هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یا حسین دانشگاه ما تو دل کویر شاهرود بود
خخخخخخخ
-
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin گسسته و جبر و احتمال خیلی سبز رو دارم خوبه؟
آره دیگه همون..... کنکورِ94 تمامِ سوالاتش نمونه ش تو بخشِ حتما خیلی سبز بود..... من چن نفر که صد زدن بهم پیش نهاد دادن... از هر منبعِ دیگه ای بی نیاز میشید...
-
مثلا بیای یوزر فیک بسازی ، بعد بری تو پروفایل یوزر قبلیت یه چند صباحی هم فالوش کنی ، پستهاشو لایک کنی ، ریپلای هم بکنی ، یه گفتگویی تو فروم داشته باشی ، یه چتی هم پشت صحنه ، هی هم از یوزر قبلیت دفاع کنی ، امضاشم کپی کنی ، تکیه کلاماشم تکرار کنی ، هی هم بگی بخدا من اون نیستم ، سر به سر خودت بذاری ، منتظر جواب خودت باشی ...
ادامه بدم؟ : ))))
واقعا چه تصوری از آقا جواد تو اذهان عمومی نقش بسته ؟
مازوخیستن یا سادیست؟ :)))))))
#همدردی_با_@javad328
با خودش همدردی هم میکنه :))))) -
یا حسین چرا نمیشه فقط یه ذره تلاش کافیه
-
یا حسین چرا نمیشه فقط یه ذره تلاش کافیه
hosainmahmoudi فقط یه ذره
-
@milad91 خخخخخخخخخ
-
negarin الان من یه گاج نقره ای دارم یه خط ویژه داره
برای تحلیلی هم یه گاج دارم ی ابی قلم چی دارم یه خط ویژه دارم
سر جمع هیچ کدومشونو دوست ندارم@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin الان من یه گاج نقره ای دارم یه خط ویژه داره
برای تحلیلی هم یه گاج دارم ی ابی قلم چی دارم یه خط ویژه دارم
سر جمع هیچ کدومشونو دوست ندارممنم اولش عاشقِ ریاضیو دارو دسته ش بودم.... بعد یه کم که گذشت تبدیل شد به صرفا علاقه بعدش شد همزیستیه مسالمت آمیز الآنم حالم از ریختُ قیافه ی همشون بهم میخوره
-
مثلا بیای یوزر فیک بسازی ، بعد بری تو پروفایل یوزر قبلیت یه چند صباحی هم فالوش کنی ، پستهاشو لایک کنی ، ریپلای هم بکنی ، یه گفتگویی تو فروم داشته باشی ، یه چتی هم پشت صحنه ، هی هم از یوزر قبلیت دفاع کنی ، امضاشم کپی کنی ، تکیه کلاماشم تکرار کنی ، هی هم بگی بخدا من اون نیستم ، سر به سر خودت بذاری ، منتظر جواب خودت باشی ...
#همدردی_با_@javad328
با خودش همدردی هم میکنه :))))) -
سه جمله برای کسب موفقیت :
بیشتر از دیگران بدانید.
بیشتر از دیگران کار کنید.
کمتر انتظار داشته باشید.
cloner@ -
#همدردی_با_@javad328
با خودش همدردی هم میکنه :)))))یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#همدردی_با_@javad328
با خودش همدردی هم میکنه :)))))احسنت
احسنت
واقعا چراااا؟؟؟؟ -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه کنکوری بیخیال لطفا
چند روزه دارین پشت سرم حرف میزنین
یه شوخی کردم حالا!
بحثی نیست -
خب دوستان من برم کنج عزلت پیشه کنم :face_with_cold_sweat:
بابای