هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@fateme-khanom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi هرکس بازی کرده خودکشی کرده
اطرافیان ما انقد خنگن نیستن ب خاطر بازی خودکشی کنن
@zohre-nowrouzi اصلا دست خودت نیس .نیروهای شیطانی پشت این بازیه خودت هم که نخوای بازی کنی نمیشه .ی چیزی ترغیبت میکنه
-
@zohre-nowrouzi دست شمادرد نکنه
-
@fateme-khanom چندروز پیش هم دوتا دختر اصفهانی خودکشی کردن
-
@zohre-nowrouzi اصلا دست خودت نیس .نیروهای شیطانی پشت این بازیه خودت هم که نخوای بازی کنی نمیشه .ی چیزی ترغیبت میکنه
بشین فعلا درستو بخون بعدا راجب نیروهای شیطانی حرف میزنیم
-
خاهش میشه که
ذهنتو بذا رو درست فرزندم نرو دنبال این چیزا
-
@afshani بله .بسیار بازی وحشتناک وتاثیر گذاریه ودرآخر تورو تهدید میکنن اونم باسندو مدرک وتو چاره ای جز کشتن خودت نداری
-
چ جالبین خداییی .آدم میخواد ی چیزی رو هم اطلاع رسانی کنه که دیگه سمتش نرید پشیمونش میکنید
-
@afshani بله .بسیار بازی وحشتناک وتاثیر گذاریه ودرآخر تورو تهدید میکنن اونم باسندو مدرک وتو چاره ای جز کشتن خودت نداری
-
به هرحال شمافک کنید مسخره وچرته .ولی واقعیته
-
به هرحال شمافک کنید مسخره وچرته .ولی واقعیته
-
چ جالبین خداییی .آدم میخواد ی چیزی رو هم اطلاع رسانی کنه که دیگه سمتش نرید پشیمونش میکنید
بیخیال
-
@fateme-khanom نه دستت هم درد نکنه گفتی مرسی گلم من که خودم کلن از وقتی یاد دارم بااینکه رشته ام هم کامپیوتر بوده بازی نه تو کامپیوتر نه.گوشی نکردم کلا خوشم نمیاد ولی ممنون که گفنی
@afshani منم اصن هیچ بازی رو انجام نمیدم .این بازی واسه خیلی وقت پیشه وخودمم همین چندروز پیش از معلممون شنیدم