هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
من رفتم فعلا
-
@afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
وای بچه ها من اصلن فیزیک متوجه نمیشمسلام. هر فکری براش میکنین سراغ مسعودی نرید فقط ! :|
فیزیک پایه رو منفی زدم :| با اون تکنیکاش -
سلام
وای بچه ها من اصلن فیزیک متوجه نمیشمسلام. هر فکری براش میکنین سراغ مسعودی نرید فقط ! :|
فیزیک پایه رو منفی زدم :| با اون تکنیکاش -
بنظرم تست بیشتر و یادگرفتن مفهوم چاره ی کاره ازین به بعد بیشتر تست میزنم.
-
@zahra_asd اخه من اصلن رشته ام تحربی نبوده خودم نرم افزار کامپیوتر خوندم دانشگاه هم رفتم ولی میخوام تجربی ادامه بذم اصلن هیچی نمیدونم از تجربی همه درسها متوجه میشم جز فیزیک
@zahra_asd اخه من اصلن رشته ام تحربی نبوده خودم نرم افزار کامپیوتر خوندم دانشگاه هم رفتم ولی میخوام تجربی ادامه بذم اصلن هیچی نمیدونم از تجربی همه درسها متوجه میشم جز فیزیک
فیلمای آقای فدایی فرد اوناییش که تو کلاس درس میده خیلی کامله.
-
reza213 نه... کتاب تست هنوز نگرفته بودم . مجبور بودم همون جزوه ی مسعودی رو که قبلا نوشته بودم بخونم. همه رو غلط زدم :| مزخرفه مزخرفــــــــــ.
زیست آزمونای قلمچی که ب هیچ صراطی مستقیم نیس. من جزوه ی آقای عمارلو رو میخونم و کتاب آبی. سه سطحی رو هم میخوام بگیرم -
فیلمای آقای فدایی فرد اوناییش که تو کلاس درس میده خیلی کامله.
aaalizadeh79 سال چند اخه از هر استاد چند سال هست کدوم سالش؟
-
aaalizadeh79 سال چند اخه از هر استاد چند سال هست کدوم سالش؟
@afshani چند لحظه صبر کن الان لینک میدم
-
reza213 نه... کتاب تست هنوز نگرفته بودم . مجبور بودم همون جزوه ی مسعودی رو که قبلا نوشته بودم بخونم. همه رو غلط زدم :| مزخرفه مزخرفــــــــــ.
زیست آزمونای قلمچی که ب هیچ صراطی مستقیم نیس. من جزوه ی آقای عمارلو رو میخونم و کتاب آبی. سه سطحی رو هم میخوام بگیرم -
aaalizadeh79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan
خدا شاهده خیلی آسونه :|
-
@afshani چند لحظه صبر کن الان لینک میدم
aaalizadeh79 ممنونم بزرگواری می کنین
-