چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
-
Michael Vey متاسفانه همینم هست ولی چون به قیمت بیدار شدنمه ارزش داره
Saqar Movalat نمیخوام چند سال بعد که آهنگای مورد علاقمو گوش میدم یاد صبحای کنکوریم بیوفتم راستش
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچهها جمعتون به خیر باشه
خواب 01.40
بیداری 8.30 -
Saqar Movalat نمیخوام چند سال بعد که آهنگای مورد علاقمو گوش میدم یاد صبحای کنکوریم بیوفتم راستش
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-najafi-2 وای
دارید منم منصرف میکنیدولی من چاره دیگه ای ندارم
-
@mahdi-najafi-2 وای
دارید منم منصرف میکنیدولی من چاره دیگه ای ندارم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaqar Movalat من که صدای آلارم گوشیم رو زیاد میکنم میزارم کنار گوشم عین کانگورو از خواب میپرم
-
Saqar Movalat من که صدای آلارم گوشیم رو زیاد میکنم میزارم کنار گوشم عین کانگورو از خواب میپرم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir ali Nikfard فقط نمیدونم با این کار عصرا از خواب پا نمیشم
-
سلام
خواب 11/55""12
بیداری 5/40
-
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواب ۱۲
بیداری ۶ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
خواب ۱۲
بیداری ۷ -
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواب 12
بیداری 5و نیم بعدشم گرفتم خوابیدم تا 6 و نیم:>> اخه خوابم خیلی باحال بودد نمیتونستم ازش دل بکنممم
*وی خوابش را یادش نمیاد... -
سلام به همه صبح همیگون بخیر باشه
خواب 10 ، 10:30 نمیدونم
خواب 5:45 -
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامم
خواب ۱۱:۴۵
بیداری ۶:۱۵ -
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خواب طرفای ۱۲
بیداری ۷ -
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خواب : 1.20
بیداری : 7.49 -
خواب 12
بیداری 5و نیم بعدشم گرفتم خوابیدم تا 6 و نیم:>> اخه خوابم خیلی باحال بودد نمیتونستم ازش دل بکنممم
*وی خوابش را یادش نمیاد...نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey خواب در کل شب یه طرف همین دوساعت صبح یه طرف
آدم حاضر نیست به هر قیمتی ازش دل بکنه ولی فعلا کنکور دست و پامون رو بسته مجبوریم از خواسته هامون دل بکنیم🥲 -
تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط احسان نوروزی کیوی انجام شده
سلام صبح همگی بخیر
22 مرداد روز هشتم
ساعت خواب 00:15
ساعت بیداری 06:00
من به یه نتیجه ای رسیدم، اینکه یکی دو ساعت قبل خواب سعی کنید که به گوشی نگاه نکنید من هر وقت نگاه میکنم صبحش نمیتونم بیدار شمفکر کنم به خاطر خستگی چشمه
-
Michael Vey خواب در کل شب یه طرف همین دوساعت صبح یه طرف
آدم حاضر نیست به هر قیمتی ازش دل بکنه ولی فعلا کنکور دست و پامون رو بسته مجبوریم از خواسته هامون دل بکنیم🥲نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی باز همه اینا ی طرف خواب سر کتاب ی طرف...
-
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شده
سلام صبح همگی بخیر🥰
خواب ۱۲
بیداری ۷🥱 -
زینب امیدی باز همه اینا ی طرف خواب سر کتاب ی طرف...
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اینو دیگه کجای دلم بذارم