هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahtab77 پشتیبانم بهم گفت نفری 2000از هر ازمون بهمون میدن!!
اگه بر اساس تعداد حضور نگیرن پس چه سودی به حال پشتیبان داره ک ادمو مجاب کنه حتتتتما بیاد ازمون؟reza213
شما آزمون به آزمونپول نمیدی که همون اول کار همه این ها رو حساب میکنند
علت اینکه بهتون فار میاره دو حالت داره
دلسوزتونه و میدونه غیبت خیلی بده و نتیجه خوبی نداره
یا اینکه
میخواد آمار حضور دانش اموز هاش تو کانون بالا باشه .
به پولی که دریافت میکنند هیچ ربطی نداره -
@mahtab77 پشتیبانم بهم گفت نفری 2000از هر ازمون بهمون میدن!!
اگه بر اساس تعداد حضور نگیرن پس چه سودی به حال پشتیبان داره ک ادمو مجاب کنه حتتتتما بیاد ازمون؟ -
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
الان چی بگم بهش!؟
من یه بار کانامم خوب نبود بهم زنگ زد
بهش گفتم فلج شدم
اونم خندید گفت عب نداره دفعه بعد خوب بخون -
reza213
شما آزمون به آزمونپول نمیدی که همون اول کار همه این ها رو حساب میکنند
علت اینکه بهتون فار میاره دو حالت داره
دلسوزتونه و میدونه غیبت خیلی بده و نتیجه خوبی نداره
یا اینکه
میخواد آمار حضور دانش اموز هاش تو کانون بالا باشه .
به پولی که دریافت میکنند هیچ ربطی نداره -
reza213 نمیدونم ولی خب اگه دانش اموزا نرن ازمون و درس نخونن بعد که رتبه ی کنکورشون بیاد ابروی موسسه میره شاید به این دلیل باشه چون وقتی تراز پایین باشه هم به ادم گیر میدن
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
reza213 نمیدونم ولی خب اگه دانش اموزا نرن ازمون و درس نخونن بعد که رتبه ی کنکورشون بیاد ابروی موسسه میره شاید به این دلیل باشه چون وقتی تراز پایین باشه هم به ادم گیر میدن
یه فامیلی داشتیم خب هر ازمون میگف اماده نیستم نمیخوام برم ولی بازم میرفت ترازشم حدودای 6000فلان بود دوستاش به بعضی ازمونا نمیومدن و وقتی که به ازمدنی میومدن تزازشون 7000به بالا می شد اخر کنکور همون فامیل ما بین اون دوستاش تنها کسی بود که پزشکی قبول شد چون اون یکی دوستاش فقط ازمونی که اماده بودن میرفتن شماهم هر ازمون شرکت کنین به نفع خودتونه یه نکته هم یه نکتس پس از ستش ندیدن پزشکای اینده!!
-
@javadm328 همون امار بالا بودن ی جور امتیازه واسش!
خب ایرادی داره شما به کسی کمک کنی که امتیازش بره بالاتر؟؟؟
-
به جای اومدن اینجا و غر زدن از وضعیت درس خوندنتون برید پای درس و بخونید
-
یه فامیلی داشتیم خب هر ازمون میگف اماده نیستم نمیخوام برم ولی بازم میرفت ترازشم حدودای 6000فلان بود دوستاش به بعضی ازمونا نمیومدن و وقتی که به ازمدنی میومدن تزازشون 7000به بالا می شد اخر کنکور همون فامیل ما بین اون دوستاش تنها کسی بود که پزشکی قبول شد چون اون یکی دوستاش فقط ازمونی که اماده بودن میرفتن شماهم هر ازمون شرکت کنین به نفع خودتونه یه نکته هم یه نکتس پس از ستش ندیدن پزشکای اینده!!
-
reza213 خب پشتیبان شده که همین کارا رو بکنه دیگه اگه بی خیال باشه که دیگه پشتیبان نیست شما رو مجاب میکنه برین ازمون یعنی داره مجبورتون میکنه درس بخونین خب درسته دیگه بایدم گیر بده
-
-
@javadm328 همون امار بالا بودن ی جور امتیازه واسش!
خب ایرادی داره شما به کسی کمک کنی که امتیازش بره بالاتر؟؟؟
-
@mahtab77 ب ز.رم میشه درس خوند! ازم 80تومن گرفت برا یه ساعت و نیم برنامه ریزی چرت! من نمیدونستم اول فک میکردم رایگانه!! پشتیبان شد فقط گیر بده و بچه ها رو بچاپه؟
-
پشتیبانم خییییلی مهربونه میگه اگه تلگرام یا واتساپ داری من برات نکات یا جزوه ای فیلمی دارم بفرستم....میگم استرس دارم میگه یاسی جون بهم قول بده استرس نداشته باشی ،....کلی حرف خوب میزنه
حالا پشتبان اهواز بهم میگفت یاسمین این سری اومدی اومدی ...نیومدی کلا دیگه رات نمیدم -
@javadm328 ایراد داره فقط 5روز خوندم و ترازم قطعا 4وخوردی میشه نرم؟
خب میتونید نرید ولی چیزی رو عوض نمیکنه که حتی میتونه براتون تنبیه باشه که درس نخوندید