هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خاله ها سلام : )
سلام عشقلو
:face_blowing_a_kiss: -
فعلا🌷🌷💗🌈🌈👋👋👋
-
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یا خدا 😂😂😓😓😓😓بابام سلام کرد. حواسم نبود زیر لب گفتم سلام خاله 😥😥😅😅😅😅خدا روشکر نشنید
:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
-
-
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 حالا ... نپرس

باشه ...
:disappointed_face: -
rose77
مرسیخواهش
:grinning_face_with_smiling_eyes: -
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نگارین ی لایک زدی رفتی؟ :upside-down_face:
من؟ :thinking_face:
لایک نکردما،مطمعنی؟:grimacing_face:negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نگارین ی لایک زدی رفتی؟ :upside-down_face:
من؟ :thinking_face:
لایک نکردما،مطمعنی؟:grimacing_face:
وای آره شرمنده تو نبودی :face_with_tears_of_joy:
بیخیال حالا
خوبی؟ :slightly_smiling_face: -
چالش بزرگ من موقع غذا خوردن...:hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper:
با خوردنش دمای بدنم تا 50 درجه رسید.
@miladsaeedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اع مث من :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: منم خیلی دوس دارم :face_with_tears_of_joy: همیشه هم میخورم :face_with_tears_of_joy: ولی بعدش اینجوریم

-
چالش بزرگ من موقع غذا خوردن...:hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper: :hot_pepper:
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:grinning_face_with_smiling_eyes: من هیچوقت نمیتونم بخورم ایییی -
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌠🌠🌠🌠
-
@miladsaeedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اع مث من :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: منم خیلی دوس دارم :face_with_tears_of_joy: همیشه هم میخورم :face_with_tears_of_joy: ولی بعدش اینجوریم

الآن از بس عرق کردم شدیدا به دوش آب یخ نیاز دارم...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی الآن برق اومده آب رفته...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چقدر اداره آب و برق با هم هماهنگ هستند....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -

الآن از بس عرق کردم شدیدا به دوش آب یخ نیاز دارم...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی الآن برق اومده آب رفته...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چقدر اداره آب و برق با هم هماهنگ هستند....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

دارین بهم خیانت میکنین ...