هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gooli77
آره دقـیقا .. !
بعضی وقتا ، به خودت میای ، میبینی که : خب چی شد ؟
چرا نشد اونی که میخواستم ..؟
چرا اون میتونه ، ولی من نه ؟
مگه من چی از اون کم دارم ؟؟
بعد یهو جا میزنی ..
بعد یهو همه چی رو سرت آوار میشه ..
بعد یهو.. -
@nawrciiss بعضی وقتا دلت میگیره بیخودی اما دلیلش اینه انقد از یه سری مساءل رد میشی میگی اشکال نداره میگذره و بعد یه دفه قلبت سنگین میشه و اروم نمیگیره دلگیر میشی
gooli77 بعضی وقتا انقدر میگذری ومیگذری تااینک میبینی اااا آخرشه دیگ
-
بچه ها اگر تقدیر نوشته شده از قبل...پس من سه ساله دارم چکارمکنم....اگر که تقدیر نوشته نشده پس خوده کلمه تقدیر چیه؟!اگر تقدیر هس پس ما چرا زور مزنیم...اگر تقدیر نیس پس کلمه قسمت یعنی چی؟!اصن کل اینایی که گفتم یعنی چی؟!
-
چقد استرس داری تو آروم باش/ بیخیال سنجشُ آزموناش
- از معضلات آهنگ ترک کردن اینه ک همش قدیمیا تو مخته
- سلام
- از معضلات آهنگ ترک کردن اینه ک همش قدیمیا تو مخته
-
خدایا ازت ممنونم
به خاطر خونواده خوبی که دارم در این سال کنکورم دوشا دوش من باهام حرکت کردن دستامو گرفتن و نذاشتن یه ذره احساس سختی کنم مخصوصا این اخرا . از تمام مسافرت ها وتفریحاتی که دوست داشتن برن ولی به خاطر من نرفتن.ا
اخه بگو چه کسی با این روز بارونی می ره بیرون تفریح .روزای طوفان وسیل هم ول نمیکنن .البته از موقع ای که من کنکور دارم حس گشت و گذار بهشون دست داده. صبح بهم گفتن بیا بریم بیرون گفتم من نمیام درس دارم قبول کردن از صبح تا حالا مادرم هر نیم ساعت یه بار زنگ میزنه میگه موقع استراحتت این کارو بکن اون کارو بکن
-
. زبان انگلیسی :: مجهولِ گذشته ساده was و were میگیره و معلومِ گذشته ساده ed میگیره؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
بچه این سایت ک برافیلما کد ملی مخاد ...خب من حوصله نداشتم...اسمم رو چرت وپرت نوشتم وتونستم فیلمرو دان کنم...مشگلی پیش نیاد
-
سلام.من تا الان انگلیسی نخوندم و میخوام یه درصد کمم که شده بگیرم ازش چیکار کنم چیرو بخونم؟فیلم انگلیسی؟جزوه؟کتاب؟
-
بچه این سایت ک برافیلما کد ملی مخاد ...خب من حوصله نداشتم...اسمم رو چرت وپرت نوشتم وتونستم فیلمرو دان کنم...مشگلی پیش نیاد
unuccustoლed نه بابا مگه می خواد چی بشه
-
سلام.من تا الان انگلیسی نخوندم و میخوام یه درصد کمم که شده بگیرم ازش چیکار کنم چیرو بخونم؟فیلم انگلیسی؟جزوه؟کتاب؟
@kiya_ki-ka در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
برااین مدت کم چارت شبی یه کلوز یه ریدینگ کار کردنه.....لغات رو هم درس ب درس برو جلو...نرم افزار تیک8رو دان کن ازون بخون لغتارو منتها چون وقت کمه روزی چن صفحه کار کن نه ب ترتیب نرم افزار....اپ رو هم متونید از ینجا پیدا کنید
-
تو جمله هر وقت was(گذشته ساده) دیدیم باید گذشته کامل(had+p.p) رو بیاریم؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
-
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یعنی چی؟
-
@kiya_ki-ka در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
برااین مدت کم چارت شبی یه کلوز یه ریدینگ کار کردنه.....لغات رو هم درس ب درس برو جلو...نرم افزار تیک8رو دان کن ازون بخون لغتارو منتها چون وقت کمه روزی چن صفحه کار کن نه ب ترتیب نرم افزار....اپ رو هم متونید از ینجا پیدا کنید
unuccustoლed
خیلی خوبه ....
برا لغات ادبیات نرم افزاری وجود داره؟ -
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#سرگیجججهههه
از گوشام آتیش میزنه بیروونمیمونه تبلیغات تلگرام
-
-
@marzi-m چراااااااا؟؟فشارت میزونه؟
-
آی خدااااا