هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan همینو بگین هرکی بود دیگه ته نامردیه
مهم رای من بود ک مثبت بود !والا
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan همینو بگین هرکی بود دیگه ته نامردیه
مهم رای من بود ک مثبت بود !والا
ارع والا دستتون درد نکنه واز همه کسایی که با دکتر بهم رای دادن دستشون درد نکنه از همه یه دنیا ممنون و تشکر
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan خداروشکر.
ایشالا برا این آزمون بهتر میخونم. ریاضی و فیزیکو هم شرو کردم تازه
قبلیا رو کم کاری کردم.پشتیبان خیلی دعوام کرده. ولی خب خیلی مهربونه:) این هفته از7ساعت پایینتر نیومدم فعلاخوبه پیشرفت خیلی خوبه
رتبه یک سال 88 از بهمن شروع کرد
یعنی این مثالیه ک چندین ساله دارم باهاش خودمو قانع میکنمسومین کنکوره که خواهین داد یا دومیشه؟
آمارش از دستم در رفته بذار بشمارم
سومیشه
واقعا؟؟؟؟؟؟؟ چه طوری دوووم اوردی پس؟؟؟ چراغ اینا نسوخت؟ تاریک نشدی؟
@dr-sobhan خداروشکر.
ایشالا برا این آزمون بهتر میخونم. ریاضی و فیزیکو هم شرو کردم تازه
قبلیا رو کم کاری کردم.پشتیبان خیلی دعوام کرده. ولی خب خیلی مهربونه:) این هفته از7ساعت پایینتر نیومدم فعلاخوبه پیشرفت خیلی خوبه
رتبه یک سال 88 از بهمن شروع کرد
یعنی این مثالیه ک چندین ساله دارم باهاش خودمو قانع میکنمسومین کنکوره که خواهین داد یا دومیشه؟
آمارش از دستم در رفته بذار بشمارم
سومیشه
واقعا؟؟؟؟؟؟؟ چه طوری دوووم اوردی پس؟؟؟ چراغ اینا نسوخت؟ تاریک نشدی؟
کی گفته دووم آوردم ؟
خررررررد شدم خرررررد -
@zahra_asd به امضاتون میتونم انتققاد کنم ؟
بله حتما
البته نویسنده ش نمیدونم کیه -
-
باتری تبلتم تموم شد
جدا از همه بحث ها دیروزبا مشاورم امشب با خانواده یه کوچولو بحثم شدم گفتم بیام یکم بخند م با اون حال نرم بخوابم
گل دخترا گل پسرا ببخشیدا منظوری نداشتم
همتون محترمید ودوست داشتنی دیگه جدی جدی دارم میرم خدا حافظ
بچه ها ی رویش فداتون شم میام اما دو ماه یا سه ماه دیگه شما باشید رویشم سر پا نگهدارین # خداحافظی -
-
بله حتما
البته نویسنده ش نمیدونم کیه@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بله حتما
البته نویسنده ش نمیدونم کیهتو ظاهر متن قشنگیه !ولی وقتی خدا رو اونطوری ک قلبت میگه ببینی بهتره !
یه درس بود پیامبره میره به چوپانه میگه چرا ب خدا میگی بیا کفشتو عوض کنمو اینا بعد خدا دعوا میکنه اون پیامبر رو... ( نویسنده او درس بعد از دیدن این خلاصه ای ک از درسش کردم قطعا خودکشی کرده)
مثلا خود خدای من اولویتش اینه ک کسی گشنه نخوابه نه ک مردم موشونو نندازن بیرون
حالا خدای بعضی ها اولویتشون متفاوته
همه این خداها یکین فقط شناخت قلبیه ما انسانا متفاوته -
باتری تبلتم تموم شد
جدا از همه بحث ها دیروزبا مشاورم امشب با خانواده یه کوچولو بحثم شدم گفتم بیام یکم بخند م با اون حال نرم بخوابم
گل دخترا گل پسرا ببخشیدا منظوری نداشتم
همتون محترمید ودوست داشتنی دیگه جدی جدی دارم میرم خدا حافظ
بچه ها ی رویش فداتون شم میام اما دو ماه یا سه ماه دیگه شما باشید رویشم سر پا نگهدارین # خداحافظی -
@zahra-m1999
اتفاقا منم حالم خوب نبود اومدم آلا امشب ! اون حرفامم شوخی بود خخیلی خوب کردی ک وقتی حالت بد بود اومدی آلا اینطوری انرژی گرفتی و از فردا به کوب میتونی بخونی ! ایشالا دانشگاه تهران میبینمت@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
اتفاقا منم حالم خوب نبود اومدم آلا امشب ! اون حرفامم شوخی بود خخیلی خوب کردی ک وقتی حالت بد بود اومدی آلا اینطوری انرژی گرفتی و از فردا به کوب میتونی بخونی ! ایشالا دانشگاه تهران میبینمتسبحان خیلی پر انرژی هستی دمت گرم
-
@zahra-m1999
اتفاقا منم حالم خوب نبود اومدم آلا امشب ! اون حرفامم شوخی بود خخیلی خوب کردی ک وقتی حالت بد بود اومدی آلا اینطوری انرژی گرفتی و از فردا به کوب میتونی بخونی ! ایشالا دانشگاه تهران میبینمت -
@zahra-m1999
اتفاقا منم حالم خوب نبود اومدم آلا امشب ! اون حرفامم شوخی بود خخیلی خوب کردی ک وقتی حالت بد بود اومدی آلا اینطوری انرژی گرفتی و از فردا به کوب میتونی بخونی ! ایشالا دانشگاه تهران میبینمتسبحان خیلی پر انرژی هستی دمت گرم
@zahra-m1999
فدات دادا
-
@zahra-m1999
اتفاقا منم حالم خوب نبود اومدم آلا امشب ! اون حرفامم شوخی بود خخیلی خوب کردی ک وقتی حالت بد بود اومدی آلا اینطوری انرژی گرفتی و از فردا به کوب میتونی بخونی ! ایشالا دانشگاه تهران میبینمت -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan همیشه خوب بودید نمی گم مثل برادر میگم خود برادر چون ندارم
-
بله حتما
البته نویسنده ش نمیدونم کیهتو ظاهر متن قشنگیه !ولی وقتی خدا رو اونطوری ک قلبت میگه ببینی بهتره !
