هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
خاتون این برا من در مورد ریاضی صدق میکنه
-
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan من فک کنم دیشب بود نگران شدم
آره خودمم تعجب کردم یکی نگران شده بود
-
روزیکه بتونم زیستو بفهمم و حفظ نکنم یقینا بهترین روز زندگیمه
آینه ک داری خونهتون ؟ هر چند صفحه زیست ک میخونی (مثلا اولا یکی دو صفحه)برو جلو آینه برای خودت توضیح بده
این کار فهم زیست شناسیتو افزایش میده و باعث میشه مطالب رو یاد بگیری بجا حفظ کردن فقط یادت باشه نیای جملات کتاب رو تکرار کنی ها ... مفهومی ک یادگرفتی رو برای خودت توضیح بده -
@zahra_asd لایک داره بخدا
-
روزیکه بتونم زیستو بفهمم و حفظ نکنم یقینا بهترین روز زندگیمه
آینه ک داری خونهتون ؟ هر چند صفحه زیست ک میخونی (مثلا اولا یکی دو صفحه)برو جلو آینه برای خودت توضیح بده
این کار فهم زیست شناسیتو افزایش میده و باعث میشه مطالب رو یاد بگیری بجا حفظ کردن فقط یادت باشه نیای جملات کتاب رو تکرار کنی ها ... مفهومی ک یادگرفتی رو برای خودت توضیح بده -
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خاتون
البته از ریاضی فیزیک گنگ تر به نظر من وجود نداره
هیچ چیز شیرین تر از ریاضی نیست :| بجز غذا غذا رو بیشتر دوسدارم ولی بعد غذا فقط ریاضی :|
-
وع ریاضی رو نمیشه با ی من عسل هم خورد از بس گنگه
-
@dr-sobhan داداش همین که مفهومی نمیفهمم خودش یه مشکله خط به خط کتاب درسیو میتونم از حفظ توضیح بدم ولی خدا نکنه یکی ازم بپرسه که چرا اینجا اینجوری شد میمونم الانم انقد گریه کردم که دیگه حالم از هر چی زیسته بهم میخوره از زیست متنفرم متنفرم
-
ینی من موندم این انیشتن و این دانشمندای دیگه بیکار بودن رفتن اینهمه فرمول کشف کردن ساختن ما رو عذاب بدن خخخخخخ
-
@dr-sobhan داداش همین که مفهومی نمیفهمم خودش یه مشکله خط به خط کتاب درسیو میتونم از حفظ توضیح بدم ولی خدا نکنه یکی ازم بپرسه که چرا اینجا اینجوری شد میمونم الانم انقد گریه کردم که دیگه حالم از هر چی زیسته بهم میخوره از زیست متنفرم متنفرم
ب حرف من گوش بده بهت یاد میدم
نگران هم نباش بهت قشنگ میدم چطوری بخونی و مفهومی یاد بگیری ولی ترکیبی برای الان نیست ترکیبی رو باید بذاری بعد عید مسلط بشی روش -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ریاضی بنظر من غیر گنگ ترین درس کنکوره چون قشنگ میشه حداقل 50 درصد تستا رو پیش بینی کرد ک دقیقا چیا میاد
-
ب حرف من گوش بده بهت یاد میدم
نگران هم نباش بهت قشنگ میدم چطوری بخونی و مفهومی یاد بگیری ولی ترکیبی برای الان نیست ترکیبی رو باید بذاری بعد عید مسلط بشی روش -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ریاضی بنظر من غیر گنگ ترین درس کنکوره چون قشنگ میشه حداقل 50 درصد تستا رو پیش بینی کرد ک دقیقا چیا میاد