هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi
در یه سری موارد آره ولی واقعا روحِ بزرگی میخواد این کار.
من چن روز با دختر عموم میرفتم شیفت یه بار یه نفرو اورژانسی آورده بودن از یه روستایی الآغ پاشو گاز زده بود کنده بود پاشو، یه دنیاییو خون ور داشته بود انقد حالِ من بد شد خیلی وحشتناکه، ولی مهندسی اینطوری نیس چنتا عددو رقم و محاسبه ست و بخشیشم کلا تخیلهبله شما مهندسا بعدا گند کارتون در میاد که زمین یه تکون به خودش بده
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soheil95s95 دوستِ عزیز تو کشورِ ما مهندسی روالِ طبیعیه خودش رو طی نمیکنه چون بخشِ زیادیش با سیاست قاطی شده، علتشم واضحه که چرا!
تو پزشکی زیاد نمیشه آقا زاده ها دخالت کنن چون اصولا اقا زاده ها نمیتونن شب بیداری رو تحمل کنن و این شب بیداری، هم تو دانشگاه آزاد هست هم تو دولتی و فرقیم نمیکنه،
و ایرانم همیشه پتانسیلِ علمیش در زمینه مهندسی واسه خودش نیست چون اصولا عده ی زیادی تو ایران نمیمونن از مهندسیایِ تاپ پس این قضاوتتون نادرسته -
@soheil95s95 دوستِ عزیز تو کشورِ ما مهندسی روالِ طبیعیه خودش رو طی نمیکنه چون بخشِ زیادیش با سیاست قاطی شده، علتشم واضحه که چرا!
تو پزشکی زیاد نمیشه آقا زاده ها دخالت کنن چون اصولا اقا زاده ها نمیتونن شب بیداری رو تحمل کنن و این شب بیداری، هم تو دانشگاه آزاد هست هم تو دولتی و فرقیم نمیکنه،
و ایرانم همیشه پتانسیلِ علمیش در زمینه مهندسی واسه خودش نیست چون اصولا عده ی زیادی تو ایران نمیمونن از مهندسیایِ تاپ پس این قضاوتتون نادرستهNEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95 دوستِ عزیز تو کشورِ ما مهندسی روالِ طبیعیه خودش رو طی نمیکنه چون بخشِ زیادیش با سیاست قاطی شده، علتشم واضحه که چرا!
و ایرانم همیشه پتانسیلِ علمیش در زمینه مهندسی واسه خودش نیست چون اصولا عده ی زیادی تو ایران نمیمونن از مهندسیایِ تاپ پس این قضاوتتون نادرستهبابا چقد جو سنگین
شوخی کردم -
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi
در یه سری موارد آره ولی واقعا روحِ بزرگی میخواد این کار.
من چن روز با دختر عموم میرفتم شیفت یه بار یه نفرو اورژانسی آورده بودن از یه روستایی الآغ پاشو گاز زده بود کنده بود پاشو، یه دنیاییو خون ور داشته بود انقد حالِ من بد شد خیلی وحشتناکه، ولی مهندسی اینطوری نیس چنتا عددو رقم و محاسبه ست و بخشیشم کلا تخیلهبله شما مهندسا بعدا گند کارتون در میاد که زمین یه تکون به خودش بده
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط joy انجام شده@soheil95s95
میدونی دکتر ها روی هم تعصب دارند .و اگه یک دکتر کار اشتباهی بکنه دیگران بازم ردش نمیکنند !
حتی در عمل اگه بیمار بمیره .خیلی کم اتفاق میافته که پزشک رو محاکمه کنند.
ولی اگه فردا روز مهندسی ساختمان رو تایید کرد و گفت میشه بهره برداری کرد ولی بعدا سر یه چیز الکی مشکلی پیش بیاد.یا حتی کارگرانش موقع کار یکیشون بیافته و یه چیزیش بشه
یقه مهندس رو میگیرند!!!
یه مهندس تا آخر عمرش مسئولیت امضاش به گردنش هست . -
@soheil95s95
میدونی دکتر ها روی هم تعصب دارند .و اگه یک دکتر کار اشتباهی بکنه دیگران بازم ردش نمیکنند !
ولی اگه فردا روز مهندسی ساختمان رو تایید کرد و گفت میشه بهره برداری کرد ولی بعدا سر یه چیز الکی مشکلی پیش بیاد.یا حتی کارگرانش موقع کار یکیشون بیافته و یه چیزیش بشه
یقه مهندس رو میگیرند!!!
یه مهندس تا آخر عمرش مسئولیت امضاش به گردنش هست .joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95
میدونی دکتر ها روی هم تعصب دارند .و اگه یک دختر کار اشتباهی رخ داد دیگران بازم ردش نمیکنند !
یقه مهندس رو میگیرند!!!
یه مهندس تا آخر عمرش مسئولیت امضاش به گردنش هست .من به نوبه خودم از دکتر جواد هم معذرت میخوام
-
@soheil95s95
یقه مهندس رو میگیرند!!!
یه مهندس تا آخر عمرش مسئولیت امضاش به گردنش هست . -
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95
میدونی دکتر ها روی هم تعصب دارند .و اگه یک دختر کار اشتباهی رخ داد دیگران بازم ردش نمیکنند !
یقه مهندس رو میگیرند!!!
یه مهندس تا آخر عمرش مسئولیت امضاش به گردنش هست .من به نوبه خودم از دکتر جواد هم معذرت میخوام
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط joy انجام شده@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95
یقه مهندس رو میگیرند!!!
التبه باید بگی
مهندس+دکتر جوادتازه تازه + حقوق دان هم بگی
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
روزگارتون خوش
-
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa (:
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa (: این ینی یع حس خوب.معنیش اینع برایع من.
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب به زبون بیار ://
(: -
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب به زبون بیار ://
(:نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa این هم نوعی زبونع دیه.
-
........
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط NEGAARINN انجام شده
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوست عزیز من چیزی نگفتم که، فقط منطقی سعی کردم جواب بدم که گفتید اگه زمین بلرزه گندِکارِ مهندسا در میاد! همین