هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mrz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
من میخندم به ریش
سهرابالکی مثلا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
عجب روز مزخرفی است امروز
#حداقل برامن:frowning_face: :expressionless_face: :face_without_mouth: -
عجب روز مزخرفی است امروز
#حداقل برامن:frowning_face: :expressionless_face: :face_without_mouth:@faezeh-lay روز 24 ساعته :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: هنوز خیلیش مونده
پر قدرت با یه حال خوب ادامه بده -
@faezeh-lay روز 24 ساعته :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: هنوز خیلیش مونده
پر قدرت با یه حال خوب ادامه بده@mohandes
سالی که نیکوست از بهارش پیداست
از اولش معلومه چجوری خواهد بود:face_without_mouth: :neutral_face: :confounded_face: -
@mohandes
سالی که نیکوست از بهارش پیداست
از اولش معلومه چجوری خواهد بود:face_without_mouth: :neutral_face: :confounded_face:@faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: پس ببخشید میشه لطفا بگی فضانواردا که نزدیک سیاهچاله اند
بهارشونو ک نمیدونن...:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: پس ببخشید میشه لطفا بگی فضانواردا که نزدیک سیاهچاله اند
بهارشونو ک نمیدونن...:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy:@mohandes :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بیخیال من حالم خوش نیست
بعدن حرف میزنیم
خداحافظ
فعلا:slightly_smiling_face: :frowning_face: :frowning_face: -
@mohandes :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بیخیال من حالم خوش نیست
بعدن حرف میزنیم
خداحافظ
فعلا:slightly_smiling_face: :frowning_face: :frowning_face:@faezeh-lay قربانت
-

زاد روزت به قدری بهم میریزم
که اسمان و زمین را بهم می دوزم
گیر میکنم بین زمین و اسمان5 ساله تولدت فکر میکنیم یه کاری نکردیم
23 ساله شدنت مبارک عزیزم
96/10/30 -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
التماس دعای مخصوص نه برای من بلکه برای تمام اونایی ک تلاش کردن
مخصوصا کنکوری های الایی
:crying_face: التماس دعا
:ok_hand_medium-light_skin_tone: :ok_hand_medium-light_skin_tone:باورتون نمیشه امروز تو مسیر نوحه وروضه هایی که میخوندن اول تا آخرش ازته دلم خواستم از خدا که همه آلایی ها موفق شن و هرکسی هم که به ذهنم اومد اسم بردم مخصوصا برای خواهر@MohebolHossein برای سلامتیشون خیلی دعا کردم کلی امن یجیب خوندم
میدونم بنده خوب خدا نیستم ولی امیدوارم ازم قبول کنه خدا دعاهامو 🙏🙏🙏فااطمه
ممنون
یک درصد هم این فکرو نکن اگه تو دلت پاک نبود امام رضا نمیطلبیدت
:winking_face:
خوش بگذره