هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
negwin سلام
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin سلام
سلام... خوبی
ممنون
-
rose77 شما اونی نیستی که خدافظی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام خوبین خوشین ؟
اخه دلم تنگ شده براتون نگین چرا اومد باز یکم میمونم میرم بعد از 4 روز اومدم هاااrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام خوبین خوشین ؟
اخه دلم تنگ شده براتون نگین چرا اومد باز یکم میمونم میرم بعد از 4 روز اومدم هاااعخییییییییییییییی سلام عشق خودمممممممممممم خوبی دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// چ خبرا؟؟ دیدی گفتم جدایی از الا سخته
-
عههه شانس منه فقط شما باشی
چرا اومدم یه سلام کنم برم -
عههه شانس منه فقط شما باشی
چرا اومدم یه سلام کنم برمrose77 خخخخ خیلی باحالی
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام خوبین خوشین ؟
اخه دلم تنگ شده براتون نگین چرا اومد باز یکم میمونم میرم بعد از 4 روز اومدم هاااعخییییییییییییییی سلام عشق خودمممممممممممم خوبی دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// چ خبرا؟؟ دیدی گفتم جدایی از الا سخته
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام خوبین خوشین ؟
ممنون عزیزم بد نیستم .
سلامتیت
تو چ خبرا از اقا دوماد عقد کردی به سلامتی شیرینی هم ندادی هاا -
rose77 خخخخ خیلی باحالی
rose77 خخخخ خیلی باحالی
ممنون باحالی از خودتونه نمیدونین این 4 روز چه بهم گذشت :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
اغلب مردم تعریف و تمجیدها را ظرف چند دقیقه فراموش میکنند، اما یک اهانت را سالها بهخاطر میسپارند.
آنها مانند آشغالجمعکنهایی هستند که هنوز توهینی را که مثلا بیست سال پیش به آنها شده با خود حمل میکنند و بوی ناخوشایند این زبالهها همواره آنان را میآزارد.
برای شاد بودن باید بر افکار شاد تمرکز کنید. و باید ذهن خود را از زبالههای تنفر، خشم، نگرانی و ترس رها کنید.
#اندرو_متیوس / راز شاد زیستنAyli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اغلب مردم تعریف و تمجیدها را ظرف چند دقیقه فراموش میکنند، اما یک اهانت را سالها بهخاطر میسپارند.
آنها مانند آشغالجمعکنهایی هستند که هنوز توهینی را که مثلا بیست سال پیش به آنها شده با خود حمل میکنند و بوی ناخوشایند این زبالهها همواره آنان را میآزارد.
برای شاد بودن باید بر افکار شاد تمرکز کنید. و باید ذهن خود را از زبالههای تنفر، خشم، نگرانی و ترس رها کنید.
#اندرو_متیوس / راز شاد زیستنمتنایی که میذارید خیلی جالبه
میشه بذارید یه تاپیک جدا؟
اینجا خوب دیده نمیشه چون پستا زیادن! -
-
-
-
-
-
-
اینم اون یکی برادر!!1