هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دیگه کم اوردم هررر چی میخونمش نمیتونم تست بزنم براش
یکی کمک کنه
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahtab77 همه کم میارن
-
@mahtab77 همه کم میارن
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhosainmahmoudi
من نمیخوام پارسال تکرار بشه وحشت دارم ازش
-
hosainmahmoudi
من نمیخوام پارسال تکرار بشه وحشت دارم ازش
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahtab77 از کنکور؟
-
@mahtab77 از کنکور؟
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhosainmahmoudi اره
-
amirhossein7516 ااااا تو توی شهر جم هستی ؟؟؟؟
خوب قهرمانی لیگ یک رو آخر سر از سپید رود قاپیدیدنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
amirhossein7516 ااااا تو توی شهر جم هستی ؟؟؟؟
خوب قهرمانی لیگ یک رو آخر سر از سپید رود قاپیدیدجمی نیستم ولی جمی ها را دوست دارم.
#امام
هم استانیمونه دیگه.
#دورتموند
#زخمی_میکردیم_وقتی زخمی کردن_مُد_نبود -
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونو همه میترسن بخصوص من که کنکور تا حالا ندادم
-
اونو همه میترسن بخصوص من که کنکور تا حالا ندادم
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhosainmahmoudi فرصت اخره
-
hosainmahmoudi فرصت اخره
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahtab77 برا منم فرصت اول و آخره اگر قبول نشم باید برم سربازی
-
@mahtab77 برا منم فرصت اول و آخره اگر قبول نشم باید برم سربازی
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhosainmahmoudi شما که میتونین یه سال دیگه بمونین اگه سال اولین
-
hosainmahmoudi شما که میتونین یه سال دیگه بمونین اگه سال اولین
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahtab77 اگر نرم سربازی برام بد میشه
-
@mahtab77 اگر نرم سربازی برام بد میشه
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhosainmahmoudi موفق باشید
-
hosainmahmoudi فرصت اخره
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط amirhossein7516 انجام شده@mahtab77
فرصت آخر نیست. تا حدود 3 سال تمدید کردن برای نظام قدیم.
منم از تابع می ترسیدم ولی خیلی ها برام گفتن برای پایه ریاضی لازمه. واگر نتونید تست هاش رو هم بزنید حداقل یادش بگیرید. ریاضی کلی مبحث خوب داره که می تونید درصد بالا بگیرید. -
@mahtab77
منم از تابع می ترسیدم ولی خیلی ها برام گفتن برای پایه ریاضی لازمه. واگر نتونید تست هاش رو هم بزنید حداقل یادش بگیرید. ریاضی کلی مبحث خوب داره که می تونید درصد بالا بگیرید.نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein7516 واقعا؟
-
@mahtab77
منم از تابع می ترسیدم ولی خیلی ها برام گفتن برای پایه ریاضی لازمه. واگر نتونید تست هاش رو هم بزنید حداقل یادش بگیرید. ریاضی کلی مبحث خوب داره که می تونید درصد بالا بگیرید.نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein7516 اره ولی برای من فرصت اخره ...
نمیخوام مبحثی رو حذف کنم تابع رو هم درسنامه هاشو کاااامل می فهمم مثالارو یاد میگیرم تست ها رو هم می فهمم حلشو
ولی خودم نمیتونم حل کنم مخصوصا تستای رشته ی ریاضی رو -
amirhossein7516 واقعا؟
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhosainmahmoudi
به نظرت کتابایی که رو دست مافیای کنکور مونده رو می خوان چیکار کنن. باید کنکور برگزار کنن که ضرر نکنن. البته برای بچه ها هم بد نیست برگزاری مجددش -
amirhossein7516 اره ولی برای من فرصت اخره ...
نمیخوام مبحثی رو حذف کنم تابع رو هم درسنامه هاشو کاااامل می فهمم مثالارو یاد میگیرم تست ها رو هم می فهمم حلشو
ولی خودم نمیتونم حل کنم مخصوصا تستای رشته ی ریاضی رونوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahtab77
با حذف تابع که به جایی بر نمی خوره. شما 80 درصد بقیه رو بگیر. -
@mahtab77
با حذف تابع که به جایی بر نمی خوره. شما 80 درصد بقیه رو بگیر.نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein7516 نه بابا تابع اصله خیلی مهمه من تنها درسی که میخوام حذف کنم هندسه وزمینه
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من رفتم بخونم
...