هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahtab77 اونشب رو تختم خوابیده بودم از اونموقع به بعد هرچی اومدم چسبیدم به تختم تا دوباره تو خواب ببینمش ندیدم که ندیدم
-
خلاصه ایشالله که یه ذره بهتر باشی و بتونی بخوابی دیر وقته منم باید برم بخوابم
-
@mahtab77 اونشب رو تختم خوابیده بودم از اونموقع به بعد هرچی اومدم چسبیدم به تختم تا دوباره تو خواب ببینمش ندیدم که ندیدم
-
22ستاره چه بده اینجوری خواب خوب ببینی از خواب بیدار میشی حالت گرفته میشه همون بهتر خواب بد ببینیم از خواب بیدار میشیم خوشحال میشیم که خواب بوده ولب ی وقتی خواب بد میبینیم ....
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره چه بده اینجوری خواب خوب ببینی از خواب بیدار میشی حالت گرفته میشه همون بهتر خواب بد ببینیم از خواب بیدار میشیم خوشحال میشیم که خواب بوده ولب ی وقتی خواب بد میبینیم ....
خیلی وقته ولی بیخیال خیلی چیزا شدم
-
خیلی وقته ولی بیخیال خیلی چیزا شدم
-
-
@mahtab77 اینا مال خیلی وقت پیشه تازگیا بی احساس تر شدم قبلنا پر شورو شوق تر بودم الان که اینارو مرور کردم دیدم چقدر عوض شدم و برام خیلی غریبن
-
@mahtab77 خوشحال شدم اشناشدیم
-
@mahtab77 اینا مال خیلی وقت پیشه تازگیا بی احساس تر شدم قبلنا پر شورو شوق تر بودم الان که اینارو مرور کردم دیدم چقدر عوض شدم و برام خیلی غریبن
-
22ستاره اره منم خیلی نسبت به پارسال و گذشته عوض شدم منظورم این چیزا نبود کلا میگم وقتی ادم خاب خوب میبینه حالش گرفته میشه
22ستاره اره منم خیلی نسبت به پارسال و گذشته عوض شدم منظورم این چیزا نبود کلا میگم وقتی ادم خاب خوب میبینه حالش گرفته میشه
منم خیلی عوض شدم و تازه متوجه شدم که چقدر تغییر کردم
-
22ستاره منم همینطور عزیز دلم امیدوارم اروم بخوابی
ممنونم همچنین
-
هیچوقت دلخوشی ڪسی رو ازش نگیرین
این دلخوشی میتونه:
یه سلام
یه احوالپرسی
یه حواسم بهت هست …
یه صدای گرم و دوستانه
و یه حس خوب باشه …
دوستی ها رو دست ڪم نگیرین …
همین …
بچه ها شوخی شوخی به گنجشک ها سنگ میزنن …
ولی گنجشک ها جدی جدی میمیرن … !
آدما شوخی شوخی به هم زخم زبون میزنن …
ولی دلها جدی جدی می شڪنند…. -
-
https://www.instagram.com/p/Bda79-oAO1O/?taken-by=hami_ghasemipour
زود قضاوت نکنید شاید پاش رفته رو دکمه #فیلترینگ .