هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
یک روز همه چیز خوب خواهد شد
ومن باتمام وجودم خواهم خندید:smiling_face_with_open_mouth: -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sahba
): ببخشید شما چرا دارو رو به پزشکی ترجیح دادید ؟
بنظرتون دانشگاه مهم تره یا رشته یا چی؟ (:برا من شخصا رشته و سطح دانشگاه با هم مهم بود
ولی خب برا خونواده نزدیک بودن یونی خ مهم تر بود از جفتش!!!
و من فقط پزشکی های نزدیکو زدم و دارو های نزدیکو.دندان هم دوست نداشتم کلا.کلا پنجاه تا هم نشد کد رشته هایی ک زدم.چن تا هم فرهنگیان زدم اخرش
اون هفت هشتا پزشکیای روزانه نزدیکو نیاوردم.دارو هم دومین محل نزدیکی ک زدم همین یونی خودم بود.پزشکی تعهدی مشهد هم تو کارنامه محرمانه م اوکی بود ولی خب ترجیح دادم تعهدی نرمsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sahba
بنظرتون دانشگاه مهم تره یا رشته یا چی؟ (:@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sahba
بنظرتون دانشگاه مهم تره یا رشته یا چی؟ (:برا من شخصا رشته و سطح دانشگاه با هم مهم بود
ولی خب برا خونواده نزدیک بودن یونی خ مهم تر بود از جفتش!!!
و من فقط پزشکی های نزدیکو زدم و دارو های نزدیکو.دندان هم دوست نداشتم کلا.کلا پنجاه تا هم نشد کد رشته هایی ک زدم.چن تا هم فرهنگیان زدم اخرش
اون هفت هشتا پزشکیای روزانه نزدیکو نیاوردم.دارو هم دومین محل نزدیکی ک زدم همین یونی خودم بود.پزشکی تعهدی مشهد هم تو کارنامه محرمانه م اوکی بود ولی خب ترجیح دادم تعهدی نرمالبته دندانم زدم ب اصرار بقیه ولی خب دوس داشتم نیارم :|
-
@hadidoa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یک روز همه چیز خوب خواهد شد
ومن باتمام وجودم خواهم خندید:smiling_face_with_open_mouth:ان شاالله براتون رخ بده
-
دلم برا masoud تنگ شده ):
یا الله سلام و علیکم
درگذر از کویی روزی شیخی دیدم که نشسته بر سرای خود و با آی پدش سرچی اندر تالار آلا مینمود
عرضه داشتم یا شیخ کیستی
فرمود نوشابه
این شد که سالیان سال گرمابه و گلستان هم شدیم
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یا الله سلام و علیکم
درگذر از کویی روزی شیخی دیدم که نشسته بر سرای خود و با آی پدش سرچی اندر تالار آلا مینمود
عرضه داشتم یا شیخ کیستی
فرمود نوشابه
مرحبا بک یا شیخ (:
عطر عبایت و برق نگاهت فروم را لبریز کرده دلمان تنگ تو باشد هر ثانیه و هر ثانیه خود بر پارامتر جدیدی قدم نهاده و مبدل گشته به ساعت بر ثانیه !
لیکن شیخ ما را به مدت طولانی تنها مگذار که دامان از دستمان میرود ...
باری ...
شیخ آنزمان که کنکور میدادی و بر عرصه قلم چی وسنجش میتاختی و رتبات بینظیر میآوردی ... رتبه کنکویورت چ شد و حال در کدام میکده مشغول تحصیلی(: -
پسرعموم میگ من ریاضی از۲۰تای ک زدم دوتاش اومدم خانه نگاه کردم غلط بودن،الان واسش هر۲۰تا رو درست گرفتن!!
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پسرعموم میگ من ریاضی از۲۰تای ک زدم دوتاش اومدم خانه نگاه کردم غلط بودن،الان واسش هر۲۰تا رو درست گرفتن!!
دمشون گرم چقدر بامعرفتن
-
یا الله سلام و علیکم
عرضه داشتم یا شیخ کیستی
فرمود نوشابه
مرحبا بک یا شیخ (:
عطر عبایت و برق نگاهت فروم را لبریز کرده دلمان تنگ تو باشد هر ثانیه و هر ثانیه خود بر پارامتر جدیدی قدم نهاده و مبدل گشته به ساعت بر ثانیه !
باری ...
شیخ آنزمان که کنکور میدادی و بر عرصه قلم چی وسنجش میتاختی و رتبات بینظیر میآوردی ... رتبه کنکویورت چ شد و حال در کدام میکده مشغول تحصیلی(:@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یا الله سلام و علیکم
عرضه داشتم یا شیخ کیستی
فرمود نوشابه
مرحبا بک یا شیخ (:
باری ...
شیخ آنزمان که کنکور میدادی و بر عرصه قلم چی وسنجش میتاختی و رتبات بینظیر میآوردی ... رتبه کنکویورت چ شد و حال در کدام میکده مشغول تحصیلی(:4ترمی است که در نزاع با اطبای طب در شهر شیران بیشه ،غرشان امروز و شیر بیشه های تحقیق ،شهری از دیار پارسایی و ارامگه حافظ
-
من پارسال همه انتخاب رشته ام پنج تا بودواقعا نمی دونم چرا اون همه پزشکی روزانه من فقط پنج تا زدم
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من پارسال همه انتخاب رشته ام پنج تا بودواقعا نمی دونم چرا اون همه پزشکی روزانه من فقط پنج تا زدم
امسال تصمیم دارم از شمال بیام سمت جنوب بعد از شرق تا غرب همه ش بزنم
-
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یحتمل سرجلسه مودب نشسته بوده بش مثبت دادن
-
یا الله سلام و علیکم
عرضه داشتم یا شیخ کیستی
فرمود نوشابه
مرحبا بک یا شیخ (:
باری ...
شیخ آنزمان که کنکور میدادی و بر عرصه قلم چی وسنجش میتاختی و رتبات بینظیر میآوردی ... رتبه کنکویورت چ شد و حال در کدام میکده مشغول تحصیلی(:4ترمی است که در نزاع با اطبای طب در شهر شیران بیشه ،غرشان امروز و شیر بیشه های تحقیق ،شهری از دیار پارسایی و ارامگه حافظ
-
کلیدا پاسخبرگ اومده ها،نگاه کنید!
عربی واسم از دم زده سفید!!!
راه اعتراضم بازه میتونید بزنیدی دستگاعه اخه لامذذهبا خو مال قلمچی رو اصلا میاوردید سالم تر بود!!!!
@revlvial سفیده مطمئنی؟
-
مدیر جان اکانتامو حذف کن. @M-an
-
مدیر جان اکانتامو حذف کن. @M-an
دختر آبادانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مدیر جان اکانتامو حذف کن@M-an
کیستی اگه اونی که من میدونم بگو
-
masoud
اومدی شیراز لنتی
منم استان فارسم یه روز میام پیشت ...