هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حامد بهداد در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
اگه یه روز موقعیتی پیش بیاد برین خارج از کشور زندگی کنین بدون خانوادتون،این کارو می کنین؟چجوری باهاش کنار میاین؟
دانش-آموزان-آلاءصد درصد! قطعا!
کنار اومدن نداره دیگه...معجزه که نمیشه برا رفتن! بدونِ شک چندسال باید برای رفتن تلاش کنین..و وقتی بااختیارِ خودتون این تلاشها رو میکنین یعنی با دوری و مشکلاتش کنار اومدین دیگه:///نگارین هم تگ کنیم اون آدم رو در کسری از ثانیه قانع میکنه ک ادم باید بره
-
@dr-saraaa یکی از بزرگترین مسائل ما همینه....آیا این افراط نیست ؟
افراط در وابستگی؟حامد بهداد
هر کاری ، هر تلاشی میخواین انجام بدین همینجا تو وطن انجام بدینکجا با این عجله :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_savouring_delicious_food:
-
@dr-sobhan اگه ژن خوب بود چی؟
حامد بهداد آقا زاده ها ک همه اقامت اروپا و آمریکا رو دارن !
-
gollnar والا من خیلی از دوستام رفتن دارن پزشکی میخونن چند سال تلاش نکردن واس رفتن ک ...تابستون تصمیم گرفتن مهر رفتن
negwin دقیقا
خیلیا است طورین!
-
gollnar والا من خیلی از دوستام رفتن دارن پزشکی میخونن چند سال تلاش نکردن واس رفتن ک ...تابستون تصمیم گرفتن مهر رفتن
-
حامد بهداد نه این احتیاط ِ
@dr-saraaa احتیاط درچی؟ می دونین منم این مسئله رو دارم...
اما وابستگی من خیلی زیاده...خیلی -
-
-
@dr-saraaa احتیاط درچی؟ می دونین منم این مسئله رو دارم...
اما وابستگی من خیلی زیاده...خیلیحامد بهداد
احتیاط در اینکه تنها نری:/ -
حامد بهداد
احتیاط در اینکه تنها نری:/ -
negwin غیرِ ممکنه! دختر عمویِ من از همون سالِ اول پزشکیش شروع کرد به نوشتنِ مقاله و بعد از کلی سال برای تحصیلِ موقت 2سال بهش اجازه ی رفتن دادن! مخصوصا برای پزشکی رفتن خیلی سخته!
-
حامد بهداد
احتیاط در اینکه تنها نری:/@dr-saraaa مسئله اینه من اگه قزوین باشم تهران قبول شم بازم سخته برام بدون خونوادم
-
@dr-saraaa مسئله اینه من اگه قزوین باشم تهران قبول شم بازم سخته برام بدون خونوادم
حامد بهداد
واسه هر دختری سخته .. و این کاملا طبیعیه
و احتمالا دخترین که این حرفو میزنین -
حامد بهداد
واسه هر دختری سخته .. و این کاملا طبیعیه
و احتمالا دخترین که این حرفو میزنین@dr-saraaa دختر و پسر نداره...بعضی افراد کسیو جز خونوادشون ندارن...برای همینه دوری ازشون سخته