هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
من یه مدت حس عاشقی می کردم الان روزی چهار بار میزنم توسر دلم که از یادش بره والا چیه این حرفا 😂😂😂😂😂
@zahra-m1999 بنظرمنکه عاشقی فقط واس پسراس:confused_face: :confused_face:
-
واقعا پشیمون از حس چند وقتم من چه به عشق بچسبم به درسم که هیچی عشقی پزشکی نمیشه اونم تهران 😎😎😎😎
@zahra-m1999
😐 من فقط عاشق این دختر چشم آبیا تو فیلم خارجیا میشم
تکن تک 😅 -
Arash 0 خخخخ اره چشم ابیه ومشکی بسی زیباست
-
fatemeh201678 نچ فقط خودم
-
@zahra-m1999 موفق باشی:rose: :wilted_flower:
-
fatemeh201678
نه من فقط از جشم آبی خوشم میاد 😐 مال خودم یه چیزی تو مایه های سبزو لجنه 😅 اما فقط دختر چشم آبی یه جورین شبیه گربه ناز 😅 -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
جای اقا میلاد خالی😀😀😂😂😂😂
-
@zahra-m1999 ابی؟
-
@zahra-m1999 ابی؟
fatemeh201678 نچ. قهوه ی سوخته شدید
-
fatemeh201678
نه من فقط از جشم آبی خوشم میاد 😐 مال خودم یه چیزی تو مایه های سبزو لجنه 😅 اما فقط دختر چشم آبی یه جورین شبیه گربه ناز 😅Arash 0 چ سخت پسند
-
fatemeh201678
نه من فقط از جشم آبی خوشم میاد 😐 مال خودم یه چیزی تو مایه های سبزو لجنه 😅 اما فقط دختر چشم آبی یه جورین شبیه گربه ناز 😅Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
نه من فقط از جشم آبی خوشم میاد 😐 مال خودم یه چیزی تو مایه های سبزو لجنه 😅 اما فقط دختر چشم آبی یه جورین شبیه گربه ناز 😅الان مثل توهین میکنی خب گربه که خودتی گربه کوچلو پیشی پیشی نازسی ..:face_with_tears_of_joy:
-
fatemeh201678 نچ. قهوه ی سوخته شدید
@zahra-m1999 منم قهوه ای
-
fatemeh201678
نه من فقط از جشم آبی خوشم میاد 😐 مال خودم یه چیزی تو مایه های سبزو لجنه 😅 اما فقط دختر چشم آبی یه جورین شبیه گربه ناز 😅Arash 0 میگم تومحله شمانمیگن اگ ب فلانی این چیزیو ک هوس کرده ندی چشمای بچش سبزمیشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
نه من فقط از جشم آبی خوشم میاد 😐 مال خودم یه چیزی تو مایه های سبزو لجنه 😅 اما فقط دختر چشم آبی یه جورین شبیه گربه ناز 😅الان مثل توهین میکنی خب گربه که خودتی گربه کوچلو پیشی پیشی نازسی ..:face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-m1999 منم قهوه ای
fatemeh201678 گاهی مثل قهوه تلخ گاهی مثل شکلات شیرین 😎
-
Arash 0 میگم تومحله شمانمیگن اگ ب فلانی این چیزیو ک هوس کرده ندی چشمای بچش سبزمیشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
fatemeh201678
نه! کل فامیل ما جشاشون سبزه 😐