نیستم اما رفقای خوبی دارم )=> منظور از رفیق بازی رفتن بیرون زیاد با دوستامو رفت و آمد به خونه دوست و ایناس)
♡۵♡ نمیدونم متاسفانه یا خوش بختانه آدما زود از چشمم میوفتن و وقتی دلم بشکنه دیگ مثل اول نمیشم باهاشون حتی اگه قبلش حاضر بودم جونمم واسش فدا کنم
۶ از دروغ خیلی بدم میاد)خو همه بدشون میاد کیه که خوشش بیاد اصن) نه من یجور شدید تر بدم میاد ینی اینکه از دوستام دروغ بشنوم دیگه خدا رو هم بیاره رو زمین حرفاش باورم نمیشه
🤎۷🤎 تو مدرسه همه فکر میکردن خعلیییی بچه مثبتم و نمیتونن باهام راحت باشن اما زیر اون قیافه مظلوم و مثبت یه دخمل شیطون در کمین بود که حتی فکرشم نمیکردن بعضی اذیتا زیر سر من باشه بعدنا پی بردند و چه شیطونیایی که باهم نداشتیم یادش بخیر
۸ با اینکه اذیت میکردم ولی خب نمیدونم یا خیلی زیرزیرکانه بود یا بقیه فکر نمیکردن زیر سر من باشه بخاطر همین انضباطم همیشه ۲۰ بود
۹ از خودشیرینا به شدددددت متنفر بودم و هستم و خواهم بود و حااااااااالممممم بد میشه وقتی یکی خودشیرینی میکنه و ازش متنفر میشم
۱۰دختر لج بازی ام و اگه یکی سر لجم بشینه خیلی بد میبینه ینی تا طرفو داغون نکنم و تسلیم نکنم سرجام نمیشینم
۱۱ قهر کردنو بلد نیستم و ۹۹ درصد مواقع با کسی قهر نمیکنم و سریع میبخشمش اما اون ۱ درصد مواقع هم یجوری قهر میکنم که پدرش درمیاد چون دیگ نه صحبت میکنم باهاش نه حتی نگاه بهش میندازم حتی اگه تو مسیر نگاهم باشه یجوری نگاه میکنم که اون از کادر خارج شه(در مواقعی که دلم خیلی شکسته ازش)
۱۲ شاد بودنو دوست دارم دختر دپرسی نیستم و آدمای شاد رو هم خیلی دوست دارم باهاشون معاشرت کنم
۱۳ باید خیلییی صمیمی باشی که حال بد واقعی منو ببینی وگرنه حتی حالم داغونم باشه یکی ازم بپرسه میگم خوبم
۱۴ میگن آدم تو داری ام خیلی چیزیو بروز نمیدم
۱۵ آدم پرویی ام هستم ولی واقعا دست خودم نیست و یکی از اصلی ترین اخلاقام همینه ولی دوستش دارم چون حرفمو راحت میزنم و دیگ لازم نیس پیش بقیه هزار جور غیبت و داستان بگم
۱۶ عاشق بستنی ام خصوصا تو زمستون اونی ام که حاضره تو زمستون با من بستنی بخوره و زیر بارون وایسه یا بدوعه رو خیلی دوست دارم که البته نیست همچین پایه ای در دسترس ولی خودمو عشقه تکی میرم بستنی️️
۱۷ قدم به نسبت بلنده و اندامم لاغره و ژن قوی موی بور رو دارم
۱۸ از گل و گیاه خیلی خوشم میاد و اگه یه برگ گلام جدا شه یا زرد شه خعلیییی غصممیگیره
️۱۹️ رفاقت رو به رقابت ترجیح نمیدم و سعی میکنم به رفیقم دروغ نگم کلا دختر دروغگویی نیستم ولی همه چیزو هم نمیریزم رو دایره برا همه ینی یچیزایی هست که فقط پیش خودمه
️۲۰️ از فصل پاییز و عشق و عاشقی و جلف بازیو لاو ترکوندن و خیال بافی های چرت و ته خط بودنو لات و الوات بازی و لوس بازی واسه غریبه و اشوه های خرکی و آرایش جلف + معلمای ادبیات هم اصلاااااااااااااااا خوشمممممممممم نمیاااااااااد
خب الحمدالله تموم شد
دعوت میکنم از....
