هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
برم کتاب کنکورامو بزارم تو کوچه
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@dr-lila
یه ماه پیش ....
(زلزله ای که کرمانشاه رونابود کرد -
-
-
@dr-lila
یه ماه پیش ....
(زلزله ای که کرمانشاه رونابود کرد@dr-yassi @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء اقایون خانوماااااا کی عربیش خوبه
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
مال من شارژ تلفن همراه بودمدیر شما رتبتون چند شد؟ راضی بودین؟
-
@njzamin
مال من شارژ تلفن همراه بودمدیر شما رتبتون چند شد؟ راضی بودین؟
-
@dr-yassi @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء اقایون خانوماااااا کی عربیش خوبه
@dr-lila
آقایون خانما بعد منو تگ کردی :/؟؟؟؟؟
سوالی داری بپرس -
@njzamin
فقط رتبه 1 راضی میشهنه خوب تموم تکرقمی ها راضی هستن تقریبی مشکل اینه که من پشیمون شدم همون دانشگاه تبریزو باید میزدم....پشت کنکور موندن سخته
-
-
@dr-lila
آقایون خانما بعد منو تگ کردی :/؟؟؟؟؟
سوالی داری بپرس -
@njzamin
فقط رتبه 1 راضی میشهنه خوب تموم تکرقمی ها راضی هستن تقریبی مشکل اینه که من پشیمون شدم همون دانشگاه تبریزو باید میزدم....پشت کنکور موندن سخته
-
@njzamin
@njzamin
من رتبم جوری بود که همون روزانه از کامپیوترتبریز در میومدم خیلیا بهم گفتن برو دانشگاه ولی من نخونده اون رتبه رو اوردم میگفتم امسال بمونم میخونم ....که زیاد نمیخونم
-
@njzamin
من رتبم جوری بود که همون روزانه از کامپیوترتبریز در میومدم خیلیا بهم گفتن برو دانشگاه ولی من نخونده اون رتبه رو اوردم میگفتم امسال بمونم میخونم ....که زیاد نمیخونم
-
@dr-yassi آقا من تایپیک زدم ج ندادن امروز سوال پرسیدم مدیر ناراحت نشی میخوام ی سوال بپرسم,روش تشخیص فعل معتل و صحیح چی مثلا یقال چرا ریشش و داره ولی بجاش الف گذاشته
@dr-lila
ریشه ی فعل قال، قول هست
وچون یکی از حروف عله ( و ا ی ) در عین الفعلش هست بهش میگیم فعل معتل ....بخاطر تلفظ چون ملتقای ساکنین هست -
ئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی میگوید:گسل ماهدشت احتمالا با توجه به تهاتری که با گسلهای دیگر همچون گسل ایپک و اشتهارد دارد باعث زلزله بزرگتری در تهران و البرز شود.
محمد شکرچیزاده با اشاره به زلزله دیشب در تهران و البرز و بیان اینکه " این زلزله نتیجه فعال شدن گسل ماهدشت در جنوب کرج بود" اظهار کرد: گسل ماهدشت در کنار گسلهای ایپک و اشتهارد با بزرگای 7 تا 8 ریشتر واقع شده و احتمال زیادی وجود دارد که آنها را فعال کند.
وی با یادآوری اینکه حداکثر شتابی که دریافت کردیم از ایستگاه مرز آباد کرج با شتاب 196 سانتیمتر بر مجذور ثانیه بوده که نزدیک دو دهم شتاب ثقل را دارد که شتاب نسبتا بزرگی است، تاکید کرد: چنانچه گسل ایپک و اشتهارد بر اثر گسل ماهدشت فعال شده باشند، خطر جدی تهران و البرز را تهدید میکند.
من دوست ندارم بازمانده باشم
حلال کنید
-
@njzamin
شاید اینطور یاشه اما این فکری که می کنید رو بندازین دور تصمیمی بوده که گرفته پس سعی کنین نتیجه این تصمیم رو اونطوری که دوست دارین مشخص کنین@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
شاید اینطور یاشه اما این فکری که می کنید رو بندازین دور تصمیمی بوده که گرفته پس سعی کنین نتیجه این تصمیم رو اونطوری که دوست دارین مشخص کنینمدیر پیچوندین هااا دقیقا رتبتونو نگفتید.....نترسید این جا کسی رو مسخره نمیکنیم