هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Mahsa Ss
ایشون خیلی زرنگن ...بیشتر از عددی که ذکر کردن@dr-yassi خوبه که موفق باشن ایشالا:)
-
یه یادی کنیم از رفتگان:
مرحوم مغفور @dr-sobhan
و مرحوم مغفور javad.m328 -
یه یادی کنیم از رفتگان:
مرحوم مغفور @dr-sobhan
و مرحوم مغفور javad.m328@dr-yassi واییی اره پارسال همیشه بودن خیلی پست خوب میذاشتن:)
-
یه یادی کنیم از رفتگان:
مرحوم مغفور @dr-sobhan
و مرحوم مغفور javad.m328 -
@sobhan-1999 یه سوال فنی شما خودت روزی چقد میخونی؟ خواهشا منفی برداشت نشه صرفا فوضولی بود
Mahsa Ss
خواهش میکنم این چه حرفیه
من خوب بخونم 10 ساعت حالا کمتر یا بیشتر -
Mahsa Ss
آره
حرفای گنده وسنگین -
@mohandes
-
Mahsa Ss
خواهش میکنم این چه حرفیه
من خوب بخونم 10 ساعت حالا کمتر یا بیشتر@sobhan-1999 من همیشه یه جمله ی کلیدی دارم
حتی یه دفعه رفتم واسه پسرا همایش هم گفتم
پسرا نحوه تمرکزشون رو درس خیلی فرق داره توی تایم کمتر نتیجه بیشتری میگیرن نسبت به دخترا -
@sobhan-1999 من همیشه یه جمله ی کلیدی دارم
پسرا نحوه تمرکزشون رو درس خیلی فرق داره توی تایم کمتر نتیجه بیشتری میگیرن نسبت به دختراMahsa Ss
یعنی دخملا خنگن؟ -
Mahsa Ss
یعنی دخملا خنگن؟@dr-yassi خوبه خودمم دخترماااا
مالتی تسک بودن مغز دخترا علت این اتفاقه چون در یه ان میتونن چند کار انجام بدن تمرکزشون کمتره -
@sobhan-1999 من همیشه یه جمله ی کلیدی دارم
پسرا نحوه تمرکزشون رو درس خیلی فرق داره توی تایم کمتر نتیجه بیشتری میگیرن نسبت به دختراMahsa Ss
اره . البته اون هم بستگی له فرد داره یکی هست تمرکزش خوبه مثلا پسر خاله خودم الان داره دندون همدان میخونه میگفت یه شب ساعت 10 شروع کردم خوندن یه هو سرم رو برداشتم دیدم ساعت 4 3 صبح شده -
@dr-yassi خوبه خودمم دخترماااا
مالتی تسک بودن مغز دخترا علت این اتفاقه چون در یه ان میتونن چند کار انجام بدن تمرکزشون کمترهMahsa Ss
آره موافقم -
Mahsa Ss
اره . البته اون هم بستگی له فرد داره یکی هست تمرکزش خوبه مثلا پسر خاله خودم الان داره دندون همدان میخونه میگفت یه شب ساعت 10 شروع کردم خوندن یه هو سرم رو برداشتم دیدم ساعت 4 3 صبح شده@sobhan-1999 خوشبحالش:| مثلا من الان اومدم کد بزنم سرمو بلند کردم دیدم تو آلام:|
-
-
Mahsa Ss
اره . البته اون هم بستگی له فرد داره یکی هست تمرکزش خوبه مثلا پسر خاله خودم الان داره دندون همدان میخونه میگفت یه شب ساعت 10 شروع کردم خوندن یه هو سرم رو برداشتم دیدم ساعت 4 3 صبح شده@sobhan-1999
یاابرفرض
خوشبحالش -
بچه ها خبر از سهیل ندارین؟
-
@sobhan-1999
-
alisoltany
چرا من دارم چند شب پیش با هم حرف زدیم حالش خوبه البته انجمن نبود -
alisoltany
نه
چی شده مگه
همش تقصیر قضیه شارژه -
alisoltany
نه
چی شده مگه
همش تقصیر قضیه شارژهن فقط خواستم ببینم زنده اس یا نه...