هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
من برم...یکم فک کنم ببینم ...بلکه یکم استرس کشیدم وعین ادم از فردا شروع کردم...بچه ها ترو خدا دعام کنید
-
@marzi-m :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed پس خوش نکنم:/
:/:/://::/دقیقنننننن.....تارتبه 600پزشکی روزانه قبولی البته تک وتوک تا900هم قبولیده بومی....تا 3000جدی تاثیر نداره...ولی چرا از سه هزار ب اون ور ....یکم اینور اون ور میشه.....از8هزار ب اون ورم هچ پیراپزشکی چ ازاد چ روزانه چ پردیس نمیاری....پارسالم32هزار بودن....حساب کن امسال چقدر بشه چون من خودم چنتایی میشناسم ک با پارتی جورش کردن
اسمت چیه راستی شما ؟من هرکاری میکنم اسمتو نمیفهمم
22ستاره یوناسیوستومد:غیر عادی ...واقعی:سوگل
-
@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
نمی دانم ،
نه من جایِ خدا بوده ام که بدانم ، چه چیز از نظر او حقیقی است .
و نه شما جایِ او بوده اید که بدانید چه چیز خرافات است .."چی گفتـم ، بی خیال .. :/// "
خب ما کتاب قرآن رو در اختیار داریماااا
انین کتاب .کتاب داستان نیست که راهنمای زندگی هست و دقیقا همین مواقع نیاز به داشتنش احساس میشه .ولی الان وقت نمیشه تابستون اگه من بودم و شما بودید مفصل صحبت میکنیم در این باره که دیدگاه قران درباره مسائل سرنوشت و تقدیر و اینا چیه -
اهان ممنونم از اشناییتم خوشبختم اینقدر هم استرس نکش
-
یعنی جدا اگه به سرم زد و کارو یه سره کردم تا 7تیر حل میشه؟:/
درس خوندن ؟
-
یعنی جدا اگه به سرم زد و کارو یه سره کردم تا 7تیر حل میشه؟:/
درس خوندن ؟
-
آینه میگه توهمونی که یروز میخواستی خورشیدو بادست بگیری...حالا شهر شب خونت شده
#فرهاد -
22ستاره
YESمن بهت قول میدم میشه موفق شد واقعا فقط تلاش و پشتکار زیاد میخواد از الان و به این که واقعا بخونی و فکرت رو با میشه نمیشه ها مشغول نکنی حتی میتونی اگر رشتت پزشکی بود پزشکی هم بیاری ولی واقعی بخونی
-
ببخشید ولی فک کنم تلفظش بشه " آناکاستِمد"
-
22ستاره
YESمن بهت قول میدم میشه موفق شد واقعا فقط تلاش و پشتکار زیاد میخواد از الان و به این که واقعا بخونی و فکرت رو با میشه نمیشه ها مشغول نکنی حتی میتونی اگر رشتت پزشکی بود پزشکی هم بیاری ولی واقعی بخونی
22ستاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره
منم به این ایمان دارم.....میشه من قول میدم.....باید فکرت رو ول کنی ...شدن نشدنارو.....تردیدهارو ول کن.....میشهههه
-
22ستاره
-
ببخشید ولی فک کنم تلفظش بشه " آناکاستِمد"
@soheil95s95 خوووو...میدونم....منتها برااملاش همیشه اونطوری تلفظ مکنم...بزحسب عادت نوشتم بخدا