هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@marzi-m
نه اصلا خوب نیست...گریه رو بکنید بغض ببینید چقدر قوی میشید
جدی میگم اصلا بغض خیلی خوبهalisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@marzi-m
نه اصلا خوب نیست...گریه رو بکنید بغض ببینید چقدر قوی میشید
جدی میگم اصلا بغض خیلی خوبهچی بگم والله...
-
قبول دارم بچه بودم ترس بزرگترا من از بین میبردم !!! حالا چی آخه مگه آینده هم ترس داره ؟! به کجا کشیدم.....
@romisa1234
اون روشنایی دور آینده ترسناکه
ممکنه اون روشنایی دری نورانی زیبایی درانتظارتهازاون بدتر ممکنه روشنایی آتیش گدفتن آینده باشه ...
متوجهی چی میگم -
@romisa1234
اون روشنایی دور آینده ترسناکه
ممکنه اون روشنایی دری نورانی زیبایی درانتظارتهازاون بدتر ممکنه روشنایی آتیش گدفتن آینده باشه ...
متوجهی چی میگم -
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
اینقد توو جمع گریه نکردم برمیگردن میگن ما چرا هیچوقت گریه تو رو ندیدیم :اگاهی گریه های یهویی که نمیدونی دلیلشون چیه خیلی ادمو اروم میکنه...
گریه میکنم اما توو جمع نهههه
البته اگه حالم خیلی بد باشه چراآدم باید توو خلوتش با اون هم گریه کنه هم درددل
سجاد96
اینقد توو جمع گریه نکردم برمیگردن میگن ما چرا هیچوقت گریه تو رو ندیدیم :اگاهی گریه های یهویی که نمیدونی دلیلشون چیه خیلی ادمو اروم میکنه...
گریه میکنم اما توو جمع نهههه
البته اگه حالم خیلی بد باشه چراآدم باید توو خلوتش با اون هم گریه کنه هم درددل
اره راست میگی
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
میشه جمع بندی کنید بهم بگید ممنون میشم ....باخوندن این سلول های مخروطی ذوزنقه ای میشن
بعدشم آی ام وری تنبل
خلاصه: متن انگیزشی می باشد:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
سجاد96
کمک های قبل از شما سوء تفاهم بود
سپاس فراوان دلاور :/: -
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
بدم انگیزشی میاد ولی ی روشی اجرا میکنم جواب میده....
اختراع خودم
خواستید تا بگمبله بگید
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
اختراع خودم
خواستید تا بگمبله بگید
بذار ی مقدمه بگم همیشه تو ذهنت بمونه ببخشید
ببین تاحالا دیدی مثلا میری توی رخت،اماده ی خوابی اما میبینی باید بری دست....اون لحظه ک فکر بلند شدن رو داری از همه چیز سخت تره،اما ب محض بلندشدن دیگ سخنی سد راه نیست...هرچی بیشتز فکر میکنی احتمالا نرفتنت و کنار اومدن باهاش بیشتره و خواب خودتو تا صبح حرام کردن...
اره راه حل «فکر نکردنه» وقتی تصمیم میگریک سخته نباید فکر کرد....مثلا ب رتبه شدن توی 90 روز!نباید احتمالشو سنجید باید شروع کرد....بذار بعدا چندتا داستان واقعی از خودم در ایندزمینه میگم
-
@marzi-m
نوچ! -
@marzi-m
نوچ! -
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
اختراع خودم
خواستید تا بگمبله بگید
بذار ی مقدمه بگم همیشه تو ذهنت بمونه ببخشید
ببین تاحالا دیدی مثلا میری توی رخت،اماده ی خوابی اما میبینی باید بری دست....اون لحظه ک فکر بلند شدن رو داری از همه چیز سخت تره،اما ب محض بلندشدن دیگ سخنی سد راه نیست...هرچی بیشتز فکر میکنی احتمالا نرفتنت و کنار اومدن باهاش بیشتره و خواب خودتو تا صبح حرام کردن...
اره راه حل «فکر نکردنه» وقتی تصمیم میگریک سخته نباید فکر کرد....مثلا ب رتبه شدن توی 90 روز!نباید احتمالشو سنجید باید شروع کرد....بذار بعدا چندتا داستان واقعی از خودم در ایندزمینه میگم
alisoltany
پند این داستان
نگرش عارفان وپندگرفتن آنها از کوچکترین اتفاقات حتی اگر موضوع ذکر شده باشد از همه مهمتر تعمیم آن استاحسنت ودرود به داداش روشنفکر
-
دلم میخواد هر چی تو دلمه بریزم بیرون...
ا ا
من تازه به حرف تو رسیدم
هر چه در دل داری برای خودت نگه دار -
دلم میخواد هر چی تو دلمه بریزم بیرون...
ا ا
من تازه به حرف تو رسیدم
هر چه در دل داری برای خودت نگه دار -
@marzi-m
برای خودتون میگم...بعدا پشیمون میشید،ماها مجازی بیشتر نیسیتم...برید با پدر یا مادری حرف بزنید،نتونسید
با
خداااا -
یه روزی هست اوایل مهر... میری دانشگاه.. از جلوی دانشکده ای رد میشی که ارزو شو داشتی... شخصی رو میبینی که توی جایگاهی هست که تو ارزوش رو داشتی ... ولی الان تو اون جایگاه نیستی... رو راست باشیم.. چرا نیستی ؟ چون تنبلی کردی و نخواستی. و یه چیزی از اون لحظه شروع میشه به نام جهنم زندگی که هر چقدر ادم بخواد فراموشش کنه نمیتونه چون خودش رو گناهکار میدونه و میدونه که تواناییش رو داشت ولی انجامش نداد. حتی تصورش هم ادم رو بهم میریزه...
-
@marzi-m
برای خودتون میگم...بعدا پشیمون میشید،ماها مجازی بیشتر نیسیتم...برید با پدر یا مادری حرف بزنید،نتونسید
با
خدااااalisoltany میفهمم..نه نمیگم:)
-
@romisa1234 هنوز یادته اون امضارو...؟
چیزی که آدم خودش به اون نتیجه برسه رو میشه از یاد برد ؟
-
@romisa1234 هنوز یادته اون امضارو...؟
چیزی که آدم خودش به اون نتیجه برسه رو میشه از یاد برد ؟