هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
tamom نرم افزارای مزخرف دوستیابی و انیمیشن و ستارگان و... قبلا که از اسمش معلوم بود خیلی غیر اخلاقیه من نصبشون نمیکنم فورا پاکشون میکنم نمی ددونم چشه...
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom نرم افزارای مزخرف دوستیابی و انیمیشن و ستارگان و... قبلا که از اسمش معلوم بود خیلی غیر اخلاقیه من نصبشون نمیکنم فورا پاکشون میکنم نمی ددونم چشه...
برنامه itm رو نصب کنید،برنامه های ک داده ها رو میبرن نشون میده،ببینید مربوط ب کدام استور هستش؛گوگل پلیه،گلگسی استوره،فروگاس،امازونه و...
بعد خواستید اینجا اعلام کنید ک دان خودکارشو راهشو ببندیم یا خودتون بعدا توی نت سرچ کنید -
@mahtab77
ماله اینه شاید الان هیچ مصرفی ندارید...عکس زیر الان گوشی خودمه
برید توی تنظیمات بیشتر،بخش اعلان رو «همیشگی»کنید،مثل عکس بالا ی عدد میندازه بالای صفحه ک حجم گرفته شده از نت رو نشون میده،اگ عدد بزرگ شد یعنی دانلود و شما کاری نمیکنید شک کنید...صفحه رو بیارید پایین رو روی اعلان کلیک کنید،برنامه های فعال رو نگاه کنید... -
@mahtab77
برید توی تنظیمات بیشتر،بخش اعلان رو «همیشگی»کنید،مثل عکس بالا ی عدد میندازه بالای صفحه ک حجم گرفته شده از نت رو نشون میده،اگ عدد بزرگ شد یعنی دانلود و شما کاری نمیکنید شک کنید...صفحه رو بیارید پایین رو روی اعلان کلیک کنید،برنامه های فعال رو نگاه کنید...tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mahtab77
برید توی تنظیمات بیشتر،بخش اعلان رو «همیشگی»کنید،مثل عکس بالا ی عدد میندازه بالای صفحه ک حجم گرفته شده از نت رو نشون میده،اگ عدد بزرگ شد یعنی دانلود و شما کاری نمیکنید شک کنید...صفحه رو بیارید پایین رو روی اعلان کلیک کنید،برنامه های فعال رو نگاه کنید...روز شمار کنکور
-
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mahtab77
برید توی تنظیمات بیشتر،بخش اعلان رو «همیشگی»کنید،مثل عکس بالا ی عدد میندازه بالای صفحه ک حجم گرفته شده از نت رو نشون میده،اگ عدد بزرگ شد یعنی دانلود و شما کاری نمیکنید شک کنید...صفحه رو بیارید پایین رو روی اعلان کلیک کنید،برنامه های فعال رو نگاه کنید...روز شمار کنکور
-
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
روزها فکر من این است همه شب : |مظلوم کی بودی تو
-
tamom
می توووووووو
-
دوستان ریاضی فیلم کدوم یک از اساتید رو برای فصل ۲ پیش دانشگاهی پیشنهاد میکنین؟
چند جلسه اونو هم بگین ک کدوم کمتره