هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
بحث سر چیه
-
بچه ها من برا زیست فیلمای شعبانی رو دیدم به نظرتون فرقی میکنه که امسال از استاد دیگه ای فیلم ببینم یا نه؟واینکه تا حالا کسی از مساعل اقای صنیعی برا شیمی استفاده کرده یا نه ؟اگه استفاده کردین چطور بود؟
-
بحث سر چیه
آسمان ِ آبی ترور خدایی جلو سازمان و اخرش اعدام
-
بحث سر چیه
-
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mo
متنا از خودته ؟(:@نوشابه
ن
اینبار فقط همین ی بار مهم نیست از کیهمهمه از کیه ((((: اگه خودت هم مینویسی این تایپیک به سر بزن (؛
https://forum.alaatv.com/topic/7668/خــــــــــودنویس/24@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mo
متنا از خودته ؟(:@نوشابه
ن
اینبار فقط همین ی بار مهم نیست از کیهمهمه از کیه ((((: اگه خودت هم مینویسی این تایپیک به سر بزن (؛
https://forum.alaatv.com/topic/7668/خــــــــــودنویس/24
@نوشابهباشه ممنون قبلن دیدمش
تاپیک خوبیه:)
-
آسمان ِ آبی ترور خدایی جلو سازمان و اخرش اعدام
این پست پاک شده! -
@m-bahrami1378 تست زیاد و زماندار
-
@m-bahrami1378 تست زیاد و زماندار
-
بچه ها من برا زیست فیلمای شعبانی رو دیدم به نظرتون فرقی میکنه که امسال از استاد دیگه ای فیلم ببینم یا نه؟واینکه تا حالا کسی از مساعل اقای صنیعی برا شیمی استفاده کرده یا نه ؟اگه استفاده کردین چطور بود؟
@m-bahrami1378 شرمنده اطلاعی ندارم ولی برای زیست سعی کنید خودتون بیشتر بخونید تا فیلم ببینید چون یبارم درسشو از معلمتون گرفتید
خودتون بخونید جاهایی که مشکل داشتیدو فیلمشو ببینید چون وقتتون زیاد گرفته میشه..
البته این نظر مشاوراست هرکی یجوری باید بخونه.. -
@faezeh-r خوش
-
@Miladsaeedi کجا!!؟؟
-
@Miladsaeedi کجا!!؟؟
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Miladsaeedi کجا!!؟؟
به هر آن کجا که باشد به جز این سرا
سرایم... -
یاد ی خاطره از دوم دبیرستان افتادم
کلاس فیزیک بود ی دبیر باحال داشتیم
دبیرمون داشت درس میداد منم غرق کتاب بعد میخواست ی تمرین حل کنه بعد من سرمو بالا اوردم یدفه معللمون ب دوستم ک کنارم نسشته بود گفت یکی بزن زیر گوش محدثه
مریم هاج و واج نیگام کرد بعد معلممون ی بار دیگ گفت بعد زرتی خوابوند زیر گوشم بعد معللممون گفت این کنش بعد همه گفتن بزنش دیگ منم همینجوری داشتم نگاش میکردمم همه میگفتن بزن دیگ تو هم
معلممونن گفت نمیخوای واکنش نشون بدی درسمون تکمیل شه