هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یکی معنی مضارع التزامی بگ چجوری درست میشه
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan ممنون
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
به به اینجارو
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به به اینجارو
این دگر چیست :smiling_face_with_open_mouth:
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه سلام، وقت شمام بخیر
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به به اینجارو
این دگر چیست :smiling_face_with_open_mouth:
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 اون چیزی که پشتشه ست تشریحه
اونی هم که دستمه نخ بخیه است. -
@1540557162 اون چیزی که پشتشه ست تشریحه
اونی هم که دستمه نخ بخیه است.نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط oooopppssss انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اونی هم که دستمه نخ بخیه است.اون ست تشریح رو دونستم ولی نخ بخیه رو اولین بارمه میبینم
ما هر چی تشریح کردیم مدرسه اخرش مرد دیگه قسمت نبود بخیه بشه -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اونی هم که دستمه نخ بخیه است.اون ست تشریح رو دونستم ولی نخ بخیه رو اولین بارمه میبینم
ما هر چی تشریح کردیم مدرسه اخرش مرد دیگه قسمت نبود بخیه بشهنوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 نخ بخیه نه نخ تشریح
-
@1540557162 نخ بخیه نه نخ تشریح
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 نخ بخیه نه نخ تشریح
بیا غلط املایی بگیر این وسط ممد حسن ها
امروز امتحان فیزیک مستمری رو خراب کردم اعصابم خورده -
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من اومدم خوش اومدم
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقایون داداشام شما واس ریاضی بنظرتون تستای کنکور ۸۰ تا ۹۶ داخل و خارج و کتاب آزمون خیلی سبز کافیه
#تجربی -
آقایون داداشام شما واس ریاضی بنظرتون تستای کنکور ۸۰ تا ۹۶ داخل و خارج و کتاب آزمون خیلی سبز کافیه
#تجربی -
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahtab77 واقعن زیاده من همش احساس میکنم دارم کم کاری میکنم تخته سیاه چندتا تست داره مگه
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان عزیز
-
خاتون کل کتابش ۵۰۰۰تا ولی میانگین هرفصل میشه گفت ۳۰۰تا ولی فصلایی هم هست که مثلا ۵۰۰تا تست داره
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahtab77 خب این که کمتره الان مثلن من تستای ۸۰ تا ۹۶ داخل خارج مثلثات فک کنم شد جمعا ۳۰ فک کنم البته آزمون خیلی سبزم که کلن ۵۰۰ تا تست داره اگه اشتباه نکنم
-
@mahtab77 خب این که کمتره الان مثلن من تستای ۸۰ تا ۹۶ داخل خارج مثلثات فک کنم شد جمعا ۳۰ فک کنم البته آزمون خیلی سبزم که کلن ۵۰۰ تا تست داره اگه اشتباه نکنم