هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام دوستان..........
یه چیزی کشف کردم....!
اینکه میگن لطفا آیندتون رو ایمجینگ کنیدا...........این صراحتا من احساس میکنم در قران امده -
سلام دوستان..........
یه چیزی کشف کردم....!
اینکه میگن لطفا آیندتون رو ایمجینگ کنیدا...........این صراحتا من احساس میکنم در قران امدهnafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام دوستان..........
یه چیزی کشف کردم....!
اینکه میگن لطفا آیندتون رو ایمجینگ کنیدا...........این صراحتا من احساس میکنم در قران امدهبرمیگرده به همون فکر انسان ...و قدرت فکر هم اومده تو ایاتی ک میشه برداشت کرد
-
به اینصورت که در قران یکسره از بهشت و جهنم حرف میزنه و یکسره میفرمایند که افلا تعقلون؟؟؟
بعد یکی هم میگفت اکثرهم لایعقلون....یا اینکه لایعلمون.....
من قبلا خوندنی احساس میکردم خداوند تهدید میکنه اعوذ باالله ....درحالی که به این نتیجه رسیدم که خداوند یک سری قوانین رو گذاشته ......بعد یکسره بهمون گفته ایمجینگ کنید...........ما وقتی میخوایم ایمجینگ کنیم میگن ریزه کاری هارو مشخص کن بعد ریز به ریز زندگیتو بر اساس ان ذهنیات برنامه ریزی کن در واقع همونی هست که خداوند فرمونده فمن یعمل مثقال ذره خیر یزه فمن یعمل............ -
اینکه میگه اکثرهم لا یعقلون راست میگه خیییلی کم افرادی هستند که ایمجینگ میکنن بقیه رو هوان.....یعنی یه دید کلی دارن مثلا اینکه همه میخوان دکتر شن....حالا اینکه چطور دکتری چجور شخصیتی چجور سوادی چجور رفتاری داشته باشند رو کم تصور میکنند یا هم اگر تصور کنن مطابق اون عمل نمیکنن.............درکل جالبه به نظرم
-
به اینصورت که در قران یکسره از بهشت و جهنم حرف میزنه و یکسره میفرمایند که افلا تعقلون؟؟؟
من قبلا خوندنی احساس میکردم خداوند تهدید میکنه اعوذ باالله ....درحالی که به این نتیجه رسیدم که خداوند یک سری قوانین رو گذاشته ......بعد یکسره بهمون گفته ایمجینگ کنید...........ما وقتی میخوایم ایمجینگ کنیم میگن ریزه کاری هارو مشخص کن بعد ریز به ریز زندگیتو بر اساس ان ذهنیات برنامه ریزی کن در واقع همونی هست که خداوند فرمونده فمن یعمل مثقال ذره خیر یزه فمن یعمل............nafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من قبلا خوندنی احساس میکردم خداوند تهدید میکنه اعوذ باالله ....درحالی که به این نتیجه رسیدم که خداوند یک سری قوانین رو گذاشته ......بعد یکسره بهمون گفته ایمجینگ کنید...........ما وقتی میخوایم ایمجینگ کنیم میگن ریزه کاری هارو مشخص کن بعد ریز به ریز زندگیتو بر اساس ان ذهنیات برنامه ریزی کن در واقع همونی هست که خداوند فرمونده فمن یعمل مثقال ذره خیر یزه فمن یعمل............کتابای راندا برن رو بخونه هرکی کامل نمونه هاشو توضیح داده
مخصوصا اولین کتاب ک ایات قرانی هم اورده...
دیگه با هر دین و ایینی اثبات میکنه... -
اینکه میگه اکثرهم لا یعقلون راست میگه خیییلی کم افرادی هستند که ایمجینگ میکنن بقیه رو هوان.....یعنی یه دید کلی دارن مثلا اینکه همه میخوان دکتر شن....حالا اینکه چطور دکتری چجور شخصیتی چجور سوادی چجور رفتاری داشته باشند رو کم تصور میکنند یا هم اگر تصور کنن مطابق اون عمل نمیکنن.............درکل جالبه به نظرم
nafiseh123 دقیقا
-
nafiseh123 دقیقا
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
nafiseh123 دقیقا
راندا برن چجور شخصیتی داره کتاباش واقعا درباره قران حرف میزنه یا کلا چجوریه من دنبال چنین کتابیم
-
سلام.....
-
nafiseh123 دقیقا
راندا برن چجور شخصیتی داره کتاباش واقعا درباره قران حرف میزنه یا کلا چجوریه من دنبال چنین کتابیم
nafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
nafiseh123 دقیقا
ببین کتاباش درباره قران نیس درباره قدرت فکر صحبت میکنه .برای اثباتش نمونه اورده از قران و صحبت های پیامبر و...حتی مثال های ادبی ضرب المثل اینا....خیلی کتاباش جذابه....
برای موفقیت هدف زندگی بهتر ایناس...
و اگر باورش نداشته باشی بکارگیریش فایده انچنانی نداره
باور کنی ک عالیه ..بهرحال چیزیه ک هس