هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دختر آبادانی
وقتی نمیشه شرایطو عوض کرد مجبوری خودتو عوض کنی ( البته تا جایی ک عوضی نشی)
یه چیز فراتر ازعوضی
بنظرم باید نرمال باشه حق هیچکی ضایع نشه...
میدونید شرایط جدا از سخت بودنش پاشیده هم هست. بودن ونبودن سهمیه دارا جانبازا کوفتا زهرمارا ....
این انقلاب کردن مملکت رو به گند کشیدن باید دارشون بزنن ن اینکه بهشون سهمیه بدن....الان ببیتید تکلیف منطقه ۳ ایا واقعا چیه؟ گیجشون کردن...
خیلی راحت از هفت دولت دارن با آیندمون بازی میکنندختر آبادانی حرفای خارجی میزنی :)))
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی
من رفتم اونیکی اهنگاشم دانلود کردم خخخخگوش نده پسرم
محسن نامجو رسما اعلام کرده بی خداستتوی آهنگ شمس اش هم سوره شمس رو با حالت تمسخر خونده
کلا ازش دوری کن ذهنت مسموم میشه
-
دختر آبادانی حرفای خارجی میزنی :)))
SenatOr اره نخون مغزت ارور میده
-
@njzamin واهای
هرچی به اخراش میرسه خنده دار تر میشه
خداوند هدایتش کناد
-
SenatOr اره نخون مغزت ارور میده
دختر آبادانی وقتی مغز تو ارور نداده مغز منم نمیده
-
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
http://s8.picofile.com/file/8333295676/_home_users_web_b2096_ipg_pardisavacom_music_files_namsanama.mp3.html
@نوشابه
@revlvialامشب فقط اینننننننن
عاقا اینو گوش بدید توی هروضعیتی هستید محاله نخندید
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
http://s8.picofile.com/file/8333295676/_home_users_web_b2096_ipg_pardisavacom_music_files_namsanama.mp3.html
@نوشابه
@revlvialامشب فقط اینننننننن
عاقا اینو گوش بدید توی هروضعیتی هستید محاله نخندید
صداش شبیه صدای شاهین نجفیه
-
@اسمان-ابی
محسن نامجو رسما اعلام کرده بی خداستتوی آهنگ شمس اش هم سوره شمس رو با حالت تمسخر خونده
@اسمان-ابی
خب مگ اهنگ ب دین و ایمونه
-
اینو توحموم زیردوش خونده فک کنم
-
دختر آبادانی
یه چیز فراتر ازعوضی
میدونید شرایط جدا از سخت بودنش پاشیده هم هست. بودن ونبودن سهمیه دارا جانبازا کوفتا زهرمارا ....
این انقلاب کردن مملکت رو به گند کشیدن باید دارشون بزنن ن اینکه بهشون سهمیه بدن....الان ببیتید تکلیف منطقه ۳ ایا واقعا چیه؟ گیجشون کردن...
خیلی راحت از هفت دولت دارن با آیندمون بازی میکنندختر آبادانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دختر آبادانیاین انقلاب کردن مملکت رو به گند کشیدن باید دارشون بزنن ن اینکه بهشون سهمیه بدن....
اره اشتباه کردن کسایی ک خونشون ریخت تا ورودی بوشهر اون کارخانه یمشهور ننویسن؛ورود سگ و زن ممنوع
اره اشتباه کردن اونی ک خونش ریخت تا حق تجاوز ی سگ امریکایی ب ی زن ایرانی برداشته شه و کاپیتلاسیون مهر بهش نزنه...
من حوصله ی حرف زدن ندارم،اما اگرچه این نظام مشکل داره الان و باید تعمیر شه اما همه چی رو با همه چی قاطی نکنید -
اینو توحموم زیردوش خونده فک کنم
-
وقتی میگیم یه چیزی خلاف قوانین انجمنه یعنی اون نباید توسط خودتون انجام بشه و نباید شما دعوت به اون کار از طرف خودتون و دیگران بکنید
@M-an متوجه نشدم ...خب لینک ندادم تودلی....
-
@M-an متوجه نشدم ...خب لینک ندادم تودلی....
-
دختر آبادانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دختر آبادانیاین انقلاب کردن مملکت رو به گند کشیدن باید دارشون بزنن ن اینکه بهشون سهمیه بدن....
اره اشتباه کردن کسایی ک خونشون ریخت تا ورودی بوشهر اون کارخانه یمشهور ننویسن؛ورود سگ و زن ممنوع
اره اشتباه کردن اونی ک خونش ریخت تا حق تجاوز ی سگ امریکایی ب ی زن ایرانی برداشته شه و کاپیتلاسیون مهر بهش نزنه...
من حوصله ی حرف زدن ندارم،اما اگرچه این نظام مشکل داره الان و باید تعمیر شه اما همه چی رو با همه چی قاطی نکنید@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من حوصله ی حرف زدن ندارم،اما اگرچه این نظام مشکل داره الان و باید تعمیر شه اما همه چی رو با همه چی قاطی نکنیدشما جنوب نیستین بدونین چه خبره....
اینجا دقیقا جایی که من نشستم جایی که دارم زندگی میکنم جنگ شده وانقلاب کرد .....اینجاس که داریم آب فاضلاب میخوریم اینجاست که نمیتونی یه دقه پاتو بزاری بیرون چون خفه میشی از خاک........درک نمیکنید میدونمولی بازم بیخیال
ببینیم این داستان آخرش چی میشه -
دختر آبادانی
یه چیز فراتر ازعوضی
خیلی راحت از هفت دولت دارن با آیندمون بازی میکنندختر آبادانی میدونی بنظرم باید بهشون برای درس خوندن امکانات بیشتر بدن به جای اینکه یه چیزاییو مفتت بهشون بدن
-
مگه مهم لینک دادنه ؟
کسی اگه دلش می خواد با آلایی ها حرف بزنه تشریف میاره اینجا
اگه نه پیغام هم نمی فرسته@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مگه مهم لینک دادنه ؟
اگه نه پیغام هم نمی فرستهبهم گفتن والا من نیستم....
نمیدونم خلاف قوانینه ...
معذرت میخوام -
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مگه مهم لینک دادنه ؟
اگه نه پیغام هم نمی فرستهبهم گفتن والا من نیستم....
نمیدونم خلاف قوانینه ...
معذرت میخوام -
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من حوصله ی حرف زدن ندارم،اما اگرچه این نظام مشکل داره الان و باید تعمیر شه اما همه چی رو با همه چی قاطی نکنیدشما جنوب نیستین بدونین چه خبره....
اینجا دقیقا جایی که من نشستم جایی که دارم زندگی میکنم جنگ شده وانقلاب کرد .....اینجاس که داریم آب فاضلاب میخوریم اینجاست که نمیتونی یه دقه پاتو بزاری بیرون چون خفه میشی از خاک........درک نمیکنید میدونمولی بازم بیخیال
ببینیم این داستان آخرش چی میشهدختر آبادانی
منم میگم سهمیه دادن اشتباست باید طوری دیگ ای جبران کنند،من حامی این بخش نیستم اما میدونم امریکایی ک ی چهارشنبه سوری ما رو میکنه اغتشاش با ی تغییر نظام ،ایران رو ویران میکنه،پس بجاش فکر اصلاح باید بود