هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz
میخواستم اسمتو بنویسم بعنوان حسن بلبل 2
قربون محبتت نمیخواد
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ی سوال می پرسم نظرتون درمورد من چیه چه طور ادمیم بی شوخی جدی بگید
همتون گلید
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz
عجبچی بگم خو بگم بنویس؟
اگه بگم مینویسی؟
کجا میخوای بنویسی؟
چرا میخ...نه چراش که معلومه
واسه کی میخوای بنویسی؟
واسه درس عبرت میخوای بنویسی؟
چیکارم داری دختر به این خوبی
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منظورذم این که تونستم مفید باشم این مدت حضورم تو الا کمک درسی. واینا انگیزه ؟
اره چرا که نه تاپیکی هم که زدی چیز خوبیه
-
دوستان من درس می خونم ازخانواده ام از درس راضیم از مشاورم .گاهی اوقات حرفی میزنم شوخیه پشت حرف هام هیچ منظوری نیست اگه این جا میام واسه اینکه همه داریم درس می خونیم می تونیم بهم رو حیه بدیم
مثل خواهر برادرم می مونید وموفقیتتون می خوام دلم می خواست با رویش با حرف هام حال دلتون خوب شه همین خداحافظ -
دوستان من درس می خونم ازخانواده ام از درس راضیم از مشاورم .گاهی اوقات حرفی میزنم شوخیه پشت حرف هام هیچ منظوری نیست اگه این جا میام واسه اینکه همه داریم درس می خونیم می تونیم بهم رو حیه بدیم
مثل خواهر برادرم می مونید وموفقیتتون می خوام دلم می خواست با رویش با حرف هام حال دلتون خوب شه همین خداحافظ@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مثل خواهر برادرم می مونید وموفقیتتون می خوام دلم می خواست با رویش با حرف هام حال دلتون خوب شه همین خداحافظمیخوای بری باز برمیگردیا گفته باشم
-
مثل خواهر برادرم می مونید وموفقیتتون می خوام دلم می خواست با رویش با حرف هام حال دلتون خوب شه همین خداحافظ -
هوا خوبه
بریم بیرون