هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی میدونی میترسم نشه دیگه
میترسم دیر باشه..من باید امسال هرجوری شده قبول شم قول دادم به خانوادمشما فکرکنید خدایی نکرده موفقم نشدید (منظورم اینه به نتیجه مطلوب نرسیدید)، باز بهتر از وضع فعلی هست
باز فردا روز اعلام نتایج خودتون عذاب وجدان نمیگیرید. میگید با دل و جون و درست خوندم ولی خب قسمت نبود حتما.
هرچی باشه از هیچی بهتره
در ضمن پیشنهاد میدم فایل امضا منو (انگیزشی) گوش بدیدباور کنید حتی فکر کردن به این چیزی که میگید برام مثل کابوسه..من تنها راهی ک امسال دارم موفق شدنه .. اگه نشد که باید بمیرم دیگه
@shiva-tr
%(#2c58e8)[فواد طاعتی - دانشجوی رشتهی پزشکی- دکتری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند]سلام ب دوستای کنکوری.امیدوارم حالتون خوب باشه و تا اینجا خوب اومده باشید جلو.یه مدت حدود ۱۰۰روز مونده که این زمان برای کسانی ک استفاده کنند یه عمره اونایی هم که استفاده نکنند تکلیف معلومه.حداقل این زمانو انقد بخونید و بجنگید ک حداقلش بعد کنکور حسرت این زمانو نخورید من ک تجربه کردم میدونم زمان واقعا زیاده نذارید با ناامیدی از دست بره فرصت زیاده.اگه از این سایتو اینا هم کمتر استفاده کنید خیلی بهتره.ی چیزی ک خیلی از مشاورا میگن ۸۰درصد نتیجه نهایی تو ۲۰درصد زمان پایانی اتفاق میفته.موفق باشید.یاحق
#الان دیدمش...زمان باقیمونده خیلی مهمه خیلی ... -
یهو اعصابتو میریزن بهم...
یهو کم کم خوب میشی : )
چه جالبیم ما آدما... -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی میدونی میترسم نشه دیگه
میترسم دیر باشه..من باید امسال هرجوری شده قبول شم قول دادم به خانوادمشما فکرکنید خدایی نکرده موفقم نشدید (منظورم اینه به نتیجه مطلوب نرسیدید)، باز بهتر از وضع فعلی هست
باز فردا روز اعلام نتایج خودتون عذاب وجدان نمیگیرید. میگید با دل و جون و درست خوندم ولی خب قسمت نبود حتما.
هرچی باشه از هیچی بهتره
در ضمن پیشنهاد میدم فایل امضا منو (انگیزشی) گوش بدیدباور کنید حتی فکر کردن به این چیزی که میگید برام مثل کابوسه..من تنها راهی ک امسال دارم موفق شدنه .. اگه نشد که باید بمیرم دیگه
@shiva-tr
شما چرا به این فکر نمی کنین، که موفق شدین و به اهدافتون رسیدین؟؟؟می دونم فشار زیاده،ولی روحیه خوب رو خودمون میسازیم.حال خودتون رو با آنچه که نیومده و ممکنه هیچ حقیقتی هم نداشته باشه خراب نکنین...
موفق میشین؛ اگه با روحیه عالی به تلاشتون ادامه بدین -
@shiva-tr این بدترین حالتیه که من گفتم. مطمئنا همچنین چیزی نمیشه.
