هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
astronautsarah
میگم 20 خوش بینانست
چون از اول چند بار خواستم بخونم ولی خوب نبودم دیگه ولش کردم الان بد استرسش گرفتدم -
من کلا هیچی نخوندم از زبان الان حدود 70 میزنم:face_without_mouth:
خب اگه بهم بگی چ مبحثی بیشتر مشکل داری شاید بتونم کمکت کنم:slightly_smiling_face:astronautsarah من زبان همیشه نود ب بالا میزنم اما عربیم نمیاد بالا 😐
-
@اسما-م در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Ehsan 0 من کلاس رفتم واسه زبان
و نمیدونم واقعا کمکت کنم
اقا سهیل کار خودتهاقا سهیل کیه ؟ اگه میشه کمک کنه
Ehsan 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و نمیدونم واقعا کمکت کنم
سهیل منم😂😂 ولی واقعا نظری ندارم چون مدتیه زبان کار نکردم بقیه که قوی هستن لطفا کمک کنید :)
-
@dr-yassi
اره کافیه به شرطی که بهش ایمان داشته باشی و دیگه به هیچ کتابی نگاه آلوده نکنی باشد که گناهانت آمرزیده شود و تا ابد در رضوان سکنی گزینی ...😔🙏@soheil95s95 :neutral_face: :expressionless_face: :face_without_mouth:
-
من کلا هیچی نخوندم از زبان الان حدود 70 میزنم:face_without_mouth:
خب اگه بهم بگی چ مبحثی بیشتر مشکل داری شاید بتونم کمکت کنم:slightly_smiling_face:astronautsarah
کا هیچی نخوندم
نمیدونم چیکار بکنم -

-
و نمیدونم واقعا کمکت کنم
سهیل منم😂😂 ولی واقعا نظری ندارم چون مدتیه زبان کار نکردم بقیه که قوی هستن لطفا کمک کنید :)
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و نمیدونم واقعا کمکت کنم
بازم ممنون -
astronautsarah من زبان همیشه نود ب بالا میزنم اما عربیم نمیاد بالا 😐
@mahana خیلی عالیه حتما رو عربی هم کار کن ... این دوتا توی عمومی ها خیلی میشه روشون سرمایه گذاری کرد
-
@marzi-m
:) -
@mahana در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عربی عشقه ولی زبان..:persevering_face:
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اینم خودم گرفتم ...
با گوشی کیفیت 0 :face_with_tears_of_joy:ایووووول:grinning_face: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone:
عکاس خوبی میشید
ولی بهتره دکتر بشید :))
منم عکاسیم خوبه :))
قبلا خیلی گذاشتم از عکسایی گرفتم اگه شد بازم پست میکنم میبینینش :)):thumbs_up_light_skin_tone: -
@mahana در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عربی عشقه ولی زبان..:persevering_face:
-
Ehsan 0 الان خیلی راحت میشه بخونیدش
یا اینکه از کتاب شهاب اناری استفاده کنید یا اینکه فیلم های آلا رو ببینید و نکاتو یادداشت کنید.تست فراوان هم فراموش نشه.هرشب هم میتونید کلوز و ریدینگ کار کنید.سر جمع کمتر از 20تا درسه@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Ehsan 0 الان خیلی راحت میشه بخونیدش
یا اینکه از کتاب شهاب اناری استفاده کنید یا اینکه فیلم های آلا رو ببینید و نکاتو یادداشت کنید.تست فراوان هم فراموش نشه.هرشب هم میتونید کلوز و ریدینگ کار کنید.سر جمع کمتر از 20تا درسهممنون
-
astronautsarah
کا هیچی نخوندم
نمیدونم چیکار بکنمEhsan 0
خب پس گرامر و اینا رو بذار کنار الان و رو چیزایی کار کن که با هوش هم حل میشه ینی کلوز و ریدینگ -
@dr-yassi
اره کافیه به شرطی که بهش ایمان داشته باشی و دیگه به هیچ کتابی نگاه آلوده نکنی باشد که گناهانت آمرزیده شود و تا ابد در رضوان سکنی گزینی ...😔🙏@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
اره کافیه به شرطی که بهش ایمان داشته باشی و دیگه به هیچ کتابی نگاه آلوده نکنی باشد که گناهانت آمرزیده شود و تا ابد در رضوان سکنی گزینی ...😔🙏دید شما به کتابا این مدلی بود یا اقای سلطانی؟😂
میگفت دارم به ریاضی خیانت میکنم اونم باکی؟ بازیست ...خلاصه تو ماه مبارک رمضان این طرز فکر رو رها کنید....بعد این ماه آپدیتش کنید😐😐😂😂😂
پس فقط خط ویژه رو میخونم وای بحالتون اگه خوندنم کشک بود😒😒😒😒
-
Ehsan 0
خب پس گرامر و اینا رو بذار کنار الان و رو چیزایی کار کن که با هوش هم حل میشه ینی کلوز و ریدینگastronautsarah
به نظرتون اگه من روزی یک ساعت وقت بزارم و فقط لغت بخونم و روزی یه ریدیگ خوبه؟