هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@shiva-tr
والا هرکی اون تایم بلند شه سرحاله مهم اینکه تنبلی میکنیمdonya bivafa
میگم شما پشت کنکوری هستید؟ -
donya bivafa
میگم شما پشت کنکوری هستید؟@shiva-tr
نه.پیش تجربی میخونم -
@shiva-tr
نه.پیش تجربی میخونمdonya bivafa
اهان
موفق باشی:slightly_smiling_face: -

یکی از بچه هامون انقدر اقتصادی هست که مدادشم اینطوریه :face_with_tears_of_joy:
منم یه مداد دارم ازش از این یه ذره بزرگتره یادگاری نگهش داشتم :face_with_tears_of_joy:_MILAD_ فکرکنم از تو هم اقتصادی تره :face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: من مداد دارم از این هم کوچیک تره :face_with_tears_of_joy: برو از خدا بترس من با نوک مداد اتود هم مداد نبوده نوشتم :face_with_tears_of_joy:
-
mohammadhassan :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: من مداد دارم از این هم کوچیک تره :face_with_tears_of_joy: برو از خدا بترس من با نوک مداد اتود هم مداد نبوده نوشتم :face_with_tears_of_joy:
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: نه دیگه از این کوچیکتر باشه هم کسی نمینویسه :cat_face_with_tears_of_joy:
-
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: نه دیگه از این کوچیکتر باشه هم کسی نمینویسه :cat_face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan :face_with_tears_of_joy: نه خارج از شوخی یه سری مداد نبود واقعا دیگه هیچی نبود :/ مجبور بودم با نوک مداد اتود دیگه حل کردم تا این حد :face_with_tears_of_joy: ولی خوب بود حرکتش خیلی خوب اقتصادیه فقط بهش بگو پاک کن رو هم کوچیک تر کن :smiling_face_with_sunglasses:
-
mohammadhassan :face_with_tears_of_joy: نه خارج از شوخی یه سری مداد نبود واقعا دیگه هیچی نبود :/ مجبور بودم با نوک مداد اتود دیگه حل کردم تا این حد :face_with_tears_of_joy: ولی خوب بود حرکتش خیلی خوب اقتصادیه فقط بهش بگو پاک کن رو هم کوچیک تر کن :smiling_face_with_sunglasses:
_MILAD_ منم بهش نگم کوچیک میشه با همون کار میکنه :face_with_tears_of_joy:
-
_MILAD_ بابا یه کابل OTG خواست بگیره 5 تومن بود مذاکره کرد قیمتو به 4 تومن رسوند :face_with_tears_of_joy:
عمرا دیگه تو در این حد باشی :cat_face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_ بابا یه کابل OTG خواست بگیره 5 تومن بود مذاکره کرد قیمتو به 4 تومن رسوند :face_with_tears_of_joy:
عمرا دیگه تو در این حد باشی :cat_face_with_tears_of_joy:mohammadhassan :/ :face_with_tears_of_joy: از اینا فاصله بگیر :face_with_tears_of_joy:
-
:/ :face_with_tears_of_joy: دیگه من تا این حد نیستم من پول دوستم اصلا پولو خرج نمیکنم :/ :face_with_tears_of_joy: اگه چیزی لازم باشه :face_with_tears_of_joy: هستن دوستان بصورت رایگان :/
زر عزیز آفریده است خدای / هر که خوارش بکرد ، خوار بشد :heart_suit: :face_with_tears_of_joy: پولو خرج نکنید -
:/ :face_with_tears_of_joy: دیگه من تا این حد نیستم من پول دوستم اصلا پولو خرج نمیکنم :/ :face_with_tears_of_joy: اگه چیزی لازم باشه :face_with_tears_of_joy: هستن دوستان بصورت رایگان :/
زر عزیز آفریده است خدای / هر که خوارش بکرد ، خوار بشد :heart_suit: :face_with_tears_of_joy: پولو خرج نکنیدخب پول میخواهی چیکار؟کفن ک جیب نداره...پول باید خرج کرد
-
خب پول میخواهی چیکار؟کفن ک جیب نداره...پول باید خرج کرد
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب کفن شیش جیب میخره با همون پولا
-
donya bivafa :/ :face_with_tears_of_joy: شما وقتی پولو خرج میکنی اونو بی ارزش میدونی :face_with_tears_of_joy: کفن جیب نداشته باشه :face_with_tears_of_joy: دلیل نمیشه که پولو خرج کنی :/ :face_with_tears_of_joy: بعدم من وصیت میکنم همونجا دفن کنن باهام هرچی هست رو :face_with_tears_of_joy:
-
donya bivafa :/ :face_with_tears_of_joy: شما وقتی پولو خرج میکنی اونو بی ارزش میدونی :face_with_tears_of_joy: کفن جیب نداشته باشه :face_with_tears_of_joy: دلیل نمیشه که پولو خرج کنی :/ :face_with_tears_of_joy: بعدم من وصیت میکنم همونجا دفن کنن باهام هرچی هست رو :face_with_tears_of_joy:
_MILAD_ پس باید از تو هم فاصله بگیرم :face_with_tears_of_joy:
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب کفن شیش جیب میخره با همون پولا
@soheil95s95 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
_MILAD_ پس باید از تو هم فاصله بگیرم :face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan :face_with_tears_of_joy: یه شارژ 5 تومنی فرستادن ارزش شکستن رفاقت هارو نداره :face_with_tears_of_joy:
[همینجوری خودمو یه شارژ دعوت کردم کی میفرستی ؟ ] :face_with_tears_of_joy: -
mohammadhassan :face_with_tears_of_joy: یه شارژ 5 تومنی فرستادن ارزش شکستن رفاقت هارو نداره :face_with_tears_of_joy:
[همینجوری خودمو یه شارژ دعوت کردم کی میفرستی ؟ ] :face_with_tears_of_joy:_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
[همینجوری خودمو یه شارژ دعوت کردم کی میفرستی ؟ ] :face_with_tears_of_joy:منم ندالم😢
-
[همینجوری خودمو یه شارژ دعوت کردم کی میفرستی ؟ ] :face_with_tears_of_joy:_MILAD_ :face_with_tears_of_joy:
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
[همینجوری خودمو یه شارژ دعوت کردم کی میفرستی ؟ ] :face_with_tears_of_joy:منم ندالم😢
-
[همینجوری خودمو یه شارژ دعوت کردم کی میفرستی ؟ ] :face_with_tears_of_joy:_MILAD_ داداش من خودم دو تومن میریزم تو جیب ایرانسل دو دقیقه حرف میزنم میبینم شیشصد ریال مونده :face_with_tears_of_joy: :/