هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
یه بارم رفته بودم خونه دوستم گفت مامانم مریضه سرما خورده مامانشم بود هول شدم گفتم اشکال نداره به درک
-
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 نه!
خب براتون خلاصه میگم یه گربه شیره یه پیرزن که تو قابلمه بود رو ریخت بعد گربه دمش گیر کرد به قابلمه و دمش بریده شد بعد گربه به پیرزن میگه که دمم رو بده میگه باید اول شیر بیاری برام خلاصه گربه میره پیش بز میگه شیر میخوام برا پیرزن تا دمم رو بهم بده بعد بز پز میخواد خلاصه خیلی طولانی
-
rose77 نه!
خب براتون خلاصه میگم یه گربه شیره یه پیرزن که تو قابلمه بود رو ریخت بعد گربه دمش گیر کرد به قابلمه و دمش بریده شد بعد گربه به پیرزن میگه که دمم رو بده میگه باید اول شیر بیاری برام خلاصه گربه میره پیش بز میگه شیر میخوام برا پیرزن تا دمم رو بهم بده بعد بز پز میخواد خلاصه خیلی طولانی
-
تو مراسم نامزدیم داداشم شکلات انداخت رو سرم
مثه خنگا خم شدن شکلاتا رو بردارم پام گیر کرد به لباس میخاستم بیوفتم
داداشم تو مراسم اسم مستعارمو صدا میزد صدا آهنگ زیاد بود بقیه زیاد متوجه نمیشدن منم بلند گفتم .....خوردی واستا مراسم تمام بشه ببین چیکارت کنم بعد متوجه شدم مادرشوهرم همه چیو شنیده -
rose77 راست میگه بچه دیگه...
به خدا یعنی ما الان دکتر نشیم دیگه نمیتونیم جواب بچه هامون رو بدیم اخه اونا خیلی ای کیوشون بالاست اصلا عجیبن بچه های دهه ی 90 خدا به ما رحم کنه که میخوای مادرای بچه های 1400 به بعد بشیم....خخخ