mohammadhassan
مرسی خیلی عالییی بود(امضاتونو میگم)
-
خیلیی ممنونم از همه ی دوستان
فقط یه سوال
من اگه مثل ادم بخونم تا 31 فروردین یعنی ازمون جامع سنجش صد در صد میتونم پایه رو بخونم و جمع کنم
مشکل اصلیم پیشه..پیش 1 و یکم از پیش 2 رو تقریبا خوب خوندم قبلا(بجز عمومی و فیزیک)
بنظرتون میشه توی اردیبهشت پیشو کامل خوند و بست؟
که خردادم بمونه واسه جمع بندی -
خیلیی ممنونم از همه ی دوستان
فقط یه سوال
من اگه مثل ادم بخونم تا 31 فروردین یعنی ازمون جامع سنجش صد در صد میتونم پایه رو بخونم و جمع کنم
مشکل اصلیم پیشه..پیش 1 و یکم از پیش 2 رو تقریبا خوب خوندم قبلا(بجز عمومی و فیزیک)
بنظرتون میشه توی اردیبهشت پیشو کامل خوند و بست؟
که خردادم بمونه واسه جمع بندی -
@dr-saraaa
یعنی 1 ماه برای پیش کم نیست؟و 1 ماه برای جمع بندی کافیه؟
شاید خنده دار باشه ولی هدفم حدودا 600 منطقه 2@shiva-tr
میشه بهش برسی ولی باید از همه چیز ببری
اگه راستش بخوای باید حداقل روزی زیر 12 یا 13 ساعت نخونی -
@dr-saraaa
یعنی 1 ماه برای پیش کم نیست؟و 1 ماه برای جمع بندی کافیه؟
شاید خنده دار باشه ولی هدفم حدودا 600 منطقه 2@shiva-tr شما شرطی دارید برخورد میکنید
مثل این که بگید یا 600 یا هیچ
پیشنهاد میکنم شروع کنید. به یه جایی میرسید که اعتماد به نفستون انقدر میره بالا که خودتون هم این 600 رو باور میکنید.
ولی خب حقیقتا کارتون الان چند برابر هست.
ولی در کل این افکار فقط باعث عقب انداختن شما میشه. -
@shiva-tr
میشه بهش برسی ولی باید از همه چیز ببری
اگه راستش بخوای باید حداقل روزی زیر 12 یا 13 ساعت نخونی -
@shiva-tr شما شرطی دارید برخورد میکنید
مثل این که بگید یا 600 یا هیچ
پیشنهاد میکنم شروع کنید. به یه جایی میرسید که اعتماد به نفستون انقدر میره بالا که خودتون هم این 600 رو باور میکنید.
ولی خب حقیقتا کارتون الان چند برابر هست.
ولی در کل این افکار فقط باعث عقب انداختن شما میشه.mohammadhassan
آره
بقول آقای افشار .. همون دلی خوندنِ:) -
@sobhan-1999
اگه نخوام تنبلی کنم تا 14 ساعتم مشکلی ندارم..
همونطور ک گفتم یکم ارادم ضعیفه اما سرعتم خوبه ..
ایشالا ک بتونم
شماهم موفق باشید@shiva-tr
ایشالا که موفق بشید ولی به نظرم خیلی بخ نتیجه کار فکر نکنید فقط بخونید وقتی فقط بخونی و به نتیجه فکر نکنی یه هو میبینی که چقدر پیشرفت کردی ولی باید همه همه چیز رو کنار بزاری و فکر اضافه هم نکنی که فلان کارو بکنم و بعدش چی بخونم و ..... فقط تمرکز رو درست کن ایشالا موفق میشید -
نمیگم از فردا شروع میکنم چون این چند روزم تقریبا چند ساعت خوندم و صفر نبود و اینکه متاسفانه بگم فردا هی بدتر میشم..
اما قوول میدم از همین الان همه ی توانمو بذارم و این 3ماه رو محکم بخونم..ایشالا با نتیجه ی عالی توی ازمون 31ام سنجش روحیم چند برابر شه
مرسی از همه ی دوستان که وقت گذاشتید..
امیدوارم هممون موفق شیم و ب اون چیزی ک دوست داریم برسیم -
@shiva-tr
ایشالا که موفق بشید ولی به نظرم خیلی بخ نتیجه کار فکر نکنید فقط بخونید وقتی فقط بخونی و به نتیجه فکر نکنی یه هو میبینی که چقدر پیشرفت کردی ولی باید همه همه چیز رو کنار بزاری و فکر اضافه هم نکنی که فلان کارو بکنم و بعدش چی بخونم و ..... فقط تمرکز رو درست کن ایشالا موفق میشید -
@dr-sobhan
سلم دادا فدای تو
تو چطوری -
@dr-sobhan فک کردم با خودت حرف میزنی