مهشید غضنفرآبادی AHP Fragile
سارا بهنام Amin Mojarradi
Infinitie. A in Nazanin A -
سلام ب تمام بروبچ!
یکی از بروبچ منش کرد ترغیب شدم شرکت کنم MTG1-بی نهایت لجبازم و کلا حرف حرفِ منه (اگ ی جا گفتم تو خوبی بدون حوصلت ندارم )
2-غرور دارم اما ن هرجا و با هرکی .(هرکسی ک باهام یکم برخورد کرده گفته :اولش فک میکردم خیلی مغروری ولی الان میبینم ن پایه ای و خاکی )
3-از بی نظمی متنفرم وقتی میگم ساعت 3 یعنی ساعت3 دیر کنی دیگ میفهمم ب من نمیخوری
4-حرف الکی نمیزنم (حرفی بزنم پاش وایمیستم)
5_عاشق ریسکم و کارای خطری و هیجانی (از دیوار کج و راست و اجری و خشتی بالا میرم)
6-شاید منو ببینین بگین عجب ادم شادیه خوش ب حال این همیشه دردام و تو خودم میریزم و لبخند همیشه هست ...
7- هیچکس نمیتونه اونقدر ادعا کنه ک منو میشناسه وکارام قابل پیش بینی نیست
8-وابسته نمیشم و هر زمان ک اراده کنم از هرچیزی دل میکنم !
9-خجالت سرم نمیشه...
10- شکموام ولی خب وزنم ایده اله
11-اهل ورزشم و شیفته ی فوتبال و صد البته استقلال
12-باهرکسی کری ورزشی نمیخونم
13-از کسی خوشم نیاد دیگ نمیاد حالا هرکی میخاد باشه
14-اگ قرار بشه با کسی دوست شم ب روابطش و اینکه کیه و فلان توجه نمیکنم فقط شخصیت ک مهمه باهاش احساس راحتی کنم یا ن
15-ترس واسم معنایی نداره
16-عاشق رنگ مشکیم
17-نظر کسی برام مهم نیست
18-نمیگم از ارایش بی زارم ولی خب اینکه ارایش کنم و برم تو خیابون و اصلا دوس ندارم
19-پای اعتقاداتم میمونم حتی اگ سرم بره بحث سر اعتقادم بشه برام مهم نیست کی جلومه و کجام وسط خطر باشمم حرفمو میزنم اونم ن اروم باصدای بلند
20-ب جاش شوخی میکنم ب جاش جدی میشم (وقتی جدیم فک نکن با شوخی میتونی فازمو عوض کنی چون بد میخوره تو پرت)ازکسی دعوت نمیکنم !
-
این پست پاک شده!
-
مرسی از دعوتتون
m.hmt
***M*** TG نتونسم تگ کنم
خب فک کنم بار چهارمه دعوت و میگماول خودم معرفی کنم من مهسای انجمنم ^مدیونید فک کنید مافیا بازی میکنم^
اولین باره پشت کنکوری بودن و تجربه میکنم ولی خدایی بدم نی همیشه ازش هراس داشتم فهمیدم اشتباه میکردم
ب حس ششم(منظورم حسیه ک تو وجودمه) خیلی باور دارم خیلی از موضوعات و قبل از اتفاق افتادتشون حس میکنم!
عادم جدی هستم خب این از کم حس بودن و تقریبا بی حس بودنم نشات میگیره!
عادم رکی هستم تقریبا ۹۹ درصد حرفای رکم و با کنایه میگم ک طرف اگ حالیش باشه ناراحت میشه ولی خو اکثرا نمیگیرن چون واضح نمیگم
نسبت ب قبل عوض شدم درس خیلی برام مهم شده!
بهترین رفیق و همدمم Doyle شاید فک کنین مجازیه!
اما رفیق و همدم واقعیمه!بهترین خواهر دنیام Mono مهربون خودمه
تازه شد ده تا شب خو طول میشکه
رابطم محدوده ب ادمایی ک برام خاصن(فقد توی انجمن ن کل زندگیم) بدی رفتارمم اینه خیلی خیلی سخت با ادمای جدید میتونم رابطه برقرار کنم و سخت اعتماد میکنم
تا جایی ک ازم بر اومده حتی بیشتر سعی کردم از مشکلات اطرافیانم کم کنم! نمیتونم ببینم مشکلی دارن و من کاری نکنم
از ی سری رفتارا و ادما بدم میاد ولی خب هیچوقت متوجه نمیشن چون همیطور ک همه برای من مهم نیستن منم برای همه مهم نیسم و قالبا احساستم و بروز نمیدم
تعداد این انگشتای استیکرام شد ۱۴حاجی ت هم جای من بودی چرت و پرت میگفتی باور کن!
