هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پسرعموم با لبخند اومده میگ ؛داداش این های بای رو بخور ببین چ خوشمزس
دیدم هم شوره هم خیس
گفتم این چرا اینطوریه نخور خرابه،
میگ؛انداختمش تو آبگوجهrevival
ازش دوری کنید بنظرم خطرناکه
-
SenatOr خب میدونم کلا این تاپیک انگار دست ماس کس دیگه ای اینجا نمیاد قضیش چیه از کدومتون میترسند؟ چرا ازتون میترسند.؟ منم کم کم دارم میترسم.:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
پسرعموم با لبخند اومده میگ ؛داداش این های بای رو بخور ببین چ خوشمزس
دیدم هم شوره هم خیس
گفتم این چرا اینطوریه نخور خرابه،
میگ؛انداختمش تو آبگوجه -
SenatOr خب میدونم کلا این تاپیک انگار دست ماس کس دیگه ای اینجا نمیاد قضیش چیه از کدومتون میترسند؟ چرا ازتون میترسند.؟ منم کم کم دارم میترسم.:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ببخشید شما کنکوری هستید؟؟؟
واقعا دارم فکر می کنم تو یه گروه تلگرامی هستم که پر از آدمای بی کاره نه انجمن آلاخب تو اینجا نمون که وقت با ارزشت هدر نره
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا دارم فکر می کنم تو یه گروه تلگرامی هستم که پر از آدمای بی کاره نه انجمن آلاخب تو اینجا نمون که وقت با ارزشت هدر نره
نمیدونم چرا یه عده فک میکنن فقط خودشون میفهمن...
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من نیز عضو گروه 8نفره میباشم
گروه ۷ نفره اس چون ته تهش پستا شیش تا لایک میخوره با خودت میشه ۷ تا
من برم به بقیه ی کشفیاتم برسم
-
sheydadb37
شما ورژن جدیدی از همون زنایی هستید که تو کوچه سبزی پاک می کنن ولی با این تفاوت که الان همه جا رو با چرندیات شون دارن پر می کنن حتی انجمن آلا رو:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: -
sheydadb37
شما ورژن جدیدی از همون زنایی هستید که تو کوچه سبزی پاک می کنن ولی با این تفاوت که الان همه جا رو با چرندیات شون دارن پر می کنن حتی انجمن آلا رو:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37
شما ورژن جدیدی از همون زنایی هستید که تو کوچه سبزی پاک می کنن ولی با این تفاوت که الان همه جا رو با چرندیات شون دارن پر می کنن حتی انجمن آلا رو:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:سبزی پاک کنم بهتره تا اینکه مث تو تو کار بقیه دخالت کنمو حرف اضافه بزنم
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr وااایییی مامان داعش اومد
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من نیز عضو گروه 8نفره میباشم
گروه ۷ نفره اس چون ته تهش پستا شیش تا لایک میخوره با خودت میشه ۷ تا
من برم به بقیه ی کشفیاتم برسم
sheydadb37
نع یکی داره بهم خیانت میکنه
-
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم دوس داشتم دیس لایکش کنم ولی نشد
دیدین چی گفت؟؟؟؟خیلی رفتی تو بحر لایک و دیس لایک ابراهیم.کاش یادت نمیدادیم
-
sheydadb37
شما ورژن جدیدی از همون زنایی هستید که تو کوچه سبزی پاک می کنن ولی با این تفاوت که الان همه جا رو با چرندیات شون دارن پر می کنن حتی انجمن آلا رو:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:سبزی پاک کنم بهتره تا اینکه مث تو تو کار بقیه دخالت کنمو حرف اضافه بزنم
sheydadb37 ای داد دعوا شروع شد من برم لنگه کفشا تو سرم نخوره
-
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چه ترسوئی پس