یه درس بود پیامبره میره به چوپانه میگه چرا ب خدا میگی بیا کفشتو عوض کنمو اینا بعد خدا دعوا میکنه اون پیامبر رو... ( نویسنده او درس بعد از دیدن این خلاصه ای ک از درسش کردم قطعا خودکشی کرده)
همه این خداها یکین فقط شناخت قلبیه ما انسانا متفاوته@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بله حتما
همه این خداها یکین فقط شناخت قلبیه ما انسانا متفاوتهبه نظر من منظور این متن این بوده که خدایی که ما میشناسیم با خدایی ک حضرت محمد(ص) شناخته فرق داره.
ینی از خدا خواسته اون شناختی رو که حضرت محمد (ص) بهش رسیده داشته باشه.
مثلا همه ما ممکنه ب خدا اعتقاد داشته باشیم ولی اعتماد نداشته باشیم.ینی بعضی جاها که به نفعمون نباشه از خدا گله میکنیم.قطعا حضرت محمد(ص) شناخت کامل تری داشته.
من این فکرو کردم برا همین گذاشتم -
یا حق
خبر تراز ۷۵۰۰ امیدوارم اردیبهشت به همه تون بدم به خصوص اقا سبحان و نیما و یاس ومرضی وراحیل@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یا حق
خبر تراز ۷۵۰۰ امیدوارم اردیبهشت به همه تون بدم لبه خصوص اقا سبلحان و نیما و یاس ومرضی وراحیلنیما منو میگی؟؟
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan میشه رتبه های سال های قبلتون بپرسم ؟؟
نه
چون هیچکس نمیدونه و دونستن رتبه های من کمکی به کسی نمیکنه
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
؟دلسرد نمیشید وقتی اونی ک میخواهید نمیشه؟؟
کنکور اول ریاضی فیزیک بودم و میدونستم نمیشه سر کنکور دومم حالم بد شد و شبشم کارم ب سرم کشید پس مشخص بود قبول نمیشم
ولی ک گفته اونی ک میخوام نمیشه ؟ تلاشمو میکنم اگهم اونی ک خواستم نشد اونی ک خدا میخواد میشه -
بله حتما
همه این خداها یکین فقط شناخت قلبیه ما انسانا متفاوتهبه نظر من منظور این متن این بوده که خدایی که ما میشناسیم با خدایی ک حضرت محمد(ص) شناخته فرق داره.
ینی از خدا خواسته اون شناختی رو که حضرت محمد (ص) بهش رسیده داشته باشه.
مثلا همه ما ممکنه ب خدا اعتقاد داشته باشیم ولی اعتماد نداشته باشیم.ینی بعضی جاها که به نفعمون نباشه از خدا گله میکنیم.قطعا حضرت محمد(ص) شناخت کامل تری داشته.
من این فکرو کردم برا همین گذاشتم@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
قطعا حضرت محمد(ص) شناخت کامل تری داشته.
قطعا
من این فکرو کردم برا همین گذاشتم
متوجه شدم
-
@reza-tah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
بله تو ایران نرم افزار بهترهتنها رشته ریاضی فیزیک ک هنوز نفس میکشه ...
تصاویر ذهنی افراد هم آخه جالبه
طرف میگه من مهندسی برق دارم میخونم,یارو بهش میگه عه؟پس بیا این لامپمون سوخته عوضش کن
در مورد رشته ما هم میگن مهندس کامپیوتری؟بیا داداش این سی دی رو بگیر چندتا بندری رایت کن واسه مانه اون ک سخت افزاره
نرم افزار فقط حک
@dr-yassi
بله تو ایران نرم افزار بهترهتنها رشته ریاضی فیزیک ک هنوز نفس میکشه ...
تصاویر ذهنی افراد هم آخه جالبه
طرف میگه من مهندسی برق دارم میخونم,یارو بهش میگه عه؟پس بیا این لامپمون سوخته عوضش کن
در مورد رشته ما هم میگن مهندس کامپیوتری؟بیا داداش این سی دی رو بگیر چندتا بندری رایت کن واسه مانه اون ک سخت افزاره
نرم افزار فقط حک
هک
-
یا حق
خبر تراز ۷۵۰۰ امیدوارم اردیبهشت به همه تون بدم به خصوص اقا سبحان و نیما و یاس ومرضی وراحیل@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به خصوص اقا سبحان و نیما و یاس ومرضی وراحیل
همه رو نام بردی ها