از درس خوندن لذت میبرم همه درسارو دوس دارم
عاشق بازی مافیام فقد منتظرم کنکورم تموم شه
برام پسر و دختر فرق ندارن مخصوصاا تو مجازی وقتی حرف میزنم ب ایدی دقت نمیکنم مگر موقع استیکر فرستادن چون ی چی مث قلب فرستادن! از نظر من ک مهم نی ولی برداشت های بدی میشه داشت ازش (گرچه برداشت بقیه هم مهم نیس)
..شمارش یادم رف میدونین شمردنم حال میخواد
...از ادمای مغرور خیلییی خوشم میاد از ادمایی ک برا خودشون حریم قائلا
....از هیچکدوم از ادمای زندگیم توقع ندارم و این باعث شده اسیبی نبینم تو زندگیم!
.....این بیست و یکمی عاشق همتونم عاشق انجمنم هوای خودتون و خوبیاتونوداشته باشید
-
Fragile
با تچکرات فروان از عشق دلم Fragile و خانم m.hmt
با قدرت میریم برای بیستای سوم
1.عاشق خوانندگیم و از اونجایی ک در موازین اسلام نیس دنبالش نرفتم
۲.دوس دارم با همه دوس باشم و کسی و از دس خودم ناراحت نکنم اگه کردم لابد حقش بوده
۳.به ظاهر ادم بشدت شادیم و به باطن... بازم ادم بشدت شادیم
Bitsy ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم
۴.روزایی و پشت سر گذاشتم که هیچ وقت فکر نمیکردم تموم شن و علت اون خوشحال بودن همیشگی اینه ک هیچ چیز اندازه اون روزا نمیتونه اذیتم کنه و این جای شادی داره
۵.بچه که بودم دوس داشتم فضانورد شم (الانم دوس دارم)
بعد تصمیم گرفتم هوشبری بخونم بعد پرستاری بعد خانوم دکتر شم و الان که در خدمتتونم دوس دارم داروساز شم
۶.همه زندگیمو توی کنکور نمیبینم و برام یه گزینس تا هدف و خب خیلی برنامه های دیگه برای زندگیم دارم
۷.عاشق شهربازی و لاک و پفکم یکی بخاد ته عشقشو بهم نشون بده این سه مورد و بهم بده کافیه
۸.حس شیشم بشددددددددددددت قوی و وقتی بگم فلان اتفاق میوفته واقعن میشه فقد نمیدونم کی میمیرم
۹.جدای از مامان بابام دونفرن که واقعن واقعن عاشقانه میپرستمشون و حال و هوای اینروز هامو مدیونشونم Fragile و Bitsy
۱۰.از ادمایی که میخان ثابت کنن خوبن بدم میاد کسی ک خوب باشه نیاز به ثابت کردن نداره
۱۱.ادم مهربونی هسم ولی احساسی ن! البته به غیر از خانوادم و رفیقام با بقیه احساسی برخورد نمیکنم
۱۲.نظر شخصی که بشدت روش پایبندم اینه که نظر هیچکس برام مهم نیس غیر از استثنا های بالا چون چه فرقی میکنه کسی که تا دوروز دیگ تورو یادشم نیس چه فکری درموردت میکنه؟
۱۳.در حال حاظر ته تفریحم شده بازی مافیا و حرف زدن با مهسا
۱۴.از ادمای رُک خوشم میاد اما رُک با بیشعور فرق داره
۱۵. یکی از بزرگترین دغدغه هام بچه های کارن و امید دارم خودم روزی ی کاری براشون بکنم
۱۶.ادم خوش قولی هسم هرچند بعضیا رو قولشون نمونن ولی من هنوزم پایبندم
۱۷.در بعضی موارد غرورم ارجیعت داره و همیشه هم پشیمون میشم اما چه میشه کرد
خب دیگ جدی جدی ته کشید
این داستان ادمه دارد...
Bitsy
Doyle
Bio